Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 01/01 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 01/01 Τετάρτη

Ταρώ ζώδια Κριός
Το εννιά των πεντάκτινων

Το εννιά των πεντάκτινων σας στέλνει το μήνυμα ότι μερικές φορές το πιο ιερό καθήκον είναι να βρούμε τις απολαύσεις στον φυσικό κόσμο.

Εξάλλου, ποιο είναι το νόημα της σκληρής δουλειάς αν δεν απολαμβάνετε τους καρπούς της; Μυρίστε τα λουλούδια, κάντε έρωτα και γελάστε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος
Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Ο ακόλουθος των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα: Ετοιμαστείτε για επικοινωνίες που θα προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας. Εναλλακτικά, αν περιμένατε πληρωμές που έχουν καθυστερήσει, θα φτάσουν πολύ σύντομα.

ζώδια Δίδυμοι
Το εφτά των ράβδων

Όλη η δουλειά που κάνατε μπορεί να σας φαινόταν σαν να ανεβαίνετε στην κορυφή ενός βουνού. Τώρα που είστε εκεί πάνω, πόσο άσχημο είναι να βρίσκετε τη θέα μέτρια. Τα καλά νέα: έχετε το πλεονέκτημα της κατάστασης. Τα κακά νέα: Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε αυτούς που είναι αντίθετοι με τα σχέδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-33

ζώδια Καρκίνος
Η Αρχιέρεια

Διψάτε για πνευματική γνώση; Καλά νέα! Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να βρείτε σοφία από βαθιές πηγές. Κάντε ένα μάθημα, διαβάστε ένα βιβλίο, βρείτε έναν δάσκαλο. Ώρα να αποτραβηχτείτε και να ψάξετε βαθιά. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρω Λέων
Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα και έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να γίνετε παρανοϊκοί, χρησιμοποιήστε αυτή την επίγνωση για να καταλάβετε πώς φαίνεστε στους άλλους. Η δημόσια εμφάνισή σας υποστηρίζει τους στόχους σας; Αν όχι, η μέρα θα σας υπενθυμίσει ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε άλλες ευκαιρίες να ταρακουνήσετε το έδαφος.

ζώδια Παρθένος
Ο Αυτοκράτορας

Λαχταράτε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ή δεν είστε σίγουροι; Σήμερα η εμφάνιση του Αυτοκράτορα δείχνει ότι είστε πολύ ικανοί – και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Αν η προοπτική κάνει τα γόνατά σας να τρέμουν, αναζητήστε μια φιγούρα εξουσίας που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Είναι η ιδανική στιγμή για να κυριαρχήσετε στον τομέα σας, είτε νιώθετε έτοιμοι είτε όχι.

ζώδια Ζυγός
Ο Άσος των Κυπέλλων

Το κύπελλό σας ξεχειλίζει. Η εμφάνιση του άσου των κυπέλλων δείχνει την αρχή ενός νέου κύκλου, γεμάτου δημιουργική δυνατότητα και συναισθηματική ικανοποίηση. Ακόμα καλύτερα: Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μια πρόκληση της μούσας.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

ζώδια Σκορπιός
Το οχτώ των ράβδων

Αν η ζωή ήταν κάπως αργή τελευταία, όλα θα αλλάξουν αμέσως. Σημαντικές επικοινωνίες έρχονται σαν κεραυνοί απ’ το πουθενά: Απρόσμενα τηλεφωνήματα, γράμματα και e-mail. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την αβεβαιότητα που νιώθετε. Εναλλακτικά, αν το τηλέφωνό σας δεν χτυπάει όσο θα θέλατε, ίσως είναι ώρα να κουνήσετε τα δάχτυλά σας. Περάστε από τον παράδρομο στην γρήγορη λωρίδα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια Τοξότης
Το τρία των ξιφών

Μερικές φορές η ζωή είναι σκληρή και στεναχωριόμαστε για καλό σκοπό. Άλλες φορές είμαστε απλώς πολύ ευαίσθητοι από παλιές πληγές. Ακόμα κι αν έχουμε παραδώσει τα κλειδιά του βασιλείου, βρίσκουμε λόγο να παραπονεθούμε. Η πρόκληση σήμερα: Βρείτε ποιο απ’ τα δύο σενάρια μιλάει για σας. Μεταμορφώστε τη θλίψη σε κατανόηση.

ζώδια Αιγόκερως
Το δύο των ράβδων

Αυτή η ιδέα που τριγυρνούσε στο μυαλό σας; Βρείτε έναν σύντροφο να σας βοηθήσει να την υλοποιήσετε. Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια ή δουλειά. Και μην φοβάστε να δουλέψετε σκληρά. Χρησιμοποιήστε μόχθο για να μεταμορφώσετε την έμπνευση σας σε κάτι παραπάνω από ιδέα.

taro-6-9

Ταρώ Υδροχόος
Το τέσσερα των ράβδων

Τι σημαίνει το σπίτι για σας; Είναι το οικοδόμημα μέσα στο οποίο ζείτε; Ή εκφράζεται καλύτερα από την παρουσία των ανθρώπων που αγαπάτε περισσότερο; Όποιο θέμα κι αν προτιμάτε, σήμερα φέρνει ευκαιρίες για να βάλετε ρίζες εκεί που θέλετε περισσότερο. Εξάλλου, δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια Ιχθύες
Ο Ερημίτης

Ξέρετε πού βαδίζετε; Σήμερα επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα, για να μπορέσετε να σκεφτείτε την κατεύθυνση της ζωής σας. Πηγαίνετε βαθιά, ησυχάστε, βρείτε την ηρεμία σας. Αυτή τη στιγμή, οι ανάγκες σας δεν είναι τόσο επικεντρωμένες στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά με τον εαυτό σας. Εμπιστοσύνη!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66