Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 08/12 Α

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 08/12 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Σιγοψιθυρίζεται γύρω σας ότι ένας φίλος σας, έχει ήδη πολύ τρυφερά συναισθήματα για το πρόσωπο σας, αλλά δεν μπορεί ακόμη να σας τα εκφράσει. Αυτές οι μέρες που θα φέρουν και πολλές συναντήσεις με τις παρέες σας, θα είναι άκρως αποκαλυπτικές. Σίγουρα φερθείτε με τακτ, καθώς όλα τα μάτια ήδη είναι πάνω σας. Από τον μήνα του Αιγόκερω, εσείς που είστε τώρα χωρισμένοι, θα βρεθείτε μέσα σε εύκολη επανασύνδεση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Οι μέρες έχουν τρέξιμο, υποχρεώσεις και για μερικούς από εσάς, ίσως και κάποια δρομολόγια – ταξίδια. Μέσα σε όλα αυτά εσείς που ακόμη είστε αδέσμευτοι, μην χαθείτε, καθώς τα αστρολογικά που είναι θετικά για όλα τα ζώδια της Γης. Εσείς που έχετε δίπλα σας τον άνθρωπο που αγαπάτε, φροντίστε αυτήν την εποχή, να συζητήσετε και για τα πράματα που πρέπει να λυθούν.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Έχετε ανεβάσει πολύ τους ρυθμούς σας και αυτό, θα σας δώσει μια καλύτερη ψυχολογία, για να ολοκληρώσετε κάποιες εκκρεμότητες που πρέπει να λήξουν πριν από το έτος αυτό. Σίγουρα οι περισσότεροι, είστε μόνοι σας ή θέλετε να είστε σε αυτό το μοναχικό μοτίβο, έτσι ώστε να μην αποσπάτε η προσοχή σας από τους στόχους σας. Μερικοί μέσα πάντως στις γιορτές θα κάνουν πολλές γνωριμίες που ίσως και κάποια να γίνει ερωτική.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Οι συμπεριφορές σας έχουν αλλάξει και μάλλον σε αυτό ευθύνεται, για ακόμη μια φορά, ο ερωτικός σας δεσμός, που δεν σας προσφέρει αυτά που θέλετε. Έχει έρθει λοιπόν και το χρονικό σημείο, που θα πρέπει με τον σύντροφο σας να μιλήσετε και να βρείτε τις άκρες….προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση. Οι μόνοι, που τώρα κάνουν κάποια βήματα για μια νέα σχέση, δεν θα πρέπει να είναι βιαστικοί.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ζωδια-ταρο-99

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Πολλές οι επαφές και οι γνωριμίες που προκύπτουν συχνά – πυκνά από τον εργασιακό σας κύκλο. Τον τελευταίο καιρό, έχετε βρεθεί και πιο κοντά με έναν συνεργάτη σας, που τελικά σας ενώνουν πολλά. Με τον Ήλιο από τον Τοξότη να σας δίνει όλη την εύνοια που χρειάζεστε αυτό το έτος, θα κλείσει με νέο έρωτα και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες. Οι εν σχέση, ίσως και να έχουν νέα για ένα παιδί.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Μην κάνετε ποτέ αναφορές στο παρελθόν σας, και ειδικά τώρα που έχετε καταλάβει ότι κάποιος από το οικείο σας περιβάλλον, σας θέλει ερωτικά. Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να πείτε, καλύτερα να το αφήσετε πιο μετά. Πολλά και τα ζητήματα, που πρέπει να λύσουν οι ήδη μέσα σε δεσμούς που εμπεριέχουν χιλιόμετρα, τρίτα άτομα αλλά και καταστάσεις που δεν πρέπει να τα δει…το 2019!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

astrologia-zwdia-oroskopio-67

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.