Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Κυριακή 23/12 Α

kartes-taro

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Κυριακή 23/12 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Δεν μπορείτε να περιμένετε και για πολύ ακόμη τις υποσχέσεις, που κάποτε πήρατε από τον σύντροφο σας. Το έτος λήγει και μαζί με αυτό και η υπομονή σας. Σίγουρα το ξέρει και οι μέρες αυτές θα σας φέρουν πιο κοντά σε διαλόγους που θα λύσουν πολλά από τα μαζεμένα σας προβλήματα. Εσείς που ακόμη παλεύετε με κάποια επανασύνδεση, σίγουρα θα έχετε την ευκολία για να ειδωθείτε και να πάρετε αποφάσεις.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Αρχιερέας

Τα εργασιακά σας, θα σας φέρουν αυτόν τον καιρό κάποιες έκτακτες πηγές εσόδων και μάλλον, θα ανοίξουν και τις πόρτες για να δείτε και την ερωτική σας ζωή, πιο καθαρά. Μόνοι και εργένηδες θα δουν προς έκπληξη τους, το παρελθόν το χαμένο – τα ξεχασμένο να τους προσεγγίζει και να ζητά μια ακόμη ερωτική ευκαιρία. Ξέρετε τι έχει συμβεί πιο παλιά άρα, σκεφτείτε τα πάντα δύο φορές.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης

Είστε μέσα σε μια κατάσταση, ερωτικής έντασης με ένα άτομο που υπάρχει μόνο λίγο αυτό το χρονικό διάστημα. Απολαύστε το, αλλά με προσοχή και πάντα προσπαθώντας να καταλάβετε τον ψυχισμό και τις προθέσεις του. Οι μέρες μέσα στις γιορτές θα δώσουν ταξίδια και συναντήσεις, με ταίρια που έχουν καιρό να τα πουν από κοντά. Ενισχυμένα ιδιαίτερα και τα οικονομικά σας πλάνα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-9865

ταρώ Καρκίνος : Η Εγκράτεια

Όσο και να πιέζετε ή όσο και να παρακαλάτε κάποιον, για να σας δώσει σημασία, δεν θα γίνει, καθώς μόνο δείχνετε ανασφαλείς. Αν λειτουργήσετε και λίγο παθητικά, θα αναγκάσετε την άλλη πλευρά, να σας ψάξει περισσότερο και αυτοβούλως. Οι μόνοι του ζωδίου είναι σε φάση που έχουν ήδη βρει κάτι νέο που ίσως και μέσα στο νέο έτος, και με τόσο καλές αστρολογικές όψεις, θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη αγάπη.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Λέων : Οι Εραστές

Είναι μια περίοδος που εσείς έχετε μπει σε μια διαδικασία σοβαρών διαλόγων με το ταίρι σας, για να λύσετε όλες τις παλιές σας παρεξηγήσεις και να βρείτε τι φταίει, έτσι ώστε να μην τα επαναλάβετε στο νέο έτος. Οι ελεύθεροι του ζωδίου σας, μέσα στην νέα εβδομάδα θα έχετε μια γνωριμία, όχι όμως τυχαία αλλά τυχερή που θα σας αναστατώσει. Αλλαγές έρχονται και στα οικονομικά σας, που είναι ένα επόμενο σκαλί για τα όνειρα και τις επιδιώξεις σας!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Μην αφήσετε τους τρίτους να μπουν μέσα στην σχέση σας, και σίγουρα μην λέτε τα προβλήματα σας πιο έξω.Οι εποχές είναι πονηρές και μάλλον, ο μόνος τρόπος είναι για να ξεπεράσετε τις μεταξύ σας τριβές, είναι ένας σοβαρός διάλογος, όχι για τα παλιά….αλλά μόνο για το τι μπορεί να αλλάξει στο μέλλον σας.Επίσης, κάποιες νέες προτάσεις θα σας έρθουν από τον εργασιακό σας χώρο, που θα σας ενδιαφέρουν αρκετά.

Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.