Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 24/11 Α

taro-ilios

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 24/11 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Μολονότι ξεχειλίζετε από καλή διάθεση και ανεβασμένη ψυχολογία, η καρδιά σας, έχει ακόμη μια ανοιχτή ερωτική πληγή, που δεν έχει ακόμη βρει την θεραπεία της. Είστε μέσα σε μια μόνιμη αναζήτηση, για τρόπους, που θα φέρουν τον πρώην αγαπημένο σας … και πάλι στην καθημερινότητα σας, αλλά ακόμη δεν τους έχετε βρει. Αυτό δεν θα πρέπει να γίνει και τροχοπέδη, από όλα τα σοβαρά που έχετε γύρω σας να τακτοποιήσετε.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Αρχιερέας

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, θα έρθουν στον δρόμο σας αρκετά χρήματα και ευκολίες, που σίγουρα θα σας κάνουν και πάλι να αισθανθείτε ασφαλείς. Σε δεύτερο βήμα, θα πρέπει να μιλήσετε πλέον και πιο σοβαρά με το μόνιμο σας ταίρι, για όλα αυτά που σχεδιάζετε μέχρι και το τέλος του 2018. Και κάποιοι νέοι έρωτες θα ξεπροβάλλουν για τους μόνους του ζωδίου. Επαγγελματικά ταξίδια, θα φέρουν και κάποιους απόμακρους συντρόφους και πάλι κοντά.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

taro-tarw

ταρώ Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης

Οι επιθυμίες σας έχουν γίνει διαταγή, για το πρόσωπο που σας αγαπάει. Είναι μια εποχή για την ερωτική ζωή όλων των εκπροσώπων του ζωδίου σας, που θα φέρει αλλαγές και αυτές θα είναι μόνιμες. Επίσης και μερικοί που έχουν χωρίσει, ακόμη και χρόνια, μέσα στον Δεκέμβριο, θα βρουν τις αφορμές για να είναι μαζί και αυτό να μην αλλάξει. Χρήμα στον δρόμο σας, έρχεται από κληρονομικά ζητήματα. Διαχειριστείτε τα πάντα με προσοχή και ηρεμία.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Εγκράτεια

Θα κάνετε πολλές και σημαντικές επαφές στον επαγγελματικό σας τομέα, και αυτό σίγουρα θα σας κάνει να λάμψετε βάσει των ικανοτήτων που έχετε. Μέσα σε όλη αυτήν την νέα σας πραγματικότητα, θα ξεπροβάλει και ένα άτομο κύρους, που θα δημιουργηθεί στο μεταξύ σας, μια πιο ιδιαίτερη φιλία και αργότερα μια ερωτική ιστορία. Προσοχή στους τρίτους – περίεργους … γύρω σας. Δεν σας αφορούν τα σχόλια τους.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ζωδια-ταρο-99

ταρώ Λέων : Οι Εραστές

Με τον Ήλιο, να δίνει πλέον τις καλύτερες και ισχυρότερες του όψεις, σε όλα τα πύρινα ζώδια, εσείς θα βρείτε και το κουράγιο – την πνευματική διαύγεια, για να γυρίσετε τον τροχό της ζωής σας. Εργασιακά, υπάρχουν κάποιες μικρές ευκαιρίες, που αν τις αξιοποιήσετε, θα λύσετε μόνιμα το οικονομικό σας πρόβλημα. Σε επόμενο στάδιο δείτε και τα ερωτικά σας, και ξεκαθαρίστε τα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Μια ιδιαίτερη και παράξενη φιλία, που έχετε με ένα άτομο, τείνει να αλλάξει μορφή και να γίνει ερωτική. Εδώ και καιρό το έχετε μέσα σας καταλάβει, αλλά από τον νέο μήνα θα δείτε και τις πράξεις να σας το επιβεβαιώνουν. Με τον ανάδρομο Ερμή… και κάτι λεφτά αναδρομικά ή καθυστερούμενα που περιμένετε θα σας έρθουν! Χρησιμοποιείστε τα με προσοχή!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-fotia

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.