Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 02/10 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 02/10 Τετάρτη

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Καθώς μαθαίνετε και προσαρμόζεστε σε νέες καταστάσεις, μπορεί να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή: Θα αφήσετε πίσω παλιά πράγματα, ώστε να προσαρμοστείτε καλύτερα σε έναν νέο τρόπο ζωής.

Μπορείτε να πείτε «γεια» και «αντίο» με καλοσύνη και χάρη. Μην αγχώνεστε. Θα δείτε ότι αυτή η αλλαγή θα κάνει τα πράγματα καλύτερα, όχι μόνο για σας αλλά και για αυτούς που αγαπάτε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Όταν αγαπάτε κάποιον και σας πληγώνει, είναι δύσκολο να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε. Δεν θέλετε να στείλετε το μήνυμα ότι δεν πειράζει αν κάνουν κάτι λάθος. Μπορεί να είναι μια στιγμή τέλους στις σχέσεις σας. Μπορεί να δείτε τομείς της ζωής σας, στους οποίους ο συμβιβασμός δεν λειτουργούσε για σας. Αλλά για να προχωρήσετε, θα πρέπει να επιθυμείτε να διορθώσετε το παρελθόν. Περάστε στο μέλλον χωρίς τα συναισθηματικά βάρη του παρελθόντος. Δεν τα χρειάζεστε πια.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Η Σελήνη

Ήρθε η ώρα για δημιουργικότητα. Η διαίσθησή σας, η βαθιά συναισθηματική πλευρά σας, οι ιδέες σας, οι ελπίδες και οι φόβοι σας συναντιούνται… Και δημιουργούν ένα όμορφο χάος που πρέπει να εκφραστεί. Ακόμα κι αν δεν είστε καλλιτεχνικοί τύποι. Ζωγραφίστε, δημιουργήστε, διαλέξτε κάτι πολύ εκφραστικό για σας, για να βάλετε σε λόγια ή χρώματα τα συναισθήματά σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρω Καρκίνος
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Δεν πειράζει να είστε μοναδικοί και να μην ταιριάζετε κάπου. Για την ακρίβεια, υπάρχουν στιγμές που νιώθετε ότι πρέπει να αποσυρθείτε, λόγω της κρυφής ομορφιάς σας. Έχετε φτιαχτεί για έναν μοναδικό σκοπό. Και αυτή η περίοδος της ζωής σας θα σας δώσει τη σοφία που θα χρειαστείτε στο μέλλον.

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Υπάρχει φως μέσα σε όλους μας – αλλά το δικό σας λάμπει πολύ δυνατά σήμερα. Οι άλλοι θα δουν τις δυνάμεις σας ως δώρο και ως στόχο για τους ίδιους. Ενθαρρύνετέ τους και φτιάξτε τους τη διάθεση με τα λόγια σας. Όταν βλέπετε το φως μέσα στους άλλους, είναι πολύ πιο εύκολο να αποδεχτείτε το δικό σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Φανταστείτε τον εαυτό σας σε ένα μέρος που νιώθετε ολοκληρωμένοι, ότι σας αποδέχονται και σας αγαπούν. Δείτε καθαρά την εικόνα και αφήστε τα συναισθήματα να σας κατακλύσουν. Είστε πολύ κοντά σε αυτή τη στιγμή και το μέρος. Γι’ αυτό, πιστέψτε!

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Η Δύναμη

Όταν αποφασίσετε ότι δεν θα κάνετε πλέον τα πράγματα με τον δύσκολο τρόπο, είναι πιο εύκολο να πάρετε αποφάσεις που πιστεύατε ότι θα είναι επίπονες. Μπορείτε να αναπνεύσετε πιο εύκολα τώρα: Καθώς ξέρετε ότι όχι μόνο θα ζήσετε την καλύτερη ζωή που μπορείτε αλλά και ότι την έχετε καθορίσει μόνοι σας.

Ταρω Σκορπιός
Κάρτα: Ο Ιππότης των ξιφών

Μπορεί να διαπιστώσετε ότι έχετε φέρει στη ζωή σας κάτι που αξίζει. Το θέλατε τόσο καιρό αλλά πιστεύατε ότι δεν μπορούσατε να το έχετε. Μια ευχάριστη έκπληξη έρχεται. Θα βιώσετε κάτι το οποίο ονειρευόσασταν, θα είναι μια ευχάριστη στιγμή μάθησης και ανάπτυξης. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Δεν χρειάζεται να ενδώσετε στην πίεση, επειδή βλέπετε κάποιον ως μεγαλύτερο ή πιο δυνατό από σας. Έχετε το δικαίωμα να σπάσετε τα όρια και να κάνετε αυτά που θέλετε, με τον δικό σας τρόπο. Αν νιώθετε ότι μια επιλογή δεν σας κάνει να νιώθετε άνετα, αντισταθείτε, δεν πειράζει.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Το γέλιο είναι το καλύτερο φάρμακο. Η εξυπνάδα και η αστεία πλευρά σας βγαίνουν, για να βοηθήσουν τους άλλους να γελάσουν και να δουν την πιο λαμπερή πλευρά της ζωής.

taro-6-9

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Όλοι χρειαζόμαστε ένα μαλακό μέρος για να προσγειωθούμε, ανθρώπους που θα ακούνε αυτά που έχουν να πούμε και θα κρατούν τα μυστικά μας. Αν παλεύετε με ένα πρόβλημα, μην φοβάστε να ζητήσετε συμβουλές και να μιλήσετε για την δική σας πλευρά χωρίς κριτική. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το τρία των κυπέλλων

Μερικές φορές οι άνθρωποι γίνονται συναισθηματικοί. Είναι σημαντικό να επιτρέπετε στον εαυτό σας να νιώθει – και να εκφράζει αυτά που νιώθει. Τιμήστε τον, αλλά δώστε του και την έγκριση να σκεφτεί τις πιο χαρούμενες στιγμές. Ακόμα κι όταν είστε στεναχωρημένοι, πάντα υπάρχει λόγος για να χαμογελάτε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66