Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Δευτέρα 31/12 Α

taro-apistia

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Δευτέρα 31/12 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Η Αυτοκράτειρα

Μέχρις στιγμής, δεν έχετε καταλάβει ότι ο πρώην σας, κάνει μέσα από πλάγιες κινήσεις, ότι μπορεί για να σας φέρει και πάλι μέσα στην ζωή του. Σίγουρα από την καινούργια εβδομάδα, θα έχετε και τις σχετικές αποκαλύψεις. Είναι στο δικό σας το χέρι το χέρι το τι τελικά θα αποφασίσετε. Από όλα τα Κριάρια, που τώρα έχουν ξεκινήσει, μια καινούργια σχέση, οι πιο πολλοί μέσα στο 2019, θα παντρευτούν.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Αρχιερέας

Μέσα στους φιλικούς σας κύκλους, υπάρχει ένα ιδιαίτερο άτομο που ξέρετε ότι σας θέλει και ερωτικά. Μόνο λόγια και φλερτ έχουν ανταλλαχτείτε μέχρι στιγμής μεταξύ σας, αλλά από το νέο έτος, αυτό από την μεριά του, θα γίνει μια σοβαρή πρόταση. Εσείς ξέρετε σε τι φάση είστε τώρα, άρα σκεφτείτε τα πάντα και όταν είστε καθόλα έτοιμοι, απαντήστε. Από την εργασία σας θα έχετε και μια θετική ανακοίνωση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης

Μόνο καλά είναι τα αστρολογικά για εσάς, και τους σκοπούς σας. Το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, σε κάποιους από εσάς, θα δώσει και αφορμές για να δώσουν ευκαιρίες σε διαλυμένες σχέσεις, για επανασύνδεση! Σε κάποιους άλλους, ένας νέος έρωτας θα κάνει την εμφάνιση του, που ίσως και μέσα στους πρώτους μήνες του έτους, να γίνει μέχρι και γάμος.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Καρκίνος : Η Εγκράτεια

Το μυαλό σας, θα πρέπει εν αρχή να βρει λύσεις για την οικονομική σας κατάσταση και μετά για όλα τα άλλα. Μόνο έτσι θα καταφέρετε και να φτιάξετε την ψυχολογία σας. Εσείς που είστε μέσα σε σοβαρές σχέσεις, πρέπει να μιλήσετε πιο σοβαρά, και να βρείτε τον τρόπο που θα πάτε και ένα βήμα πιο κάτω. Σίγουρα αφήστε τα παλιά να λήξουν και μην τα ξανα-φέρετε και πάλι στην επιφάνεια.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Οι Εραστές

Οι δουλειές σας, θα πάνε από το καλό στο καλύτερο, και αυτό έχει να κάνει με την αύξηση των εσόδων σας. Σε δεύτερο βήμα, σίγουρα θα καταφέρετε και να προγραμματίσετε καλύτερα και την ερωτική σας ζωή, που είναι παραγκωνισμένη. Μερικοί που έχουν το μόνιμο πρόβλημα των χιλιομετρικών αποστάσεων, θα βρουν τις λύσεις, έτσι ώστε αυτό πια νωρίς μέσα στο 2019, λήξει.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Το συντροφικό σας ταίρι έχει πολλά που θέλει να σας πει, και να μοιραστεί μαζί σας, όλες τις σκέψεις του για τους μήνες του καινούργιου έτους! Κάποιοι και τελείως ξαφνικά, θα λάβετε και μια πρόταση γάμου. Από τους λίγους του ζωδίου σας, που είναι ακόμη μόνοι, κάποιοι θα επιστρέψουν σε μια πιο παλιά τους σχέση, που πιστεύουν ότι ακόμη μπορεί να ανανεωθεί… υπό άλλους όρους όμως.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.