Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 02/01 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 02/01 Πέμπτη

Ταρώ Κριός
Ο Ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση έρχεται σαν το ιππικό σε πόλεμο. Άλλες φορές, έρχεται σαν γάτα. Σε κάθε περίπτωση, ψάξτε για τις επιλογές που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας περισσότερο.

Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νέο άντρα που μπορεί να σας σπρώξει προς μεγάλα επιτεύγματα αγάπης και τέχνης. Πιείτε από την πηγή! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το πέντε των πεντάκτινων

Πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά; Αυτή είναι η πρόκληση που τίθεται από το πέντε των πεντάκτινων. Στην επιφάνεια μπορεί να νιώθετε ενοχλημένοι από την έλλειψη χρημάτων αυτή τη στιγμή: Δεν έχετε αρκετούς πόρους, δεχτήκατε μια απογοητευτική επαγγελματική ευκαιρία. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει πραγματικά στον λογαριασμό σας μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό. Η πρόκληση σήμερα: Δείτε τι είναι αυτό που σας τροφοδοτεί πραγματικά. Ένας σωρός χρυσού σημαίνει λίγα πράγματα όταν είμαστε φτωχοί συναισθηματικά.

Ταρώ Δίδυμοι
Ο Κόσμος

Είναι ιδανική ημέρα για να στείλετε τα μεγαλύτερα και πιο ενδιαφέροντα έργα σας στον κόσμο. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάσατε, στραφείτε σε εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν. Εναλλακτικά, βρείτε εμπειρίες από την αιώνια πηγή που μας τροφοδοτεί όλους. Έχετε κάθε λόγο να πιστέψετε ότι ο κόσμος είναι ένα μέρος γεμάτο αφθονία.

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Καρκίνος
Ο Άσος των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή έχει να κάνει με τον σχεδιασμό και τη σκέψη. Άλλες, έχει να κάνει με τη δράση και την αρχή νέων πρότζεκτ. Φανταστείτε ποιου η ατζέντα είναι προς το συμφέρον σας τώρα. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου γεμάτη δημιουργικότητα. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για έμπνευση και νέες ευκαιρίες. Αναπτυχθείτε και μεγαλώστε! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Το οχτώ των κυπέλλων

Λαχταράτε κίνηση; Το στομάχι σας δεν ικανοποιείται ποτέ ενώ έχετε μια πιατέλα ολόκληρη μπροστά σας; Είναι λογικό. Σήμερα λαχταράτε περισσότερη αυθεντικότητα στη ζωή σας, είτε προέρχεται από πιο ικανοποιητικές σχέσεις, πιο καλή εργασία ή απλώς να νιώσετε ότι σας καταλαβαίνουν οι κοντινοί σας άνθρωποι. Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια πιο ουσιαστική ζωή.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-88-1

Ταρώ Παρθένος
Το τέσσερα των πεντάκτινων

Είναι καλό να έχετε πολλά στη ζωή σας που θέλετε να κρατήσετε. Ωστόσο, πότε το να θέλετε να προστατέψετε τους πόρους σας μετατρέπεται σε αποστασιοποιούμαι από τους άλλους; Η σημερινή ημέρα σας δίνει πολλές ευκαιρίες να σκεφτείτε αυτή τη διακριτική αλλά σημαντική διαφορά. Εναλλακτικά, αν νιώθετε έλλειψη σταθερότητας στη ζωή σας στην υλική σφαίρα, είναι ώρα να σκεφτείτε πώς μπορείτε να κρατήσετε αυτό που είναι δικαιωματικά δικό σας.

Ταρώ Ζυγός
Το έξι των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνες, έρχεται επιτέλους η νίκη και είναι γλυκιά! Θα πάρετε αναγνώριση για την δουλειά σας και τιμές από τους ανθρώπους γύρω σας. Αν δεν το νιώθετε, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την ακεραιότητά σας για να αλλάξετε τις καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή, η τύχη είναι με το μέρος σας.

Ταρώ Σκορπιός
Ο Άσος των πεντάκτινων

Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου κύκλου που θα είναι ιδιαίτερα υποστηρικτικός προς την υλική ευημερία όλων των μορφών. Είτε σκέφτεστε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, είτε ψάχνετε νέο σπίτι, είτε οτιδήποτε άλλο, είναι η τέλεια στιγμή να ξεκινήσετε. Απολαύστε την αφθονία του κόσμου.

Ταρώ Τοξότης
Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Ο ακόλουθος των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα: ετοιμαστείτε για επικοινωνίες που θα προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας. Εναλλακτικά, αν περιμένατε πληρωμές που έχουν καθυστερήσει, θα φτάσουν πολύ σύντομα.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ταρω Αιγόκερως
Το τέσσερα των ράβδων

Τι σημαίνει το σπίτι για σας; Είναι το οικοδόμημα μέσα στο οποίο ζείτε; Ή εκφράζεται καλύτερα από την παρουσία των ανθρώπων που αγαπάτε περισσότερο; Όποιο θέμα κι αν προτιμάτε, σήμερα φέρνει ευκαιρίες για να βάλετε ρίζες εκεί που θέλετε περισσότερο. Εξάλλου, δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Υδροχόος
Το έξι των κυπέλλων

Σταματήστε για να θαυμάσετε τη ζωή! Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να φωλιάσετε με τους αγαπημένους σας, ειδικά αν έχετε μικρούς χνουδωτούς φίλους. Αν νιώθετε έλλειψη αρμονίας στο σπίτι, σκεφτείτε την εποχή που ήσασταν πιο χαρούμενοι. Ποιο μάθημα μπορείτε να πάρετε για να αυξήσετε την γαλήνη σας;

Ταρώ Ιχθύες
Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν εμφανίζεται ο Βασιλιάς των κυπέλλων, σας λέει να δείτε σοβαρά τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Το θέλετε πραγματικά; Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να συνδυάσετε την έμπνευση με την πραγματικότητα της αγοράς. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που αντιπροσωπεύει την ανώτερη ισορροπία της καλλιτεχνικής ακεραιότητας και της παγκόσμιας επιρροής. Έχουν φτιάξει τον δρόμο τους μέσα στον κόσμο. Μπορείτε κι εσείς. Τι μπορούν να σας διδάξουν;

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66