Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 30/11 Α

tarw-krisi

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Παρασκευή 30/11 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Από την αρχή του Δεκεμβρίου, εσείς που είστε μόνοι, θα διαπιστώσετε πολλά άτομα που μέχρι τώρα είχαν την θέση του φίλου ή του συνεργάτη μέσα στην ζωή σας, να σας πλησιάζουν με ένα τελείως διαφορετικό ύφος. Από τους λίγους που θα ανάψουν σε τέτοιες καταστάσεις το πράσινο φώς, μερικοί θα έχουν μια νέα ερωτική σχέση, που θα έχει και καλές όψεις αστρολογικές για να γίνει μια μεγάλη αγάπη!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Είστε συνέχεια μέσα στην αμφιβολία, που δεν σας οδηγεί και πουθενά! Μια εποχή που σίγουρα η ερωτική σας ζωή, θέλει πολλές αλλαγές και βελτιώσεις. Εσείς που είστε εργένηδες, ή έχετε τώρα τελευταία βγει από δεσμό, πιθανόν και με τον ανάδρομο Ερμή να έχετε μια ακόμη ευκαιρία, μέχρι την μέση του μήνα, για να μιλήσετε και να βρείτε την άκρη. Επίσης, κάποιοι θα χρειαστεί για αυτήν την επανένωση να κάνουν ένα ταξίδι.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-tarw

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Οι ερωτικές σας δεσμεύσεις, είναι δύσκολες και μάλλον τώρα η εποχή σας βρίσκει σε μια φάση, που θέλετε να κάνετε και σημαντικές αλλαγές! Καλύτερα όλα αυτά να τα σκεφτείτε το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, που οι επιρροές θα έχουν υποχωρήσει από τον ανάδρομο Ερμή. Εσείς που τώρα έχετε μπροστά σας νέα ξεκινήματα επαγγελματικά – σπουδές, προσοχή στα πάθη που πιθανόν και να σας κάνουν να φύγετε από την πορεία σας.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Εσείς έχετε το κοκαλάκι της νυχτερίδας στα ερωτικά σας. Μπορεί να έχουν περάσει από κοντά σας πολλοί αλλά ούτε ένας, δεν σας έχει ξεχάσει. Με αυτήν την λογική και τον δύσκολο αστρολογικό ουρανό, εσείς που είστε μόνοι – εργένηδες εντός του πρώτου δεκαημέρου του Δεκεμβρίου, θα βρεθείτε σε ερωτική πολιορκία από κάποιον πρώην σας. Προσοχή στα λόγια και τις πράξεις σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ζωδια-ταρο-99

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Ο καινούργιος μήνας, θα σας βρει μέσα σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και πολλές κοινωνικές προσκλήσεις, που σίγουρα θα γνωρίσετε κάποιον που μπορεί και να σας τραβήξει το ερωτικό ενδιαφέρον! Πολλά και τα θέματα που έχουν οι ήδη δεσμευμένοι, καθώς οι σκέψεις είναι για μια επόμενη/επίσημη κίνηση. Κοιτάξτε τα πάντα από όλες τις πλευρές και μην παρασυρθείτε από το πάθος.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Είστε σίγουρα μπερδεμένοι και δεν ξέρετε, ποιοι τελικά σας αγαπούν αληθινά και ποιοι απλά σας παίζουν. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε κάτι, καθώς οι μέρες με τον ανάδρομο Ερμή, θα φέρουν στην ματιά και στην επιφάνεια αυτά που πρέπει να ξέρετε. Εσείς που έχετε σχέση με χιλιομετρικές αποστάσεις, θα πρέπει πριν να φύγει το 2018, να βρείτε και τις πρακτικές λύσεις σε αυτό.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.