Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 19/12 Α

osiris-tarw

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 19/12 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Ο έρωτας, που έχετε μέσα στην καρδιά σας, για τον πρώην σας είναι και αυτός που ακόμη σας κάνει και ελπίζετε ότι κάποια δεδομένη στιγμή θα είστε και πάλι μαζί σαν ζευγάρι. Επί του παρόντος όμως, θα πρέπει να κοιτάξετε και πιο αναλυτικά την οικογένεια σας, την εργασία σας και να παραβρεθείτε σε κοινωνικές προσκλήσεις που σας έχουν κάνει αυτοί … που τόσο πολύ σας αγαπούν και το ξέρετε.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Αρχιερέας

Δεν υπάρχουν ακόμη οι σωστές συνθήκες για να βρεθούν οι δρόμοι σας και πάλι με αυτούς του ατόμου που ακόμη θέλετε. Ξέρετε ότι οι δυσκολίες από την μεριά του είναι ακόμη μεγάλες. Ωστόσο μέσα στην τελευταία εβδομάδα του έτους, μια αχτίδα ελπίδας θα έρθει. Εσείς που έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, πιθανόν και να κάνετε μερικές πιο ακραίες σκέψεις, για να ξανα – ψάξετε το παρελθόν σας. Επίσης, φροντίστε περισσότερο τα εργασιακά σας, που χρειάζονται πια παραπάνω προσοχή και παρουσία.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης

Μην κλείνετε την τύχη σας, μόνο και γύρω από το παρελθόν σας. Ξέρετε τις καταστάσεις οι οποίες επί του παρόντος δεν αλλάζουν. Το θετικό είναι ότι υπάρχουν οικονομικές εκπλήξεις σε όλα αυτά που περιμένετε και που σίγουρα θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου σας, είναι και οι πιο τυχεροί, που θα έχουν τη ευχέρεια μετακινήσεων … και ταξιδιών μέσα στις γιορτές
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Εγκράτεια

Δεν έχετε ακόμη κατασταλάξει μέσα σας, για το τι θέλετε να κάνετε μέσα στην ερωτική σας σχέση, αλλά ούτε και ο σύντροφος σας! Καλύτερα να περιμένετε να λήξει το φαινόμενο της Πανσελήνου στις 22 / 12 και μετά να δείτε τα πάντα πιο ψύχραιμα. Οι σχέσεις που έχουν και το μεγάλο πρόβλημα των χιλιομετρικών αποστάσεων θα καταφέρουν να βρεθούν πριν από το τέλος του 2018, και να μιλήσουν πιο διεξοδικά.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zwdia-taro-astra

ταρώ Λέων : Οι Εραστές

Έχετε πραγματικά τάσεις φυγής από όλα και όλους αυτούς που σας ενοχλούν και σας κάνουν να αισθάνεστε άσχημα. Τώρα και μέχρι την αλλαγή της χρονιάς, οι συζητήσεις και οι πράξεις που θα λάβετε, θα σας κάνουν να έχετε και μια σφαιρική εικόνα του τι γίνεται γύρω σας. Οι εν σχέση, που έχουν κάνει σκέψεις για γάμο ή και απλά μια συγκατοίκηση, ας αναμένουν τα οικονομικά τους πρώτα να καλυτερέψουν.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Είστε στο στόχαστρο πολύ κόσμου, και αυτό είναι κάτι που σας έχει σίγουρα ανεβάσει την ψυχολογία αλλά τώρα μπορείτε να βρείτε ένα νέο ταίρι, που θα είναι κοντά στις δικές σας προδιαγραφές. Τα φλερτ και τις αίολες περιπέτειες μέσα από την εργασία σας, κάποιοι θα πρέπει να τις περιορίσετε καθώς, τα αστρολογικά φαινόμενα θα δώσουν αποκαλύψεις.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.