Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 05/01 Α

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 05/01 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Ένα μεγάλο δώρο, θα σας κάνει ο άνθρωπος σας, αυτές τις ημέρες. Μάλλον το έχετε κιόλας καταλάβει, αλλά περιμένετε να δείτε και την τελική έκβαση των πραγμάτων. Εσείς που είστε κοντά σε έναν γάμο, ίσως και να τον επισπεύσετε ένεκα απογόνου ή καλύτερων οικονομικών. Σε μια καλύτερη διάθεση θα είναι και οι ελεύθεροι, που θα δουν κάποιες παλιές γνωριμίες, να ξανα-πλησιάζουν.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Αρχιερέας

Κάποιες έμμεσες δικαιολογίες θα βρείτε, για να κερδίσετε χρόνο σε καταστάσεις αισθηματικές που σας πλησιάζουν. Αυτό είναι και κάτι που δείχνει ευθέως, ότι δεν είστε και στα καλύτερα σας, με τον άνθρωπο που έχετε επιλέξει να είστε μαζί. Τουλάχιστον ότι απόφαση και να πάρετε, ας είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας. Οι χωρισμένοι, θα ψάξουν πια σε άλλα νέα περιβάλλοντα για αγάπη!
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης

Το μόνο που σκέφτεστε, είναι τα επαγγελματικά σας, δεδομένα που πρέπει άμεσα να αλλάξουν. Πιθανόν και μια νέα συνεργασία, που έχετε ….να δώσει μια άλλη διάσταση, στα οικονομικά σας. Σε δεύτερο πλάνο είναι τα αισθηματικά σας, που δείχνουν ότι μάλλον δεν σας πολυενδιαφέρουν έτσι όπως έχουν γίνει πια. Είναι στο δικό σας το χέρι, για να ξεκαθαρίσετε προς τον έναν ή τον άλλο τρόπο τελικά.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Καρκίνος : Η Εγκράτεια

Με την έκλειψη, στον δικό σας ζωδιακό άξονα να πλησιάζει, σίγουρα θα πρέπει να δώσετε και κάποια άλλη βαρύτητα στην ερωτική σας ζωή. Οι περισσότεροι από εσάς, είστε απομακρυσμένοι από τον σύντροφο σας, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους. Κάντε εσείς το πρώτο επικοινωνιακό βήμα, και θα δείτε ότι οι αντιδράσεις, από την άλλη πλευρά, θα σας δικαιώσουν σίγουρα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Οι Εραστές

Εσείς που είστε μπλεγμένοι μέσα σε υποθέσεις διπλές του παρόντος και του παρελθόντος, έχει έρθει το χρονικό διάστημα, που πρέπει να πάρετε μια τελική απόφαση για την δική σας την ποιοτικότερη ζωή. Μόνοι και εργένηδες, που δεν θέλετε αυτήν την εποχή να εμπλακείτε με νέα πρόσωπα, καλύτερα να δώσετε την προσοχή σας σε επάγγελμα και στις φιλικές σας παρέες.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Με το συντροφικό σας ταίρι, θέλετε να μιλήσετε… καθώς έτσι όπως κινείστε μέσα στην σχέση σας, έχει γίνει και οι δύο…σαν φίλοι. Από την νέα εβδομάδα, που θα έχετε και περισσότερο χρόνο, καλύτερα να βρείτε τους τρόπους, που μπορούν να σας ανανεώσουν. Οι καταστάσεις σε αυτούς τους Παρθένους, που επιθυμούν να επανασυνδεθούν θα είναι σαφώς πιο εύκολες αν αποφασίσουν, να ρίξουν – μειώσουν τον εγωισμό τους.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.