Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Κυριακή 09/12 Α

osiris-tarw

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Κυριακή 09/12 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Τροχός της Τύχης

Έχετε πολλά επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα που σας απασχολούν και τώρα δεν έχετε και ελεύθερο χρόνο για να δώσετε και παραπάνω σημασία στην ερωτική σας ζωή, που δεν έχει και κάτι σημαντικό. Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα έχετε την οικονομική άνεση που ζητάτε και έτσι θα μπορέσετε πριν τις γιορτές, να κάνετε και κάποιες φρέσκιες γνωριμίες.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Εγκράτεια

Έχετε πάρα πολλά να πείτε στον άνθρωπο σας και μάλλον επιθυμείτε αυτό να το κάνετε μέσα στο παρόν Σαβ.Κο. Έχουν μαζευτεί προβλήματα και πρέπει να μιλήσετε για να βρεθούν οι λύσεις. Σε μια ανάλογη διάθεση είναι και η άλλη πλευρά, που θέλει να βοηθήσει έτσι ώστε εσείς γενικά να σταθεροποιηθείτε περισσότερο σαν ζευγάρι. Όσοι έχουν δεσμούς που μεσολαβούν χιλιόμετρα ή μεγάλα χρονικά κενά, πρέπει μέσα σε αυτό, να δούν πως θα λύσουν αυτή την δυσκολία.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές

Έχετε αφήσει πίσω από την πλάτη σας πια…φοβίες και ανασφάλειες και δεν σας πειράζει που όλοι γύρω σας έχουν μια ερωτική σχέση. Εσείς εκ ζωδίου έχετε εμπειρία από όλα αυτά και το μόνο που πια θα σας ενδιέφερε, είναι μόνο μια σωστή γνωριμία που θα είχε προοπτικές και στο μέλλον. Όλα τα άλλα σας αφήνουν απλά αδιάφορους. Στα εργασιακά σας θα έχετε μεγάλη άνοδο και σταθερότητα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη

Έχετε μια είδηση, ήδη από τον πρώην σύντροφο σας, που θέλει άμεσα να σας μιλήσει και να σας δώσει κάποιες εξηγήσεις, που εδώ και μήνες του ζητούσατε. Οι καταστάσεις είναι μόνο καλές και τα αστρολογικά συμμαχικά, άρα μια επανασύνδεση μπορεί και να συμβεί…τις επόμενες ώρες. Οι μόνοι και οι φανατικοί των εργένηδων θα έρθουν πιο κοντά σε ένα φιλικό τους πρόσωπο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zwdia-taro-astra

ταρώ Λέων : Ο Αυτοκράτορας

Η σχέση σας μπορεί να πάει πολύ καλύτερα αν και εσείς από την δική σας την μεριά, δεν είστε πια στον λόγο σας τόσο καυστικοί και κάνετε συνέχεια αναφορές στο παρελθόν. Αυτό είναι και κάτι που έχει σίγουρα κουράσει τον άνθρωπο σας, που ενώ πολύ καιρό τώρα σκέφτεται τα επόμενα κοινά σας βήματα, εσείς τον αναχαιτίζετε. Σίγουρα κοιτάξτε και τα οικονομικά σας περισσότερο!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Η Κρίση

Τις επόμενες ημέρες, θα υπάρξει και μια νέα συνάντηση με τον άνθρωπο σας, που θα πρέπει σαν ώριμοι και σοβαροί άνθρωποι, να βρείτε τις λύσεις που μπορούν και πάλι να σας κάνουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι! Δεν υπάρχει και κάτι τόσο σημαντικό τελικά να λύσετε, παρά μόνο κάποιες επιπόλαιες παρεξηγήσεις, που σας δημιούργησαν οι τρίτοι.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.