Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 27/11 Α

taro-mythoi-alitheies

Ταρώ Ερωτικές Προβλέψεις Τρίτη 27/11 Α

Διαβάζετε πάντα και τον ωροσκόπο σας και το ζώδιο της σχέση σας

ταρώ Κριός : Ο Αυτοκράτορας

Μέσα στα ατελείωτα σας ξενύχτια, για κάποιον που περιμένετε, θα πρέπει να σκεφτείτε, και την δική σας ζωή. Έχετε δώσει τα μηνύματα σας, και απλά περιμένετε κάποιες απαντήσεις. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις σας περιμένουν, και η οικογένεια σας, έχει απαιτήσεις από εσάς. Σίγουρα εσείς οι μόνοι, είστε οι καλύτεροι που απολαμβάνετε την ηρεμία σας! Αυτό ωστόσο είναι κάτι που θα αλλάξει από τον Δεκέμβριο, που θα έρθει στην ζωή σας, ένα νέο πρόσωπο.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος : Ο Αρχιερέας

Είστε καλά μέσα στην ερωτική σας σχέση, και πραγματικά αυτό που μόνο θέλετε τώρα, είναι και όλη αυτή η κατάσταση να συνεχίσει χωρίς εμπόδια. Το αστρολογικό σκηνικό είναι υπέρ σας, άρα δράστε και στα εργασιακά σας, και θα δείτε πολλές ευκαιρίες, να σας φέρνουν χρήμα. Σε ανεβασμένη διάθεση θα είναι και οι ελεύθεροι, που βλέπουν γύρω τους, πολλά νέα άτομα να τους φλερτάρουν.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

Διαβαστε τις αναλυτικες Ημερησιες Ερωτικες Ταρω προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

chartomanteia-44

ταρώ Δίδυμοι : Ο Τροχός της Τύχης

Δεν μπορείτε να περιμένετε κανέναν. Ξέρετε ότι το άτομο που αγαπάτε, έχει ακόμη πάνω στις πλάτες του, πολλά προβλήματα και μάλλον δεν έχει την ευκολία για να σας δώσει αυτό που σας αξίζει. Σίγουρα εκτός από τι το θέλει και τι μπορεί να σας προσφέρει αυτός, πρέπει και εσείς πια μέσα σας να δείτε τι ζητάτε και μέχρι πότε μπορείτε να περιμένετε. Με το αέρινο ταμπεραμέντο που έχετε, σίγουρα όχι για πολύ.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

ταρώ Καρκίνος : Η Εγκράτεια

Δεν έχετε βρει ακόμη μια νέα αγάπη, που να μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε μια σχέση αισθηματική. Είστε οι περισσότεροι ακόμη με ανοιχτές πληγές από το παρελθόν…ίσως και κάποιοι να ζητούν επανασύνδεση. Όλα μαζί πάντως δεν μπορούν να γίνουν. Άρα σκεφτείτε άμεσα και χαράξτε τον δρόμο σας. Στα επαγγελματικά σας θα χρειαστεί, να κάνετε μερικές παραπάνω διαδρομές – ταξίδια.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

zodia-88

ταρώ Λέων : Οι Εραστές

Φλερτάρετε πάντα με το ρίσκο στην ερωτική σας ζωή, και μάλλον τώρα το έχετε φτάσει στο απόλυτο του σημείο. Είστε σε μια φάση που πρέπει να δείτε καθαρά, πρώτα μέσα σας, τι και ποιον αγαπάτε και τι τελικά ζητάτε από την πορεία αυτή. Όσοι είναι μόνοι, θα βρεθούν από τις αρχές του Δεκεμβρίου, κάτω από την έντονη ερωτική πολιορκία κάποιου συνεργάτη – συναδέλφου τους.
Αστρολογική εύνοια : 5 / 5

ταρώ Παρθένος : Η Δικαιοσύνη

Νέα δεδομένα, θα έχετε μέσα στην σχέση σας! Αυτό είναι και κάτι που θα έρθει από τον άνθρωπο σας, που έχει καταφέρει, να λήξει τα προβλήματα του παρελθόντος του, και τώρα αποζητά εσείς οι δύο να γίνετε αχώριστο ζευγάρι. Ακούστε εν αρχή όλα αυτά που έχει να σας πει, και μόνο στον δικό σας χρόνο δώστε τις απαντήσεις και τις δικές σας προτάσεις.
Αστρολογική εύνοια : 4 / 5

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ ερωτικες προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Η ομάδα Αστρολόγων της Astro – Live, ερμηνεύει με εξειδικευμένη πρόβλεψη το προσωπικό σας ωροσκόπιο.