Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 04/10 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 04/10 Παρασκευή

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Όλοι περνάνε στιγμές που θέλουν απλώς να μείνουν μόνοι τους και να σκεφτούν χωρίς να πρέπει να δώσουν αναφορά, ειδικά όταν είναι κουρασμένοι.

Είναι ώρα να κάνετε ένα μικρό διάλειμμα και να αποδράσετε ακόμα και για πέντε λεπτά. Επιτρέψετε στον εαυτό σας απλώς να υπάρχει για μια στιγμή. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Η Κρίση

Είστε συντονισμένοι με την ενέργεια γύρω σας περισσότερο από ποτέ και αυτό θα σας προκαλέσει πολλές σκέψεις. Μπορεί να επαναξιολογήσετε μια συγκεκριμένη στάση σας και να αλλάξετε άποψη για κάτι που ήσασταν πεισματωδώς αποφασισμένοι.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Μάγος

Θα χρησιμοποιήσετε όλες τις δεξιότητές σας σήμερα για να βοηθήσετε κάποιον. Έχετε δημιουργικά ταλέντα που ταιριάζουν με την θετική σας προσωπικότητα. Μπορείτε να είστε και αυτός που ενθαρρύνει και πραγματικός φίλος ταυτόχρονα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Ο Τρελός

Ένα νέο ξεκίνημα μπορεί να είναι δύσκολο όταν είστε στη φάση της μάθησης ενώ παράλληλα δουλεύετε με την ανασφάλεια και την αβεβαιότητα. Πιθανώς τα πάτε πολύ καλύτερα απ’ ότι πιστεύετε και στο τέλος, θα σκέφτεστε πόσο συναρπαστική ήταν τελικά αυτά η περίοδος της ζωής σας.

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Μερικές φορές πρέπει να συμμορφώνεστε στις δυνάμεις που υπάρχουν. Μπορεί να εξουθενώνετε τον εαυτό σας προσπαθώντας να σπάσετε τους κανόνες που ξέρετε ότι πρέπει να αλλάξουν. Δεν θα λειτουργήσει τώρα. Τα πράγματα μπορεί να σας πιέζουν να αλλάξετε θέση ή κατάσταση. Δεν πειράζει να τα παρατάτε μερικές φορές. Μερικές φορές το να τα παρατάτε είναι στην πραγματικότητα νίκη. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Διάβολος

Ο πειρασμός είναι γνωστός σε όλους. Όταν νιώθετε ότι αρχίζετε να παρασύρεστε, πρέπει να σπρώξετε τον πειρασμό μακριά, να τρέξετε. Δεν χρειάζεται να χαλάσετε τη διατροφή σας, να ενδώσετε σε μια φιλία που είναι τοξική ή να κάνετε κάτι που ξέρετε ότι δεν είναι σωστό για σας. Δεν είναι πάντα εύκολο ή απλό, αλλά είναι δυνατόν.

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Μαθαίνετε από τις συναισθηματικές εμπειρίες σας. Όντας μαθητές της ανθρώπινης φύσης, μπορεί να κάνετε μια παύση σήμερα για να μάθετε τις δικές σας πολυπλοκότητες. Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι οδηγός ή αγκάθι για σας σήμερα. Όπου κι αν σας πάνε, μάθετε από το πώς αισθάνεστε.

Ταρω Σκορπιός
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Ίσως να θέλετε να βάλετε τον εαυτό σας πρώτο μετά από μια περίοδο αυτοθυσίας που φαίνεται να μην σας ευνόησε. Εάν άλλοι δεν δείχνουν εκτίμηση για τον χρόνο και την ενέργειά σας, μπορείτε να πάρετε την τελική απόφαση απλώς να αποσυρθείτε και να διεκδικήσετε τη δύναμή σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Άσος των Κυπέλλων

Επιτέλους καταλαβαίνετε κάτι που σας βασάνιζε. Η στιγμή του Εύρηκα! μπορεί να είναι θαυμάσια και χρήσιμη για εσάς σήμερα. Τι ανακούφιση που είναι να ξέρετε αυτό που δεν μπορούσατε να καταλάβετε πριν.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το οχτώ των πεντάκτινων

Δουλεύετε σκληρά. Ίσως να κάνετε υπερωρίες και αρχίζετε να βλέπετε το πλεονέκτημα του να είστε τόσο αφοσιωμένοι στη δουλειά ή τη σχέση σας. Ίσως να συνειδητοποιήσετε ότι είστε περισσότερο πρόθυμοι να δώσετε παρά να πάρετε και δεν σας πειράζει να κάνετε προσπάθεια εφόσον βλέπετε εκτίμηση γι’ αυτή.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Το δύο των πεντάκτινων

Η δουλειά είναι δουλειά και τα χρήματα είναι χρήματα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κάποια οικονομικά σχέδια αυτή την εβδομάδα και θα πρέπει να κρατήσετε τα συναισθήματά σας έξω από την εξίσωση. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Είναι μια δημιουργική στιγμή για εσάς. Μπορείτε να γίνετε πιο εκφραστικοί με τρόπους που δεν είχατε φανταστεί μέχρι τώρα. Μην εκπλαγείτε εάν μια σπίθα δημιουργικής ενέργειας σας δώσει μια ιδέα για ένα ποίημα, ένα τραγούδι ή μια επιστολή.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-66