Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 25/12 Α

taro-ilios

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 25/12 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Τροχός της Τύχης

Δεν έχετε και τόσο πολύ χρόνο στην διάθεση σας. Εργασία, φίλοι, οικογένεια αλλά και ο άνθρωπος σας, είναι μόνιμα με απαιτήσεις από εσάς. Σίγουρα θα καταφέρετε να ικανοποιήσετε τους πάντες και από αυτήν κιόλας την εβδομάδα, να ετοιμαστείτε γενικότερα για τα εορταστικά δρώμενα. Οι ελεύθεροι θα βρουν καινούργιο ερωτικό ενδιαφέρον, σε κάποιο δρομολόγιο προσεχώς ένεκα της δουλειάς τους.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Η Εγκράτεια

Οι μέρες είναι διαφορετικές για εσάς καθώς τα αστρολογικά, σας δίνουν άπειρες ευκαιρίες για να κινηθείτε όπως εσείς το έχετε σχεδιάσει. Το καλό είναι ότι και η διάθεση σας είναι αρκετά ανεβασμένη και μάλλον πρέπει να δείτε πια και πολύ πιο σοβαρά, την ερωτική σας σχέση, που δείχνει να μην μπορεί πια να σας δώσει αυτό που ζητάτε. Σίγουρα εναλλακτικές θα έχετε που θα σας πάρουν μακριά από άσχημες καταστάσεις.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Δίδυμοι : Η Δικαιοσύνη

Οι σκέψεις που τρέχουν αυτήν την εποχή, μέσα στο μυαλό σας είναι πολλές και μάλλον, έχετε φτάσει πια στο ασφαλές συμπέρασμα, ότι καλύτερα να μείνετε μόνοι σας, παρά να είστε μέσα σε αισθηματικά μπερδέματα, και να ρισκάρετε την ισορροπία σας. Από εσάς, που ήδη είστε μέσα σε μια ενεργή σχέση, οι περισσότεροι στις αλλαγές του έτους, θα μιλήσετε με τον άνθρωπο σας για γάμο ή και ακόμη οικογένεια.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-9865

ταρώ Καρκίνος : Οι Εραστές

Η δική σας η διαίσθηση είναι απλά μοναδική. Τώρα κάτι σας λέει, και ειδικά για το ταίρι σας, που μπορεί να είναι απόμακρο αλλά η αγάπη του είναι κοντά σας. Οι μέρες αυτές του Αιγόκερω, θα σας δώσουν τις λύσεις αλλά και τις αφορμές για να συναντηθείτε, και να μπορέσετε να δείτε αν αξίζει τον κόπο, να το ξανα – προσπαθήσετε. Τα οικονομικά σας συμφέροντα, θα πρέπει να προσέξετε περισσότερο και να μην τα αφήνετε στην τύχη τους.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Λέων : Ο Αυτοκράτορας

Υπάρχει έντονη πίεση χρονική για να δώσετε κάποιες πρώτες απαντήσεις αλλά και να αποκαλύψετε τις προθέσεις σας, σε κάποιον που ζητά να σας κάνει ταίρι του. Ανάλογα σε τι φάση είστε και τι τελικά εσείς θέλετε, μιλήστε και πείτε την δική σας αλήθεια. Στα επαγγελματικά σας, θα έχετε κάποια μικρή κόντρα με τους συνεργάτες, σας αλλά θα προσπεραστεί… υπέρ σας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-zwdia-9988

ταρώ Παρθένος : Ο Αρχιερέας

Δεν έχετε πεισθεί ακόμη, για τα ερωτικά συναισθήματα που σας λέει ότι έχει κάποιος για εσάς. Μπορεί να γνωρίζεστε καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εύκολα μπορείτε να τον εμπιστευτείτε. Δώστε τον χρόνο που απαιτείται…. και οι απαντήσεις θα σας έρθουν. Άλλωστε έχετε και τόσα πολλά να κάνετε, που μάλλον αυτό δεν σας πιέζει κιόλας.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zwdia shmera

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.