Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 01/10 Τρίτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 01/10 Τρίτη

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Η Κρίση

Η δημιουργικότητά σας γεννιέται από το όμορφο χάος. Χρησιμοποιήστε την απίστευτη φαντασία σας.

Εάν έχετε μια ιδέα που είναι παιχνιδιάρικη, κάντε τη πραγματικότητα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Σας αρέσει να περνάτε καλά και την περίοδο που έρχεται μπορεί να πηγαίνετε από το ένα πάρτι στο επόμενο. Ξεκινήστε να σχεδιάζετε το πρόγραμμά σας και να είστε έτοιμοι για τα πάντα.

Ταρω Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Μπορείτε να κάνετε διάλειμμα από τα προβλήματά σας και να απολαύσετε τα αποτελέσματα. Θα έρθουν στιγμές που θα φέρουν την έντονη επιθυμία να χαλαρώσετε και να ξεχάσετε τα προβλήματά σας για σήμερα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-33

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Οι εραστές

Πρέπει να λύσετε μια κατάσταση. Μπορείτε να επιλέξετε μια ανώτερη στάση, ακόμα κι αν κάποιος προσπαθεί να σας τραβήξει κάτω. Μην αφήσετε τους άλλους να σας αφαιρέσουν το δικαίωμα στην ευτυχία.

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Έχετε μερικές εξαρτήσεις που μπορεί να αναδυθούν σήμερα. Μπορεί να είναι η βουλιμία για γλυκό ή οι πολλοί καφέδες που πίνετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Το Άστρο

Προσπαθήστε να κρατήσετε τον έλεγχο συνηθειών που συμβαίνουν όταν αφήνετε τον χρόνο να περάσει. Αυτά είναι σημάδια ότι κάτι έχετε στην καρδιά σας που πρέπει να εκφράσετε.

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Το δύο των πεντάκτινων

Θα βοηθάτε άλλους να λύσουν τα προβλήματά τους ακούγοντας και δίνοντας μερικές συμβουλές σήμερα. Συντονιστείτε με την εσωτερική φωνή σας όσα πράγματα κι αν έχετε να κάνετε και κρατήστε μερικές συμβουλές που είναι καλές και για σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Σκορπιός
Κάρτα: Το δύο των ράβδων

Ζητάτε προσοχή και όχι βοήθεια. Σήμερα μπορεί να έχετε αναλάβει περισσότερα απ’ όσα καταφέρνετε και θα ζητήσετε βοήθεια ακόμα κι να πρέπει να καταπιείτε την υπερηφάνεια σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Τρελός

Μία νέα αρχή έφτασε. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε και να αγκαλιάσετε μια νέα μέρα. Η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας φαίνεται στον ορίζοντα και είναι η ώρα σας να λάμψετε.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το δέκα των κυπέλλων

Θα λάβετε ιδέες και μηνύματα από μια ανώτερη δύναμη σήμερα. Είναι ώρα να έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά και να αποδεχτείτε κάθε μήνυμα που ισχύει για αυτά που περνάτε τώρα.

δωρεάν-προβλέψεις

Ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Η Βασίλισσα των ράβδων

Μέσα στην ημέρα θα βρείτε τους τομείς που θέλουν βελτίωση. Δεν υπάρχει όριο στο πόσο υπέροχοι μπορείτε να γίνετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Η Δύναμη

Ενεργήστε από πριν, σκεφτείτε όλα τα ταλέντα σας, ζητήσετε τη γνώμη φίλων σας αν νιώθετε ότι είστε έτοιμοι να εκμεταλλευτείτε αυτά τα ταλέντα και τα δώρα σας με νέο τρόπο. Οι δυνατότητές σας μπορούν να σας βοηθήσουν να δείτε τα θετικά που έχετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66