Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 15/12 Α

9e9fc1c3584dc6d4e6ccd0940657d97b

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 15/12 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Μην μιλάτε και τόσο πολύ για τις παρελθούσες ερωτικές σας κατακτήσεις, σε έναν άνθρωπο που σας ενδιαφέρει αισθηματικά. Σίγουρα με αυτόν τον τρόπο δεν θα τον φέρετε πιο κοντά σας, αντιθέτως. Καλύτερα να κρατήσετε το μυστήριο σας και να τον κάνετε να έρθει από μόνος του…σε ερωτήσεις για το τι έχει συμβεί στο παρελθόν σας…αλλά και τι τώρα ζητάτε για το μέλλον σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Υπάρχει ένα παρατεταμένο ερωτικό παιχνίδι με κάποιον από τον φιλικό ή τον εργασιακό σας κύκλο. Αυτό είναι και πια κάτι που πρέπει να το σταματήσετε ή να το εξελίξετε, γιατί έτσι όπως πάει είναι μόνο το αδιέξοδο μπροστά σας. Εσείς που είστε ακόμη μόνοι, πιθανόν και ανάμεσα σε Χριστούγεννα και νέο έτος, υπό την μορφή σχετικών δικαιολογιών να ψάξετε τον πρώην σας, που είναι πραγματικά έτοιμος να σας ξανα- πλησιάσει.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomantia-087

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Το ζώδιο σας ειδικά, αυτήν την εποχή δεν θα πρέπει να έχει κανένα παράπονο, από την τύχη. Έχετε την οικονομική σας άνεση, τον άνθρωπο που αγαπάτε και το μόνο που πια αποζητάτε είναι την ηρεμία. Εσείς που είστε μόνοι, από την στιγμή που θα αλλάξει το ζώδιο στις 23/12, θα έχετε πολλά και σοβαρά νέα φλερτ που θα σας γοητεύσουν υπερβολικά.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Μην μένετε μόνο σε αυτά, που θέλουν οι άλλοι. Τα αιτούμενα σας και ειδικά αυτήν την εποχή, είναι πολλά από τον άνθρωπο που αγαπάτε, άρα μέσα στις γιορτές που θα βρεθείτε πολλές φορές μπορείτε να μιλήσετε και να εξηγηθείτε. Από τους λίγους που έχουν χωρίσει, οι πιο πολλοί, με την βοήθεια των κοινών τους φίλων, θα καταφέρουν άμεσα να επανασυνδεθούν. Τα λάθη όμως πια απαγορεύονται.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Δεν έχετε σκοπό, να εγκαταλείψετε τόσο εύκολα αυτήν την σχέση και τον άνθρωπο σας, μόνο και μόνο από μια παρεξήγηση. Οι επικοινωνίες μέσα σε αυτόν το Σαβ.Κο, θα κάνουν την εμφάνιση τους, και όλα θα πάρουν τον δρόμο των λύσεων. Εσείς που έχετε χιλιομετρικές αποστάσεις από τον σύντροφο σας, μπορείτε να βρεθείτε αυτό το διάστημα, και να πείτε για αυτά που πρέπει άμεσα να διορθωθούν!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Η επιδίωξη σας, είναι να μείνετε μόνοι από καταστάσεις προβληματικές, όπως αυτές που έχετε περάσει στο πρόσφατο σας παρελθόν. Μπορεί γύρω σας να τρέχουν πολλά φλερτ αλλά δεν σας νοιάζει καθόλου. Τώρα θέλετε να φέρετε σε μια ισορροπία τα οικονομικά σας …να ξανα – ζεστάνετε τις φιλίες σας και πάνω από όλα να βρείτε…τον εαυτό σας!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.