Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 02/12 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 02/12 Δευτέρα

Ταρώ Ζώδια Κριός
Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Μερικές φορές παλεύετε για να διατηρήσετε αυτά που βγάζετε, αλλά δεν φοβάστε να ξοδέψετε αν ξέρετε ότι η επένδυσή σας θα έχει επιστροφή. Σήμερα, μπορεί να ξοδέψετε περισσότερο χρόνο απ’ ό,τι είναι απαραίτητο σε διάφορα.

Αυτό είναι το ρίσκο που παίρνετε. Ίσως να επιστρέψετε στην κοινότητά σας αυτά που έχετε πάρει. Δημιουργήστε κάτι για να κάνετε όμορφη τη γειτονιά σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ξιφών

Είστε καταπληκτικοί με τα λεφτά σας και ακόμα κι αν οι πόροι σας είναι λίγοι, δεν έχετε πρόβλημα να βρείτε τι να κάνετε μέχρι να πάρετε τον επόμενο μισθό σας. Σήμερα, πάρτε μια βαθιά ανάσα και συνειδητοποιήστε πόσο τυχεροί είστε και πόσο ευλογημένοι ήσασταν όλο το έτος.

Ζώδια Δίδυμοι
Κάρτα: Το δέκα των πεντάκτινων

Είστε δημιουργικοί και καλοί με τις κατασκευές. Ξέρετε πώς να είστε χαρούμενοι όταν έχετε χρήματα και όταν δεν έχετε. Έχει να κάνει με τον τρόπο σκέψης και το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό. Οι δυνατότητες να βγάλετε χρήματα είναι πολλές. Μην κάθεστε και περιμένετε να σας βρουν. Έχετε τη δυνατότητα να τις κάνετε πραγματικότητα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ζώδια Καρκίνος
Κάρτα: Ο Ήλιος

Έχετε μια καταπληκτικά διαισθητική φύση που σας βοηθά να βλέπετε τι χρειάζεται να αλλάξετε. Μπορεί να μην ξέρετε τι μπορείτε να κάνετε τώρα για να αναζωογονήσετε τα οικονομικά σας, αλλά δώστε στον εαυτό σας χρόνο να σκεφτεί και οι ιδέες θα έρθουν.

Ζώδια Λέων
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Δεν σας αρέσει να βιάζετε κάτι καλό. Πιστεύετε ότι αν κάτι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό, δεν πρέπει να υποθέτετε ότι είναι πραγματικό. Θα τεστάρετε μια κατάσταση σήμερα. Το ραντάρ σας θα σας δώσει μια ιδέα για το αν είστε σε θέση να επωφεληθείτε ή όχι από την κατάσταση τώρα. Ακούστε την καρδιά σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Παρθένος
Κάρτα: Το τέσσερα των πεντάκτινων

Η καρδιά σας πάντα προσπαθεί να είναι σωστή και υπάρχουν στιγμές που ανησυχείτε ακόμα κι αυτό δεν σας βοηθά ή δεν σας ωφελεί. Σήμερα μπορεί να ανησυχείτε για το εισόδημά σας και να αναρωτιέστε αν το σύμπαν μπορεί να σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα. Μην αφήνετε την καρδιά σας να κουβαλά τέτοιο βάρος. Τα πράγματα θα ακολουθήσουν μια πορεία που δεν έχετε σχεδιάσει.

chartomantia-098

Ζώδια Ζυγός
Κάρτα: Το οχτώ των πεντάκτινων

Σας γεμίζει χαρά το να δίνετε και είναι μεταδοτική. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάτι για να φτιάξετε την ημέρα κάποιου. Μπορείτε να του χαρίσετε τον χρόνο σας. Μοιραστείτε μια καλή κουβέντα. Δώστε σε κάποιον μια λεκτική ευλογία. Μια αγκαλιά. Κρατήστε ανοιχτή την πόρτα για να περάσει. Σας αρέσει να είστε αυτοί που κάνουν τους άλλους να νιώθουν ξεχωριστοί. Σήμερα είναι η ευκαιρία σας.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Το εφτά των κυπέλλων

Υπάρχει πνευματική ενέργεια στον αέρα και τα ένστικτά σας την νιώθουν. Είστε πολύ ευαίσθητοι στην ενέργεια των άλλων σήμερα και αυτό είναι καλό, αλλά αν η ενέργεια είναι αρνητική, πρέπει να φορέσετε την πανοπλία σας. Μην αφήσετε την προσκόλληση σας στον έλεγχο να σας παρασύρει σήμερα. Επικεντρωθείτε στον εαυτό σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης
Κάρτα: Το εφτά των ράβδων

Τα λεφτά είναι σε χαμηλή συχνότητα και σήμερα μπορεί να διαπιστώσετε ότι το αποτέλεσμα σάς βοηθά με παράξενο τρόπο να πάρετε τον έλεγχο του χρόνου σας. Οι επιλογές σας έχουν σημασία. Αποφασίστε λοιπόν ότι έχει σημασία η ποιότητα και όχι η ποσότητα της δουλειάς σας.

Ζώδια Αιγόκερως
Κάρτα: Οι εραστές

Είναι μια στιγμή θετικών αλλαγών, αλλά στέκεστε σε ένα σταυροδρόμι που περιλαμβάνει αγάπη και γνώση. Ξέρετε μέσα σας ότι δεν είστε απαραίτητα έτοιμοι ή πρόθυμοι να αντιμετωπίσετε κάτι και αυτό θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τον φόβο σας πριν σας κρατήσει κι άλλο πίσω.

taro-6-9

Ζώδια Υδροχόος
Κάρτα: Ο Τρελός

Δεν χρειάζεται να έχετε όλες τις απαντήσεις και το παρελθόν σας έχει διδάξει ότι χρειάζεται να ξέρετε στη ζωή. Μπορεί να σκεφτείτε τι έχετε μάθει για να δείτε τι μπορεί να σας βοηθήσει τώρα. Η σοφία είναι κάτι που δεν χάνεται ποτέ, αλλά πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για να έχει σκοπό. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Θα βρείτε ευγένεια στα πιο απρόσμενα μέρη. Απολαύστε την ώρα που περνάτε σε αυτά και αφιερώστε χρόνο στο να φτιάξετε την ημέρα κάποιου άλλου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66