Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 29/12 Α

taro-sex

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Σαββάτο 29/12 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Η Δικαιοσύνη

Οι σκέψεις σας πάνε και έρχονται, στα παλιά και μάλλον σας έχουν κάνει να θέλετε να ψάξετε με έναν έμμεσο τρόπο τον πρώην σας, που ξέρετε ότι ακόμη είναι ελεύθερος αισθηματικά. Σίγουρα άμεσα θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε και να μιλήσετε και αυτήν την φορά, με την λογική και των δύο σας να πρυτανεύει. Από εσάς που ακόμη είστε μόνοι, μερικοί που έχουν βρει κάτι νέο, πιθανόν και κάτω από τις ευνοϊκές όψεις του Ερμή, να τολμήσουν να ξεκινήσουν μια νέα σχέση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Αυτοκράτορας

Μόνο εσείς μπορείτε, να κάνετε κουμάντο στην ερωτική σας ζωή και όχι οι γνώμες των άλλων. Σίγουρα έχετε κάνει το λάθος να έχετε κατά καιρούς βάλει κόσμο – απόψεις – συμβουλές ανάμεσα σας, αλλά αυτό είναι και κάτι που πρέπει να σταματήσεις. Εσείς που το τέλος του έτους έχετε αποφασίσει να ξεκινήσετε μια νέα σχέση, να είστε σίγουροι, ότι με τόση εύνοια από τον Κυβερνήτη σας, θα εξελιχθεί όλο αυτό σε μια μεγάλη σχέση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Ο Τρελός

Η ψυχή σας έχει ανάγκη από γενικότερη ξεκούραση. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει για αρχή να σας κάνει να σκεφτείτε αν στο τώρα και γύρω σας, έχετε άτομα που μόνο σας με μπερδεύουν και σας κουράζουν. Από την νέα χρονιά, θα έχετε και πολλές θετικές αλλαγές στην επαγγελματική – οικονομική σας καθημερινότητα. Σίγουρα θα σας ανεβάσει το κέφι! Οι ερωτικές σχέσεις, θα ξεκαθαρίσουν και αυτές μόνιμα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-9865

ταρώ Καρκίνος : Η Κρίση

Μπορείτε να βρείτε την άκρη μέσα στην σχέση σας, αν και εσείς τελικά ρίξετε λίγο νερό στο κρασί σας. Υπάρχουν θέματα που ο σύντροφος σας, θέλει να τα διαπραγματευτεί μαζί σας. Το 2019, είναι το έτος που οι περισσότεροι από το ζώδιο σας, θα έχουν την ευχέρεια – την σκέψη να τολμήσουν μέχρι και γάμο. Εκπλήξεις θα έχουν και μερικοί, από ερωτοφιλίες που από την νέα εβδομάδα θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται ουσιαστικά.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Ο Αρχιερέας

Τολμήστε άμεσα να μιλήσετε στο ταίρι σας, για όλα αυτά που έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό μέσα στην σχέση σας, και πως μπορείτε πια σαν αγαπημένο ζευγάρι να τα λύσετε. Εσείς που έχετε μπερδευτεί μέσα σε παράλληλες διαδρομές, έχει έρθει και το χρονικό αυτό σημείο, για να πάρετε αποφάσεις, που θα λυτρώσουν όλους τελικά τους εμπλεκόμενους. Κάντε το πιο πολύ για εσάς.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Παρθένος : Ο Τροχός της Τύχης

Η ερωτική ισορροπία θα έρθει και πάλι, αν εσείς αφήσετε το μυαλό σας να φύγει από τα παλιά, και εστιάσετε τον άνθρωπο που τώρα έχετε κοντά σας… Και θέλει και αυτός να δεθείτε πολύ περισσότερο. Εσείς που είστε μόνοι σας, από τα μέσα του Ιανουαρίου και μετά θα έχετε πολλές νέες ευκαιρίες και νέα πρόσωπα, να σας ζητούν την αποκλειστικότητα της καρδιάς σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.