Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Πέμπτη 20/12 Α

taro-ilios

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Πέμπτη 20/12 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Δεν δίνετε ακόμη το ναι σας, στο άτομο που σας έχει δηλώσει τόσες φορές ότι θέλει κάτι περισσότερο από εσάς! Μάλλον έχετε ανοιχτές υποθέσεις με το παρελθόν και πρέπει να τις λήξετε πρώτα. Επίσης, εσείς που έχετε βάλει σαν απόλυτη σας προτεραιότητα την εργασία, να είστε έτοιμοι, για κάποια μικρο-παράπονα από τον σύντροφο σας, που δεν σας έχει όσο θέλετε.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Η οικονομική σας κατάσταση, θα ελαφρύνει πάρα πολύ και σίγουρα αυτό, δώσει μια νέα πνοή στον σύντροφο σας, που έχει και αυτός να περιμένετε αποδείξεις της αγάπης σας. Μερικοί από το ζώδιο σας, μέσα στο πρώτο 4μηνο του έτους, θα σκεφτούν τον γάμο. Εσείς που είστε μόνοι σας, θα χρειαστεί να διακόψετε τις αδιέξοδες καταστάσεις με το παρελθόν σας, που σας κρατάει σταματημένους.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Τα νεύρα σας, έχετε εσείς και αυτό είναι κάτι που έρχεται από τον σύντροφο σας, που ακόμη δεν λέει να πάρει κάποιες πιο σοβαρές πρωτοβουλίες για την σχέση σας. Μέσα στις επόμενες 10ημέρες θα υπάρξουν κάποιες κουβέντες που θα σας φωτίσουν τα μελλούμενα. Επίσης, μερικοί, από εσάς, που μένετε μακριά, θα κάνετε ένα σύντομο ταξίδι.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Δεν έχετε διάθεση και σκοπό, για το επόμενο χρονικό διάστημα, να μπλέξετε με δεσμούς και συναισθήματα. Θέλετε τώρα να μείνετε και λίγο μόνοι σας, για ισορροπήσετε και να βρείτε τον καλό σας εαυτό. Σίγουρα με τόσους φίλους και καλά πρόσωπα γύρω σας, αυτές οι γιορτές θα είναι διαφορετικές. Οι σχέσεις που έχουν πάρει πιο σοβαρές αποφάσεις για οικογένεια και λοιπές δεσμεύσεις, θα πρέπει πρώτα να δώσουν τέλος σε παλιές τους καταστάσεις.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

taro-zodia-76

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Δεν έχετε τώρα κάτι γύρω σας, που να μπορεί να σας δελεάσει την δύσκολη σας καρδιά. Σίγουρα το μυαλό σας ακόμη τρέφει ελπίδες ότι κάτι από το παρελθόν θα ξανα-φανεί, αλλά δεν θα μείνετε τελικά μόνο σε αυτό. Όσοι έχουν διάθεση για να επιστρέψουν σε σχέσεις, θα πρέπει από τώρα να το σκεφτούν καθώς η άλλη πλευρά, μπορεί ήδη να έχετε κάνει καινούργια βήματα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Πολλές και όμορφες οι νέες γνωριμίες που έρχονται τον τελευταίο καιρό μέσα στην ζωή σας και σας έχουν φτιάξει την ψυχολογία. Μερικές ίσως μέσα στο επόμενο διάστημα, να δώσουν και μια πιο ερωτική χροιά. Εσείς ξέρετε πια τι θέλετε και τι σας αρέσει, άρα διαλέξτε με μεγάλη προσοχή. Μια οικονομική αλλαγή στην οικογένεια σας, θα σας βοηθήσει σίγουρα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.