Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 05/10 Σάββατο

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 05/10 Σάββατο

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Θα έχετε μπόλικη ενέργεια και θα νιώθετε έτοιμοι να κυριεύσετε τον κόσμο.

Μπορεί να έχετε άπειρα πράγματα να κάνετε μέχρι το τέλος της ημέρας, αλλά τίποτα που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Πύργος

Τα πράγματα θα είναι άνω κάτω πριν βρουν ξανά την ισορροπία τους. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να σβήσετε μερικές φωτιές στη μέση της ημέρας. Μπορεί να βρείτε ένα λάθος που πρέπει να διορθωθεί και ευτυχώς πριν γίνει κακό.

ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Μάγος

Είστε έξυπνοι και η γρήγορη σκέψη σας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε έναν νέο τρόπο να κάνετε κάτι. Μπορεί να επανεφεύρετε τον τροχό σε έναν τομέα στη δουλειά σας, που δεν είχατε σκεφτεί ότι χρειάζεται αλλά κάνει τη δουλειά σας πολύ πιο εύκολη.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

ταρώ Καρκίνος

Κάρτα: Η Σελήνη

Είναι μια στιγμή θεραπείας. Ξεκινάτε να βλέπετε ποιος είναι για σας και ποιος όχι. Μπορεί να επανεμφανιστούν σήμερα μερικά θέματα εμπιστοσύνης και μπορεί να χρειαστεί να επιστρέψει το παρελθόν για να διαπιστώσετε ότι πλέον δεν σας εξουσιάζει.

ταρώ Λέων
Κάρτα: Η Κρίση

Οι σκέψεις σας μπορούν να σας καθοδηγήσουν. Αυτή τη φορά εμπιστευτείτε την εσωτερική φωνή σας και το ένστικτό σας να σας οδηγήσουν εκεί που πρέπει να πάτε. Όταν αφήνετε τους άλλους να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας, μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθος δρόμο. Ξέρετε τι θέλετε και τι χρειάζεστε καλύτερα από τον καθένα.

ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Τα μητρικά σας ένστικτα ξυπνάνε σήμερα. Παίζετε τον ρόλο του φροντιστή με τους φίλους και την οικογένειά σας. Κρατήστε υπό έλεγχο το δόσιμο, ώστε να μην σπαταλήσετε όλο τον χρόνο σας και δεν μείνει καθόλου για τον εαυτό σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

chartomantia-098

ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Μπορεί να κοινωνικοποιείστε περισσότερο και να είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Η φιλική σας φύση και η εξωστρεφής προσωπικότητά σας κερδίζουν εύκολα τους πάντες. Η παρουσία σας είναι αλησμόνητη και η γοητεία σας μεταδοτική.

ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Το δύο των κυπέλλων

Πρέπει να πάρετε μια απόφαση σήμερα και μπορεί να παρασυρθείτε από τη συναισθηματική πλευρά των αλλαγών που δεν θέλετε αλλά βλέπετε ότι είναι απαραίτητο να γίνουν. Δώστε στον εαυτό σας χρόνο να προσαρμοστεί και μην βιαστείτε μέχρι να νιώσετε έτοιμοι. Ο χρόνος μπορεί να μην περιμένει για κανέναν, αλλά εσείς ελέγχετε τον δικό σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Κόσμος

Σήμερα μπορείτε να ολοκληρώσετε τις δουλειές που μαζεύτηκαν από αυτή την εβδομάδα και την προηγούμενη. Πάντα νιώθετε καλά όταν έχετε μια παραγωγική ημέρα. Καθαρίστε το πρόγραμμά σας και πιάστε δουλειά.

ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το Άστρο

Το σύμπαν σας καθοδηγεί σήμερα με τύχη και φως. Μπορεί να νιώθατε ότι έχετε χάσει την κατεύθυνση σας για λίγο, αλλά σήμερα οι προσευχές σας απαντώνται.

taro-6-9

ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Η Δύναμη

Μπορείτε να ξεπεράσετε τους πιο δύσκολους καιρούς. Οι σημερινές προκλήσεις είναι ένα τίποτα μπροστά στην αποφασιστικότητά σας. Μπορεί να μην νιώθατε σίγουροι για τον εαυτό σας, αλλά είστε πιο δυνατοί απ’ όσο συνειδητοποιείτε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Μπορεί να χρειάζεστε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας. Η ησυχία, η απομόνωση για να σκεφτείτε και ίσως λίγος χρόνος στη φύση θα αναπτερώσουν την ενέργειά σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia