Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 01/12 Κυριακή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 01/12 Κυριακή

Ταρώ Ζώδια Κριός
Κάρτα: Το δύο των ράβδων

Έχετε διαίσθηση, αλλά μερικές φορές κινείστε πολύ γρήγορα για να δώστε προσοχή στον κόσμο γύρω σας.

Για σας, ο χειμώνας θα φέρει το ερώτημα ποια κατεύθυνση πρέπει να πάρετε. Επιλέξτε σοφά. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος
Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Η βαθιά συμπονετική φύση σας κάνει την καρδιά σας ανοιχτή και δεκτική. Θα κάνετε τις σωστές συνδέσεις τον χειμώνα και θα βάλετε τον εαυτό σας στο δρόμο για κάτι υπέροχο. Αυτό θα σας φέρει υποστήριξη που ποτέ δεν πιστεύατε ότι χρειάζεστε.

Ζώδια Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Ήλιος

Η περίεργη και γοητευτική φύση σας φέρνει χαρά και φως σε όσους γνωρίζετε. Για τον λόγο αυτό, το φως σας μπορεί να φωτίσει και την πιο σκοτεινή χειμωνιάτικη ημέρα. Θα κάνετε τους πάντες γύρω σας να χαμογελούν.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ζώδια Καρκίνος
Κάρτα: Ο Ιππότης των ράβδων

Η γλυκιά και ευγενική φύση σας σάς κάνει εραστή της ζωής με βαθιά ψυχή. Πρέπει να είστε προσεκτικοί, ειδικά αν είστε άγαρμποι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Λέων
Κάρτα: Ο Άσος των Ξιφών

Είστε ανθεκτικοί και μερικές φορές έχετε τόσο καλό μέσα σας. Θα αφιερώσετε τον χρόνο που περνάτε στο σπίτι στην εύρεση μερικών καταπληκτικών πραγμάτων, που θα τα μετατρέψετε σε κάτι υπέροχο.

Ζώδια Παρθένος
Κάρτα: Ο Ιππότης των κυπέλλων

Είστε επιμελείς με τα πάντα. Όταν κάνετε κάτι, το κάνετε σωστά. Χρησιμοποιήστε τον χειμώνα για να εξερευνήσετε μερικές προσωπικές απολαύσεις στον ελεύθερο χρόνο σας, ώστε να χαλαρώσετε και να αποβάλλετε το στρες.

zwdia-9-zvdia-9

Ζώδια Ζυγός
Κάρτα: Το έξι των πεντάκτινων

Είστε το άτομο που ευδοκιμεί στον έρωτα. Είστε με τους άλλους γιατί είστε πιο δυνατοί σε ομάδα. Πρέπει να συμβάλλετε και να βοηθήσετε τους άλλους να ευδοκιμήσουν.

Ταρώ Σκορπιός

Κάρτα: Το έξι των ξιφών

Καταλαβαίνετε περισσότερα απ’ όσα συνειδητοποιείτε. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα σκεφτείτε τη ζωή σας, ώστε να μπορέσετε να κάνετε μερικές αλλαγές μέχρι να έρθει η άνοιξη. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Η τόλμη σας είναι μοναδικό χαρακτηριστικό που θα θέσει τις βάσεις για το τέλος του έτους. Επικεντρωθείτε στη δημιουργική ενέργεια και φτιάξτε κάτι υπέροχο μέσα στο χειμώνα.

Ζώδια Αιγόκερως
Κάρτα: Το τέσσερα των πεντάκτινων

Όταν οι αγαπημένοι σας χρειάζονται τη βοήθεια σας, θέλετε να δώσετε ό,τι έχετε. Σήμερα, αφήστε κάποιον να ξεσπάσει και περιμένετε πριν δώσετε συμβουλές. Ακούστε προσεκτικά. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε δίπλα τους. Είναι ωραίο να έχεις κάποιον πρόθυμο να σε ακούσει.

Διαβαστε τις μηνιαιες  ερωτικες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-75

Ζώδια Υδροχόος
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Ξέρετε πώς να μετατρέψετε μια δύσκολη κατάσταση σε καλή. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα μπορεί να βρεθείτε σε άσχημο σημείο, αλλά αυτό σημαίνει μόνο ότι θα περάσετε και καταπληκτικές στιγμές και ότι όλα θα πάνε καλύτερα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το εφτά των ξιφών

Αξίζετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Δώστε του αυτό το δώρο. Χαθείτε σε ένα καλό βιβλίο, αποδράστε από την πραγματικότητα και αφιερώστε λίγο χρόνο στη χαλάρωσή σας. Θα είναι καλό για τη ψυχή σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia