Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 04/01 Σάββατο

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 04/01 Σάββατο

Ταρώ Κριός
Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν εμφανίζεται ο Βασιλιάς των κυπέλλων, σας λέει να δείτε σοβαρά τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Το θέλετε πραγματικά; Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να συνδυάσετε την έμπνευση με την πραγματικότητα της αγοράς.

Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που αντιπροσωπεύει την ανώτερη ισορροπία της καλλιτεχνικής ακεραιότητας και της παγκόσμιας επιρροής. Έχουν φτιάξει τον δρόμο τους μέσα στον κόσμο. Μπορείτε κι εσείς. Τι μπορούν να σας διδάξουν;

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το πέντε των ξιφών

Νιώθετε παρανοϊκοί; Μερικές φορές η δυσφορία που νιώθουμε σε μια κατάσταση είναι εκεί για καλό λόγο. Κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει που προστατεύετε τον εαυτό σας για την περίπτωση επίθεσης. Ωστόσο, προσέξτε να μην αρχίσετε να ψάχνετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η πρόκλησή σας για σήμερα: Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά τις γροθιές σας κάτω. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Δίδυμοι
Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Ένα σημαντικό μήνυμα σας περιμένει, αλλά δεν θα φτάσει όπως περιμένατε. Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες αναλαμπές της διαίσθησής σας και όνειρα που σας δίνουν έμπνευση. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζωγραφίσει ή να γράψει χωρίς σκέψη. Δείτε τι όνειρα μπορεί να προκύψουν στην καλλιτεχνική μορφή.

zwdia-taro-astra

Ταρω Καρκίνος
Το εφτά των ράβδων

Όλη η δουλειά που κάνατε μπορεί να σας φαινόταν σαν να ανεβαίνετε στην κορυφή ενός βουνού. Τώρα που είστε εκεί πάνω, πόσο άσχημο είναι να βρίσκεται τη θέα μέτρια. Τα καλά νέα: Έχετε το πλεονέκτημα της κατάστασης. Τα κακά νέα: Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε αυτούς που είναι αντίθετοι με τα σχέδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε!

Ταρώ Λέων
Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να ξέρετε ότι είναι η ιδανική στιγμή να απολαύσετε τέχνη, ομορφιά και αγάπη. Λοιπόν, τι περιμένετε; Προχωρήστε και μοιραστείτε την χαρά. Ακόμα καλύτερα: Βρείτε τρόπο να τροφοδοτήσετε τους κοντινούς σας ώστε να απολαμβάνουν εσάς. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Ο Ακόλουθος των ξιφών

Ένα σημαντικό μήνυμα σας περιμένει, αλλά δεν θα φτάσει όπως περιμένατε. Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες αναλαμπές της διαίσθησής σας και όνειρα που σας δίνουν έμπνευση. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζωγραφίσει ή να γράψει χωρίς σκέψη. Δείτε τι όνειρα μπορεί να προκύψουν στην καλλιτεχνική μορφή.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-9-zvdia-9

Ταρώ Ζυγός
Ο Μάγος

Η αλχημεία είναι η τέχνη της δημιουργίας χρυσού από βασικά μέταλλα, της ύφανσης μεταξιού από άχυρα. Η σημερινή ημέρα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να δουλέψετε με αυτή την ιδέα. Πού μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας; Αποκτήστε τη δύναμή σας! Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε νέα επίγνωση της δημιουργικότητας σας, καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν ανώτερο σκοπό.

Ταρώ Σκορπιός
Το δέκα των πεντάκτινων

Τι θα σας έκανε να νιώθετε πραγματικά πλούσιους στον υλικό κόσμο; Ένα άνετο σπίτι; Ένας γεμάτος λογαριασμός; Μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε αυτά; Αν παλεύατε τελευταία με το να κατακτήσετε αυτές τι βασικές ανθρώπινες ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Σήμερα βρείτε τρόπους να μαζέψετε τη σοδειά γύρω σας. Σαν τα σταφύλια που ωριμάζουν στον φθινοπωρινό ήλιο, οι στόχοι σας είναι ώριμοι για μάζεμα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Το τέσσερα των ξιφών

Μερικές φορές πρέπει να προχωρήσουμε παρά τα σημάδια που δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές όχι. Η εμφάνιση του τέσσερα των ξιφών δείχνει το δεύτερο για σας σήμερα. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να θεραπευτείτε απ’ ότι ενοχλεί το σώμα και τη ψυχή σας. Η αποστολή σας: Βρείτε την ισορροπία παίρνοντας απόσταση από τον καθημερινό κόσμο.

Ταρώ Αιγόκερως
Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα και έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να γίνετε παρανοϊκοί, χρησιμοποιήστε αυτή την επίγνωση για να καταλάβετε πώς φαίνεστε στους άλλους. Η δημόσια εμφάνισή σας υποστηρίζει τους στόχους σας; Αν όχι, η σημερινή ημέρα θα σας υπενθυμίσει ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε άλλες ευκαιρίες να ταρακουνήσετε το έδαφος.

taro-6-9

Ταρω Υδροχόος
Το δύο των ράβδων

Αυτή η ιδέα που τριγυρνούσε στο μυαλό σας; Βρείτε έναν σύντροφο να σας βοηθήσει να την υλοποιήσετε. Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια ή δουλειά. Και μη φοβάστε να δουλέψετε σκληρά. Χρησιμοποιήστε μόχθο για να μεταμορφώσετε την έμπνευση σας σε κάτι παραπάνω από ιδέα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Ο Άσος των ράβδων

Μερικές φορές η ζωή έχει να κάνει με τον σχεδιασμό και τη σκέψη. Άλλες, έχει να κάνει με τη δράση και την αρχή νέων πρότζεκτ. Φανταστείτε ποιανού η ατζέντα είναι προς το συμφέρον σας τώρα. Η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί την αρχή μιας περιόδου γεμάτη δημιουργικότητα. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για έμπνευση και νέες ευκαιρίες. Αναπτυχθείτε και μεγαλώστε!

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia