Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 03/12 Τρίτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 03/12 Τρίτη

Ταρώ Ζώδια Κριός
Κάρτα: Ο Θάνατος

Είστε προικισμένοι από τη φύση με αφθονία ενέργειας.

Δεν χρειάζεται συχνά να σας πιέσουν να κάνετε κάτι που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Σήμερα μπορεί να αναγνωρίσετε την αξία της ικανοποίησης. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ζώδια Ταύρος
Κάρτα: Ο Κόσμος

Δεν θέλετε να κοιτάξετε τη ζωή σας και να πείτε ότι κάνατε όλα όσα θέλατε να κάνετε; Φυσικά και αυτό περιλαμβάνει το να πάρετε τα καλύτερα πράγματα στη ζωή που ξέρετε ότι μπορείτε να κερδίσετε. Ως Ταύροι, σας αρέσουν τα καλά πράγματα και είστε πρόθυμοι να δουλέψετε σκληρά για να τα αποκτήσετε.

Ζώδια Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Ξέρετε ότι πρέπει να είστε ευχαριστημένοι με αυτά που έχετε, αλλά για όσα δεν είστε ευχαριστημένοι, μπορείτε να τα αλλάξετε. Αν και μπορεί να μην ξέρετε το πώς, το τι είναι εξίσου σημαντικό. Είστε μόνο μια απόφαση μακριά από αυτό που ξέρετε ότι πρέπει να γίνει και τώρα είναι απλώς θέμα χρόνου μέχρι τα πράγματα να πάρουν μια νέα κατεύθυνση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρώ Ζώδια Καρκίνος
Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Μερικές φορές χρειάζεστε μια ώθηση για να αναγνωρίσετε τι έχετε παραβλέψει. Η επίγνωση σας γίνεται μεγαλύτερη αυτή την εβδομάδα με τον Βόρειο Δεσμό στο ζώδιό σας.
Μπορεί να νιώθετε ότι αποτύχατε σε μερικά πράγματα, αλλά μην ξεχνάτε ότι όλα θέλουν τον χρόνο τους. Δεν ήσασταν έτοιμοι τότε, είστε όμως τώρα. Έχετε αποκτήσετε σοφία, θάρρος και έχετε ξεπεράσει τους φόβους που περιόριζαν την εξέλιξη σας τότε, όχι όμως και τώρα.

Ζώδια Λέων
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Μπορεί να επιθυμείτε να ξεκινήσετε την οικογένειά σας, αλλά μπορεί να φοβάστε το πώς θα αλλάξει η ζωή σας μόλις γίνετε γονείς. Αν θέλετε να κάνετε πραγματικότητα ένα όνειρό σας, μια επιχείρηση ή κάτι που θα ξεκινήσετε από το μηδέν αλλά φοβάστε τον χρόνο που θα πρέπει να αφιερώσετε, είναι λογικό. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να προσαρμοστεί στην ιδέα της θυσίας που ξέρετε ότι είστε πρόθυμοι να κάνετε για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-zwdia-88-1

Ζώδια Παρθένος
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Υπάρχουν στιγμές που πρέπει απλώς να κάνετε ένα διάλειμμα, ώστε να σκεφτείτε όλα τα πιθανά αποτελέσματα και τις γωνίες ενός προβλήματος. Μπορεί να έχετε ζητήσει όλες τις συμβουλές που χρειαζόσασταν και τώρα να είναι η ώρα να εξετάσετε τις επιλογές σας και να πάρετε αποφάσεις.

Ζώδια Ζυγός
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ράβδων

Σε όλους αρέσουν τα καλά νέα και θέλουν να παίρνουν θετικά λόγια. Αυτή την εβδομάδα μπορεί να πάρετε ένα θετικό μήνυμα, μια ισχυρή επιβεβαίωση για κάτι που πάντα ελπίζατε να ακούσετε. Αυτή θα είναι η αρχή μιας νέας περιόδου για σας.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Όταν είστε από φύση σας ηγέτες είναι δύσκολο να αφήσετε τα ηνία σε κάποιον άλλο. Αλλά πρέπει να κάτσετε στη θέση του συνοδηγού για να μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε άλλα πράγματα. Έρχεται η ώρα να γίνετε πιο ανεξάρτητοι και αυτάρκεις. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Τοξότης
Κάρτα: Το πέντε των πεντάκτινων

Κερδίζετε μερικά, χάνετε μερικά. Μπορεί να έρχεται μια ήταν στον δρόμο σας, αλλά αυτή η καρμική αποδέσμευση είναι ένα είδος χρέους που θα σας μάθει το νόημα και την αξία της ευλογίας που δεν ξέρατε ότι είχατε. Αυτή την περίοδο μπορεί να νιώθετε ότι δεν παίρνετε ό,τι είναι δικό σας, αλλά μην απογοητεύεστε. Μείνετε πιστοί γιατί τα καλύτερα έρχονται.

zwdia Maketa BUDDHA-8065

Ζώδια Αιγόκερως
Κάρτα: Το οχτώ των πεντάκτινων

Θέλει χρόνο, σκληρή δουλειά και επιμονή για να καταφέρετε τους στόχους σας και να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Δεν ξέρετε πάντα πόσο καιρό θα χρειαστεί ή τι θα συναντήσετε στην πορεία. Όταν είστε αφοσιωμένοι στη δουλειά που θέλετε να υλοποιήσετε, δεν έχει σημασία. Όλα όσα θέλετε και ελπίζετε είναι να δείτε τα όνειρά σας να γίνονται πραγματικότητα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ζώδια Υδροχόος
Κάρτα: Το τέσσερα των ράβδων

Ετοιμαστείτε για μια νέα περιπέτεια. Ξεκινάτε να βάζετε τα πράγματα σε μια σειρά και να τα βλέπετε να γίνονται θετικά για σας. Ήταν ένα μακρύ ταξίδι και θέλατε να τα παρατήσετε ορισμένες φορές, αλλά μέσα σας, ξέρατε ότι όλα θα πάνε καλά και πήγανε.

Ταρω Ιχθύες
Κάρτα: Το εννιά των πεντάκτινων

Δεν φοβάστε τις δύσκολες στιγμές. Όταν οι άλλοι περνάνε δυσκολίες, είστε δίπλα τους να τους υποστηρίζετε. Αλλά μέσα σας ξέρετε πόσο σημαντική είναι για σας η αίσθηση της σταθερότητας. Ξέρετε τι χρειάζεστε, ακόμα κι αν δεν θέλετε να το ζητήσετε ευθέως, αλλά το σύμπαν βλέπει τι είναι στην καρδιά σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66