Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 28/11 Α

taro-ilios

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τετάρτη 28/11 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αρχιερέας

Εσείς που κάνετε σκέψεις, για τους όποιους λόγους για να χωρίσετε, θα πρέπει να το ψάξετε πολύ περισσότερο. Δεν χρειάζεται να γίνει κάποιο λάθος και σίγουρα δεν πρέπει να πληγωθεί κάποιος … που δεν του αξίζει κάτι τέτοιο. Από τον νέο μήνα, που και τα αστρολογικά δεδομένα, θα είναι καλύτερα πάνω στον οίκο σας, μπορείτε να δράσετε και πάντα με στόχο την δική σας καλύτερη ζωή και μέλλον. Επίσης, δείτε και πιο σοβαρά και τα οικονομικά σας ζητήματα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Τροχός της Τύχης

Ξέρετε ότι γύρω σας έχετε πολλά άτομα, που σας ζητούν κάτι περισσότερο από μια φιλία. Αυτό είναι και μια κατάσταση που σίγουρα σας ανεβάζει την διάθεση, αλλά και από την άλλη δεν σας έχει φέρει και κάποια ακόμη αξιόλογη περίπτωση, που σας αφορά. Ωστόσο απολαύστε όλα αυτά που σας δίνει η εποχή, και από τον νέο μήνα, όλο και κάτι διαφορετικό … θα σας ενοχλήσει!
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomanteia-44

ταρώ Δίδυμοι : Η Εγκράτεια

Με τόσο μεγάλο όγκο εργασίας και υποχρεώσεων, δεν έχετε και πολύ ελεύθερο χρόνο για να προσφέρετε αυτό που πρέπει στον άνθρωπο σας, και αυτό έχει πια γίνει η μόνιμη εστία προβλημάτων. Σίγουρα να περιμένετε κάποια δικαιολογημένα παράπονα. Από τον Δεκέμβριο, εσείς που έχετε μια σχέση που την χωρίζουν χιλιόμετρα, θα βρείτε τους πρακτικούς τρόπους … για να λήξει αυτό το θέμα μόνιμα.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Δεν εμπιστεύεστε εσείς κανέναν και ποτέ και ειδικά στα ερωτικά ζητήματα. Έχετε περάσει από πολλές δυσκολίες και άσχημες καταστάσεις που τώρα προσέχετε επί δέκα. Ωστόσο το σύμπαν και μέχρι την νέα σελήνη του μήνα Δεκεμβρίου, θα φέρει μπροστά σας, μια νέα γνωριμία, που είναι πραγματικά πολλή διαφορετική από αυτά που έχετε δει. Σίγουρα … θα σας κινήσει την περιέργεια.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zwdia-zodia-33

ταρώ Λέων : Η Δικαιοσύνη

Από μεγάλες υποσχέσεις και λόγια, εσείς έχετε χορτάσει. Αυτό είναι και κάτι που το χρεώνετε στον σύντροφο σας, που δείχνει να μην θέλει ή να μην μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο για εσάς και την σχέση σας. Σίγουρα μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες, θα μιλήσετε πιο ξεκάθαρα! Όσοι έχουν βρει μια νέα ερωτική παρέα, θα πρέπει να δώσουν λίγο χρόνο … για να δουν και πραγματικά τις προθέσεις της άλλης πλευράς.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Παρθένος : Ο Αυτοκράτορας

Μπορεί να μην έχετε και τόσο ελεύθερο χρόνο, αλλά αν πραγματικά κάποιος σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να τον δείτε και να του μιλήσετε για τον σκοπό σας τον αισθηματικό. Με τους εξωτερικούς πλανήτες να σας δίνουν τις πιο τυχερές τους όψεις, εσείς θα έχετε μέσα στον Δεκέμβριο δημιουργήσει μια νέα σχέση, που θα σας δώσει και πολλές χαρές.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia-agnh

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.