Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/10 Β

taro-sex

Ταρώ εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/10 Β

εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/10 Ταρώ Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί, η ουσία αυτής της εβδομάδας είναι σαν να στέκεστε στην κορυφή ενός βουνού μια καθαρή ημέρα: Μπορείτε να δείτε χιλιόμετρα μακριά, έχετε εξαιρετική οπτική. Μπορείτε να δείτε πού πηγαίνετε και πού έχετε πάει. Επικοινωνείτε ακριβώς αυτό που θέλετε να πείτε, γίνεστε κατανοητοί. Είναι μια περίοδος μεγάλης διορατικότητας και διανοητικής σαφήνειας. Δηλώνει μια στιγμή κατανόησης, όπου η συνειδητή και η διανοητική λογική φτάνουν στο αποκορύφωμά τους… Και η επίτευξη των στόχων γίνεται πολύ πιο εύκολη. Είναι μια εξαιρετική φάση για άτομα που ασχολούνται με την επικοινωνία, τα μέσα ενημέρωσης, την τεχνολογία και τα ταξίδια.

Τυχερός αριθμός: 1
Τυχερό χρώμα: Ασημί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Βιώνω λαμπρές στιγμές σαφήνειας.

zodia-taro-45

Ταρώ Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί, αυτή η εβδομάδα αποτελεί μια περίοδο προβληματισμού και αυτοαξιολόγησης. Μπορεί να φτάσετε σε βαθιά κατανόηση όλων των θεμάτων που υπάρχουν στη ζωή σας: Τι μπορείτε να κάνετε με αυτά ή να αλλάξετε για να αποφύγετε αυτές τις καταστάσεις. Το Σύμπαν προσπαθεί να σας στείλει ένα μήνυμα, να σας προσκαλέσει σε κάτι μεγαλύτερο αλλά δεν το ακούτε. Απομακρύνετε τους φόβους σας, τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν είναι εργαλεία εκμάθησης που μπορούν να βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Μείνετε συγκεντρωμένοι στα θετικά, ξέροντας ότι το να κάνετε λάθη είναι σημαντικό μέρος της ζωής και της ανάπτυξης.

Τυχερός αριθμός: 20
Τυχερό χρώμα: Μπλε της θάλασσας
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Υποδέχομαι την ουσία, είμαι εδώ για να μοιραστώ τη φωνή μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66

εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/10 Ταρώ Τοξότης

Αγαπητοί Τοξότες, αυτή την εβδομάδα θα φτάσετε σε ένα σημείο όπου σας ανοίγεται ένας κόσμος δυνατοτήτων. Αγαπάτε και φροντίζετε τους άλλους αλλά και τον εαυτό σας. Χαλαρώστε και δείτε κάθε ευκαιρία με ανοιχτό μυαλό. Επειδή είστε ήρεμοι και άνετοι, μπορείτε να αναγνωρίσετε τις δυνατότητες που παρουσιάζονται – μερικές φορές ακόμη και πριν τις δουν οι άλλοι. Ήρθε η ώρα να περιμένετε τις ανταμοιβές σας, να δείτε τις ιδέες σας να αρχίζουν να υλοποιούνται.

Τυχερός αριθμός: 2
Τυχερό χρώμα: Σκούρο καφέ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Ο κόσμος είναι γεμάτος ευκαιρίες για περιπέτεια.

xartomanteia

Ταρώ Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι, αυτή την εβδομάδα φαίνεται ότι θα βρεθείτε σε ένα τρομακτικό, μυστηριώδες, παράξενα φωτισμένο τοπίο… Αν και τα πόδια σας πηγαίνουν προς τα εμπρός, δεν ξέρετε πού πηγαίνετε. Μην εγκαταλείπετε τον εαυτό σας. Έχετε πίστη στο ταξίδι και αναζητήστε σκοπό σε αυτό. Πιστέψτε στη διαίσθησή σας, κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά και πιστέψτε ότι η εμπειρία θα σας ωφελήσει. Συνδεθείτε με τη θεϊκή θηλυκότητα και ανακαλύψτε βαθιές διαισθητικές ιδέες και οράματα για το τι βρίσκεται πέρα από την καθημερινή ζωή.

Τυχερός αριθμός: 18
Τυχερό χρώμα: Κόκκινο
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Εμπιστεύομαι τη διαίσθησή μου και επιπλέω.

taro-6-9

εβδομαδιαία πρόβλεψη 19-25/10 Ταρώ Υδροχόος

Αγαπητοί Υδροχόοι, αυτή την εβδομάδα ακολουθήστε την καρδιά και την ψυχή σας και μπορεί να βρείτε μια νέα αγάπη! Μπορεί να είναι μια όμορφη εμπειρία, είτε να επιδεικνύει ότι είστε κολλημένοι συναισθηματικά. Γι’ αυτό βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ισορροπία και αρμονία στη σχέση σας. Κάποιοι μπορεί να προσκολληθείτε σε βιβλία αυτοβοήθειας ή σε κάποιο δόγμα. Είναι πιθανό να προχωρήσετε τόσο σε αυτές τις βαθιές και συναρπαστικές εξερευνήσεις, που να χάνετε την ιστορία της ζωής σας. Δοκιμάστε τον διαλογισμό ή περάστε χρόνο με αγαπημένα άτομα που μπορούν να βοηθήσουν να είστε πιο ρεαλιστικοί.

Τυχερός αριθμός: 6
Τυχερό χρώμα: Ροζ
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Είμαι σε επαφή με τα συναισθήματά μου.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Ιχθύες

Αγαπητοί Ιχθύες, μια νέα δουλειά ή προσφορά ή νέα επιχειρηματική συμφωνία φαίνεται στις κάρτες σας! Στη δουλειά πρέπει να είστε επιμελείς και αποτελεσματικοί, για να αξιοποιήσετε πλήρως αυτή την ευκαιρία. Επίσης, είναι καλή στιγμή για να προσλάβετε άτομα ή να συνεργαστείτε με κάποιον μαθητευόμενο. Κάποιοι μπορεί να επιστρέψετε στο σχολείο, να παθιαστείτε με τη μάθηση και την απορρόφηση νέων ιδεών. Δεν χρειάζεται να περιορίζεστε στην καριέρα και τα οικονομικά: Θα διαπιστώσετε ότι πολλές ιδέες σας μπορούν και θα εφαρμοστούν στον τομέα της δουλειάς σας. Οι μαθητές θα έχουν επίσης καλές στιγμές.

Τυχερός αριθμός: 3
Τυχερό χρώμα: Βιολετί
Σημαντική φράση από τις κάρτες Ταρώ: Μπορώ να είμαι πρακτικός και ρεαλιστής, εξακολουθώ να τρέχω για να υλοποιήσω τα όνειρά μου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia