Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 01/01 Α

tarw-taro

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 01/01 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας
Χρόνια Πολλά!

ταρώ Κριός : Ο Τροχός της Τύχης

Μην χάνεστε μέσα σε καταστάσεις ζωής των άλλων, και όχι των δικών σας τελικά αναγκών. Αυτόν τον νέο χρόνο λοιπόν, βάλτε τα όρια σας, και μην αφήσετε κανέναν να σας εκμεταλλεύεται και με κανέναν τρόπο. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, από την επόμενη εβδομάδα, θα έχουν στον δρόμο τους πολλές και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που πιθανόν και κάποια να κάνει κλικ στο δύσκολο μυαλό τους. Εσείς που θα ταξιδέψετε, ίσως και να ανταμώσετε στον προορισμό σας και κάποιον γνωστό σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Εγκράτεια

Κρατήστε πρώτα τις ισορροπίες μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας, και μετά αναζητήστε λύσεις για τους άλλους. Είναι μια εποχή που είστε περικυκλωμένοι από πολλές και διαφορετικές καταστάσεις και πρόσωπα, που όλοι ζητούν κάτι από εσάς. Σίγουρα θα δώσετε λύσεις, αλλά πάνω από όλα βάλτε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε πρωτίστως.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Οι Εραστές

Είστε λίγο μπερδεμένοι μέσα σε σχέσεις και έρωτες, που σας οδηγούν σε λάθος μονοπάτια και αυτό δεν το θέλετε πια. Με τον επικοινωνιακό σας Κυβερνήτη, θα καταφέρετε να βάλετε στοπ σε καταστάσεις που δεν έχουν τελικά κάτι ποιοτικό να σας προσφέρουν. Οι ελεύθεροι, τώρα που θα έχουν και την εύνοια των οικονομικών τους, θα λύσουν και πολλές από τις υποχρεώσεις που τους ακολουθούν χρόνια.
Αστρολογική εύνοια : 5/ 5

zodia-9865

ταρώ Καρκίνος : Η Δικαιοσύνη

Το ταίρι σας, σας υποστηρίζει σε ότι και να κάνετε, και αυτό είναι και μια μόνιμη κατάσταση που σας γεμίζει θάρρος και αγάπη. Είστε από τους πιο ευνοημένους του σύμπαντος για το νέο έτος, άρα δείτε τι άλλο θα κάνετε για την ζωή σας. Εσείς που προσπαθείτε να επανασυνδεθείτε με τον πρώην σας, βεβαιωθείτε, ότι δεν έχει προκύψει κάποια νέα υπόθεση στην δική του ζωή. Όλα είναι πιθανά.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Λέων : Ο Αυτοκράτορας

Θα πρέπει πλέον να απελευθερώσετε το μυαλό σας, από τα παλιά και να δείτε μια πιο καθαρή ματιά, τι κινείται γύρω σας και τι μπορεί να είναι κοντά σας και χωρίς άλλο να σας προβληματίζει. Έχετε πάρει όλα τα μαθήματα σας και τώρα πρέπει να είστε προσεχτικοί με όλα και όλους. Εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις που οδεύουν για γάμο, στρώστε εν αρχή, καλύτερα τις οικονομικές σας ροές.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-zvdia-oroskopio-11

ταρώ Παρθένος : Ο Αρχιερέας

Η καρδιά σας είναι αυτήν την εποχή αφιλόξενη. Μάλλον έχει πονέσει στο παρελθόν, και τώρα η μοναξιά είναι και η μόνη λύση. Ωστόσο, με τον Ερμή να προχωράει από τις 05/01 στον Αιγόκερω, πολλοί από εσάς, θα δεχτούν στην καθημερινότητα τους, νέα πρόσωπα. Είτε φίλους, είτε συνεργάτες είτε απλά κοινωνικούς γνωστούς. Όλα είναι πιθανά και για έναν νέο έρωτα.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-098

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.