Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Δευτέρα 26/11 Α

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Δευτέρα 26/11 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Η Δικαιοσύνη

Μιλάτε για όλα αυτά που έχουν γίνει, στο παρελθόν και μέσα σε λάθος καταστάσεις στην ερωτική σας σχέση! Προφανώς ακόμη σας ενοχλούν κάποια πράματα που ο άνθρωπος σας, δεν έχει την διάθεση ή δεν μπορεί να διορθώσει. Είναι στο δικό σας το χέρι να πάρετε τις αποφάσεις και να τις εφαρμόσετε. Από τους λίγους του ζωδίου σας, που είναι μόνοι… θα βρεθούν νέες αγάπες που θα τους δελεάσουν την ερωτική προσοχή.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Αυτοκράτορας

Δεν μπορείτε να κάνετε κάτι, που να βοηθήσει, την σχέση σας και ειδικά τα παλιά προβλήματα που έχει ο σύντροφος σας! Σίγουρα ανησυχείτε αλλά υπάρχουν και καταστάσεις που ακόμη δεν τις γνωρίζετε και πιθανόν και να γίνουν και λάθη! Εσείς που μένετε και σε διαφορετικά μέρη που μεσολαβούν χιλιομετρικές αποστάσεις, θα χρειαστεί να συναντηθείτε και να βρείτε τρόπους … λύσεων για αυτό το πρόβλημα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

ταρώ Δίδυμοι : Ο Αρχιερέας

Εσείς δεν έχετε κάποιον λόγο να μένετε εκτός σχέσης. Υπάρχουν γύρω σας, πολλά άτομα που σας έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους, αλλά τα προσπερνάτε καθώς το μυαλό σας είναι στο παρελθόν σας το ερωτικό! Σίγουρα με τον ανάδρομο Κυβερνήτη σας, θα μπείτε στην διαδικασία να ψάξετε και πάλι τους τρόπους επανασύνδεσης, αλλά τουλάχιστον αυτήν την φορά θέστε και τις καινούργιες σας προτάσεις.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Ο Τροχός της Τύχης

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα, έχουν να σας πουν κάτι ευχάριστο! Αυτό σε κάποιους από εσάς, έχει να κάνει με την οικογένεια σας, που θα ξεκαθαρίσει τα κληρονομικά! Επίσης διαζύγια παλιά, που είναι σε εκκρεμότητα θα κλείσουν και τα ταίρια, θα συνεχίσουν της ζωής τους … με νέους συντρόφους. Εσείς που είστε μόνοι, να είστε βέβαιοι ότι μέχρι το τέλος του έτους, θα έχετε μια νέα συντροφιά. Μην χάνετε τις ευκαιρίες που θα σας εμφανιστούν.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zwdia-fotia

ταρώ Λέων : Η Εγκράτεια

Προξενιά σας έρχονται από τον φιλικό σας κύκλο, και πρέπει να τα αξιοποιήσετε, στο μέγιστο, ειδικά εσείς που είστε μόνοι καιρό. Οι μέρες με τον Ήλιο, να βοηθάει υπερβολικά των οίκο σας, θα σας φέρουν και χρήμα, που μπορεί να σας λύσει πολλά από τα στατικά προβλήματα σας. Πολλά και τα ταξίδια και οι προσκλήσεις …που έχετε από φίλους και κοινωνικό περιβάλλον.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Οι Εραστές

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα, αυτές τις ημέρες, να έρθετε σε επαφή με κάποιον από το παρελθόν σας, το αισθηματικό. Με τόση κινητικότητα δίπλα στον Κυβερνήτη σας, ίσως και να προκύψει μια εύκολη επανασύνδεση. Επίσης, αυτό θα φέρει και μέσα στον μήνα, αλλαγές στον εργασιακό σας κύκλο. Οικογενειακά ζητήματα, θα έρθουν στην επιφάνεια που θα συσχετίζονται με κληρονομικά θέματα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-agnh

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.