Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 09/01 Α

kartes-taro

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 09/01 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Τρελός

Δεν μπορείτε να αφήσετε τον άνθρωπο σας, τώρα που έχει και τόσο δύσκολες καταστάσεις μέσα στην καθημερινότητα του. Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα και μετά, σίγουρα θα καταφέρετε και εσείς από την μεριά σας, να πάρετε κάποιες συγκεκριμένες απαντήσεις, που θα σας ηρεμήσουν. Οι αδέσμευτοι Κριοί, θα βρεθούν μέσα σε νέο κόσμο. Φιλίες ενδιαφέρουσες θα εξελιχθούν σε έρωτες μόνιμους.
Αστρολογική εύνοια : 5/ 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Κρίση

Δεν ξέρετε ακόμη και πολλά για τον καινούργιο σας σύντροφο, αλλά μην κάνετε το γνωστό λάθος να ρωτήσετε πολλές ιδιαίτερες ερωτήσεις. Αφήστε τον χρόνο να φέρει την οικειότητα. Εσείς που είστε μπερδεμένοι σε διπλές ή και τριπλές καταστάσεις, μέσα στην καρδιά τους, έχει έρθει και το σωστό χρονικό σημείο, για να τις λήξουν και να κρατήσουν μόνο ότι αξίζει.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Ο Αυτοκράτορας

Είστε οι περισσότεροι του ζωδίου σας, μόνοι και αυτό δεν σας πειράζει καθόλου. Είναι άλλωστε και μια εποχή στην ζωή σας, που έχετε τόσα ανοιχτά μέτωπα που δεν μπορείτε και να δώσετε παραπάνω προσοχή σε έρωτες και σχέσεις. Από τις 21/01 που ο Ήλιος θα περάσει στον φίλο Υδροχόο, εσείς θα μπείτε κάτω από το μικροσκόπιο νέων ατόμων, που ίσως και κάποιο να γίνει το επόμενο σας ταίρι.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Καρκίνος : Ο Κόσμος

Δεν χρειάζεται στους κύκλους σας, να μιλάτε για το παρελθόν και μάλλον πόσο μάλλον τώρα που είστε μέσα σε νέο κόσμο, που θέλει να σας γνωρίσει περισσότερο. Αφήστε τα παλιά, και ανοίξτε λοιπόν τα μάτια σας περισσότερο για να δείτε τι καλό κινείται γύρω σας. Από τα μέσα του μήνα και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου, κάποιοι που έχουν τσακωθεί θα τα ξανα-βρουν μέσα από την βοήθεια των φίλων τους.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Λέων : Η Αυτοκράτειρα

Δεν έχετε ακόμη χάσει την πίστη σας σε αυτή την σχέση, και το δείχνετε με όλους τους τρόπους. Οι μέρες αυτές έχουν ένα δύσκολο αστρολογικό φορτίο για το ζώδιο σας, που σας αναγκάζει να είστε πιο μαζεμένοι στις δηλώσεις σας αλλά και τις όποιες υποσχέσεις σας. Οι εν σχέση που οδεύουν σε γάμο – δέσμευση, θα έχουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις που σύντομα θα υποχωρήσουν!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

taro-zodia-76

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Θα πρέπει να δώσετε πια αρκετό χρόνο στον καλό σας εαυτό, για να φύγει από τις σφαίρες του παρελθόντος. Τώρα είναι κα μια εποχή, που έχετε πολλά μέτωπα στην οικογένεια, στην εργασία και στην κοινωνική σας ζωή, που σίγουρα θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Εσείς που είστε μέσα σε δεσμούς ξεθωριασμένους από τον χρόνο, μπορείτε αυτόν τον μήνα, να προσπαθείτε για μια αναθέρμανση.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.