Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Κυριακή 25/11 Α

taro-apistia

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Κυριακή 25/11 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Μάλλον αυτές τις ημέρες, σφίγγετε τα δόντια σας, για να μην πείτε όλα σας τα παράπονα στον άνθρωπο σας. Σίγουρα ξέρετε ότι αυτόν τον καιρό … έχει τα δικά του μεγάλα προβλήματα! Από τον νέο μήνα που και τα δικά σας οικονομικά θα έχουν μια πολλή καλύτερη πορεία, σίγουρα με το μυαλό που διαθέτει το ζώδιο σας, μπορείτε να εφεύρετε λύσεις! Σε μια σχέση, σίγουρα και οι δύο φέρουν τις ίδιες ευθύνες.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Τρίζει η καρέκλα του συντρόφου σας. Έχουν γίνει πολλά λάθη από την δική του την μεριά, και τώρα είστε σε μια φάση, που θα πάρετε αποφάσεις, όχι όμως και πάλι μέσα από συζητήσεις. Αυτές έχουν γίνει. Σε μια ανεβασμένη διάθεση είναι οι ελεύθεροι του ζωδίου, που θα έχουν ποικίλα φλερτ από τους κοινωνικούς τους κύκλους. Μερικά μπορεί και να στοχεύσουν πιο βαθιά … στην καρδιά σας. Στα επαγγελματικά σας υπάρχει παρασκήνιο που θα σας αποκαλυφθεί, αλλά δεν θα σας ενοχλήσει.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Μπορεί να φοβάστε να μιλήσετε πιο ανοιχτά, στο άτομο που αγαπάτε, μήπως και πάρετε μια απορριπτική απάντηση. Έτσι όμως μέσα από την σιωπή δεν θα μάθετε τι …μπορεί ή θα μπορούσε μεταξύ σας, να δημιουργηθεί! Με τον κυβερνήτη σας, σε ανάδρομη φορά, εσείς θα βρείτε το θάρρος …και οι αρχές του Δεκεμβρίου θα σας βρουν μέσα σε σχέση ή και επανασύνδεση. Τα οικονομικά σας επίσης, θα χρειαστούν την μέγιστη προσοχή σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Θα πρέπει αυτό το διάστημα, να βοηθήσετε περισσότερο την οικογένεια σας, και σε δεύτερο βαθμό, τον δεσμό σας. Με αυτήν την σειρά. Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες, έχουν αρχίσει και αποδίδουν χρήμα και πρακτικές ευκολίες. Σε λίγο καιρό μάλιστα … θα είστε και απόλυτα αυτόνομοι. Από την ερχόμενη εβδομάδα, ίσως και να θελήσετε να κάνετε κάποια ταξίδια αναψυχής ή και επιμόρφωσης. Όλα έχουν την αξία τους.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zwdia-taro-astra

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Έρωτες και πάθη, φέρνουν οι τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου. Ίσως και με τον έμμεσο σας τρόπο, εσείς όλα αυτά να τα έχετε και πάλι προκαλέσει. Τουλάχιστον τώρα θα στρωθούν όλα και όλοι μπροστά στις τελικές σας αποφάσεις. Ίσως και κάποιοι, από το ζώδιο σας, να μπουν και στην φιλοσοφική σκέψη… της συνειδητής μοναξιάς, για ένα μικρό χρονικό διάστημα. Σίγουρα χρειάζεται!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Πιθανόν και να έχετε καταφέρει, να κάνετε κάποιον να σας έχει ερωτευτεί με την έντονη και διαφορετική σας προσωπικότητα. Από το Σαβ.Κο αυτό και μετά θα δείτε και μεγαλύτερη κινητικότητα από την μεριά του. Κάποιοι ίσως και να έχουν και επισκέψεις! Επίσης, κάποια πιο παλιά σας οικογενειακά ή νομικά ζητήματα, θα λυθούν μέχρι το τέλος του έτους.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.