Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 04/12 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 04/12 Τετάρτη

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Ο Ήλιος

Έχετε τόσο μεγάλη εσωτερική δύναμη που όλοι σας θαυμάζουν.

Πρέπει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να σταθεροποιήσετε τις επιλογές σας, γιατί πρέπει να ξεκινήσετε να ζείτε τη ζωή σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Το άρμα

Ό,τι στεναχώρια και πόνο έχετε στη ζωή σας, θα φύγει. Είναι ώρα για ευτυχία και χαρά.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Μάγος

Πρέπει να βρείτε λίγη χαρά στη ζωή, γιατί έχετε δουλέψει τόσο σκληρά για να φτάσετε εδώ που είστε. Μην αφήνετε κανέναν να υποτιμήσει όλα αυτά που έχετε καταφέρει και κάνει, γιατί είστε καλύτεροι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ταρω Καρκίνος
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Είστε απίστευτα πιστοί άνθρωποι. Προσπαθείτε να βελτιώσετε τα πάντα για τους άλλους, αλλά μερικές φορές πρέπει απλώς να τους αφήσετε να βοηθήσουν τον εαυτό τους.

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Ο Τρελός

Είστε στο τέλος ενός κεφαλαίου στη ζωή σας. Αυτό σημαίνει ότι κάτι νέο ξεκινάει για σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Διάβολος

Αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα και είναι δελεαστικό να προσπαθήσετε να βρείτε όλες τις απαντήσεις ταυτόχρονα. Είναι δύσκολο να πρέπει να περιμένετε, αλλά θα αξίζει μακροπρόθεσμα. Η υπομονή σάς διδάσκει να σκέφτεστε τι σημαίνει για σας μακροπρόθεσμα. Ξέροντας τι θέλετε, δίνετε αξία σε αυτά που μετράνε.

xartomanteia

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε πού μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια δραστηριότητα μαζί με μια οργάνωση μεγαλύτερη από σας. Μπορεί να έχετε μια καταπληκτική ιδέα την οποία θέλετε να βάλετε σε εφαρμογή, αλλά θα έχει μεγαλύτερη επιρροή αν είναι ομαδική.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Στη ζωή τα μικρά βήματα μετράνε. Πρέπει να τα κάνετε κάθε μέρα και να πιστεύετε ότι όταν κάνετε πράγματα προς τη σωστή κατεύθυνση, θα φτάσετε τον προορισμό σας. Είναι δύσκολο τώρα, αλλά κάνετε καταπληκτική δουλειά. Η ζωή σας είναι γεμάτη ελπίδα και ευτυχία. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Με τις γιορτές να πλησιάζουν, μπορεί να νιώθετε στεναχώρια και πόνο για εκείνους που έχουν ανάγκη. Θα θέλετε να βοηθήσετε και μπορείτε να το κάνετε με τον δικό σας τρόπο. Η στοργική καρδιά σας και το ευγενικό πνεύμα σας σάς κάνει το φως αυτού του κόσμου. Όταν νιώθετε έντονα συναισθήματα, το να βοηθάτε γίνεται μέρος του σκοπού της ζωής σας.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Αιγόκερως
Κάρτα: Το Άστρο

Κανείς δεν είναι πιο αυστηρός από τον εαυτό σας και όταν νιώθετε ότι πρέπει να ζητήσετε καθοδήγηση από την πηγή του φωτός, αντιστέκεστε γιατί θέλετε να κάνετε το σωστό για όλους, συμπεριλαμβανομένου και του σύμπαντος. Πρέπει να αποδεχτείτε ότι το ότι είστε ανθρώπινο ον σημαίνει ότι έχετε και περιορισμούς. Αναγνωρίστε ότι δεν ξέρετε πάντα ποιο είναι το σωστό και δεν πειράζει να αφήσετε από πάνω σας αυτά τα φορτία.

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Οι εραστές

Όταν πρέπει να πάρετε αποφάσεις, θέλετε να έχετε ανοιχτό μυαλό. Μπορείτε να ακούσετε τον εαυτό σας, τα γεγονότα ή τις συμβουλές των άλλων. Στο τέλος, θα πρέπει να ακούσετε τη φωνή μέσα σας και να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας για να πάρετε την καλύτερη απόφαση για σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Είστε πιστοί στους κοντινούς ανθρώπους σας, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε τις πεποιθήσεις σας. Και η δική σας ευτυχία μετράει. Υπενθυμίστε στον εαυτό σας ότι το να αγαπάς σημαίνει να είστε ανοιχτός στα πάντα και αυτό ισχύει και για τα θέλω και τα όνειρά σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia