Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 03/01 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 03/01 Παρασκευή

Ταρώ Κριός
Το τέσσερα των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το αίμα. Το δεύτερο κάνει τον κόσμο ροζ και όμορφο. Μέχρι το τέταρτο, το πρωί έχετε πονοκέφαλο.

Το νόημα αυτών: Μερικές φορές η υπερβολή ενός καλού πράγματος δεν είναι καλή. Σήμερα κάντε την μετριοπάθεια φίλη σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το έξι των ράβδων

Μετά από πολλή δουλειά και αγώνες, έρχεται επιτέλους η νίκη και είναι γλυκιά! Θα πάρετε αναγνώριση για την δουλειά σας και τιμές από τους ανθρώπους γύρω σας. Αν δεν το νιώθετε, βρείτε τρόπους να χρησιμοποιήσετε το θάρρος και την ακεραιότητά σας για να αλλάξετε τις καταστάσεις. Αυτή τη στιγμή, η τύχη είναι με το μέρος σας.

Ταρώ Δίδυμοι
Το δύο των ράβδων

Αυτή η ιδέα που τριγυρνούσε στο μυαλό σας; Βρείτε έναν σύντροφο να σας βοηθήσει να την υλοποιήσετε. Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια ή δουλειά. Και μη φοβάστε να δουλέψετε σκληρά. Χρησιμοποιήστε μόχθο για να μεταμορφώσετε την έμπνευση σας σε κάτι παραπάνω από ιδέα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Καρκίνος
Το οχτώ των πεντάκτινων

Ξεκινάει η δουλειά για σας. Σήμερα επικεντρώνεστε στη δουλειά και στα πράγματα της καθημερινότητας. Άντε λοιπόν, έχετε προθεσμίες να προλάβετε. Απλώς φροντίστε να πληρώνεστε όσα αξίζετε για την προσπάθειά σας. Αν δεν παίρνετε την υλική αναγνώριση που θα θέλατε, ώρα να συντονίσετε τις ικανότητές σας με τις ανάγκες της αγοράς. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Το εφτά των κυπέλλων

Περνάτε ώρες κάνοντας όνειρα για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Ενώ είναι γλυκά αυτά τα όνειρα, σήμερα είναι ώρα να δείτε την πραγματικότητα. Χρησιμοποιήστε τις φαντασιώσεις σας γι’ αυτό που είναι: Ένας χάρτης για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Προχωρήστε μπροστά και ξαναμπείτε στον πραγματικό κόσμο. Διαφορετικά, το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα.

Ταρώ Παρθένος
Το οχτώ των ράβδων

Αν η ζωή ήταν κάπως αργή τελευταία, όλα θα αλλάξουν αμέσως. Σημαντικές επικοινωνίες έρχονται σαν κεραυνοί απ’ το πουθενά: Απρόσμενα τηλεφωνήματα, γράμματα και email. Όλα αυτά θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από την αβεβαιότητα που νιώθετε. Εναλλακτικά, αν το τηλέφωνό σας δεν χτυπάει όσο θα θέλατε, ίσως είναι ώρα να κουνήσετε τα δάχτυλά σας. Περάστε από τον παράδρομο στην γρήγορη λωρίδα.

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Ο Ήλιος

Όπου κι αν ζείτε, η εμφάνιση του Ήλιου λέει ότι είναι καλοκαίρι στην καρδιά σας τώρα. Σήμερα, απορροφήστε την επεκτατική, θετική ενέργεια που σας περιβάλλει. Είναι η τέλεια ευκαιρία για να δώσετε χώρο στις πανίσχυρες δυνάμεις της δημιουργικότητας και της έμπνευσης. Επίσης, τα παιδιά θα έχουν έντονη παρουσία στη ζωή σας τώρα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρω Σκορπιός
Το πέντε των ξιφών

Νιώθετε παρανοϊκοί; Μερικές φορές η δυσφορία που νιώθουμε σε μια κατάσταση είναι εκεί για καλό λόγο. Κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει που προστατεύετε τον εαυτό σας για την περίπτωση επίθεσης. Ωστόσο, προσέξτε να μην αρχίσετε να ψάχνετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η πρόκλησή σας για σήμερα: Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά τις γροθιές σας κάτω.

Ταρώ Τοξότης
Το πέντε των ράβδων

Ποιος σας επιτίθεται; Είναι δικό τους λάθος, σωστά; Ή μήπως φταίτε κι εσείς βάζοντας λάδι στη φωτιά; Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα: Μόνο και μόνο επειδή σας προκαλούν δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχτείτε. Αν αρνηθείτε να αποσπαστείτε από μικροπρεπείς ανησυχίες, σας περιμένει ένα μεγαλύτερο μάθημα. Επιλέξτε να μην εμπλακείτε σε δράματα.

taro-6-9

Ταρώ Αιγόκερως
Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων σας παρέχει πολλές ευκαιρίες να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, ειδικά στον χώρο εργασίας σας. Ώρα να γοητεύσετε αυτούς που έχουν επιρροή και είναι ψηλά στην τροφική αλυσίδα! Κάντε ό,τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Εξάλλου, οι μεγάλες πράξεις χρειάζονται μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

Ταρώ Υδροχόος
Ο Τρελός

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι τρελό, μπορεί να μην είναι και τόσο τρελό σήμερα. Τούτου λεχθέντος, μην πηδήξετε από βράχο χωρίς αλεξίπτωτο. Φτιάξτε τη βαλίτσα με όσα θα χρειαστείτε για ένα ταξίδι στο νέο. Διαφορετικά μπορεί να καταλήξετε να πέφτετε στο κενό. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το τρία των ράβδων

Αν περιμένατε υπομονετικά νέα για ένα πρότζεκτ που αγαπάτε, η σημερινή ημέρα θα φέρει τα καλά νέα. Ώρα να περάσετε στο επόμενο στάδιο ανάπτυξης! Δεν έχετε τίποτα στα σκαριά; Μη διστάζετε να δράσετε αν έχετε ξεκάθαρη πρόθεση. Οι οιωνοί είναι θετικοί.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia