Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 06/01 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 06/01 Δευτέρα

Ταρώ Κριός
Η Εγκράτεια

Μήπως δουλεύατε πολύ σκληρά τελευταία; Αν ναι, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να ρυθμίσετε ξανά τη ζωή σας και να αναζωογονηθείτε.

Βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στο πνευματικό, το σωματικό, το διανοητικό και το συναισθηματικό. Για τώρα τουλάχιστον, η μετριοπάθεια είναι η καλύτερη φίλη σας.

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το έξι των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι όσο άσχημα φαίνονται. Αλήθεια. Σήμερα, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους περιορισμούς σας. Υπάρχει κάποια οπτική που δεν έχετε σκεφτεί; Ή μια τάξη ή ένα βιβλίο που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε νέα πράγματα; Εναλλακτικά, ένα σύντομο ταξίδι μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε λίγη απόσταση από οτιδήποτε σαν προβληματίζει. Ώρα να δείτε το δάσος και όχι το δέντρο. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Δίδυμοι
Το έξι των πεντάκτινων

Η μοιρασιά δείχνει το νοιάξιμο. Σήμερα βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε το καλό με τον κόσμο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα δωρίσετε πόρους σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή θα προσφέρετε τα ταλέντα σας, είναι το ίδιο. Ο κύκλος της ζωής απαιτεί να δώσουμε όσα παίρνουμε. Αν σας ανησυχεί το αν θα εκτιμηθεί η γενναιοδωρία σας, μην αγχώνεστε. Ό,τι κι αν δώσετε, οι άλλοι θα το δεχτούν με ευγνωμοσύνη.

taro-zodia-76

Ταρω Καρκίνος
Το εφτά των ράβδων

Όλη η δουλειά που κάνατε μπορεί να σας φαινόταν σαν να ανεβαίνετε στην κορυφή ενός βουνού. Τώρα που είστε εκεί πάνω, πόσο άσχημο είναι να βρίσκεται τη θέα μέτρια. Τα καλά νέα: Έχετε το πλεονέκτημα της κατάστασης. Τα κακά νέα: Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε αυτούς που είναι αντίθετοι με τα σχέδιά σας. Μπορείτε να το κάνετε! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Το δύο των κυπέλλων

Αν νιώθατε μόνοι, η σημερινή ημέρα υπόσχεται αλλαγή της κατάστασης. Κρατήστε ανοιχτά τα μάτια σας για μια νέα αγάπη ή έναν φίλο που θα σας καταλαβαίνει με όλες τις υπέροχες παραξενιές σας. Εναλλακτικά, αν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί να χρειάζεται αναζωογόνηση. Θέλει δύο για να χορέψετε ταγκό.

Ταρώ Παρθένος
Ο Διάβολος

Νιώθετε σαν να παίζετε στις πενήντα αποχρώσεις του γκρι σήμερα; Κάτι βάζει σε πειρασμό την σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας; Παραθέτω τον αθάνατο Όσκαρ Ουάιλντ: Ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγείς από έναν πειρασμό, είναι να υποκύψεις. Άντε λοιπόν, περάστε καλά αλλά μην το παρακάνετε. Μόνο μην ξεχνάτε ποιος έχει τον έλεγχο: Εσείς. Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώσετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-taro-xartomanteia

Ταρώ Ζυγός
Το πέντε των ξιφών

Νιώθετε παρανοϊκοί; Μερικές φορές η δυσφορία που νιώθουμε σε μια κατάσταση είναι εκεί για καλό λόγο. Κανείς δεν μπορεί να σας κατηγορήσει που προστατεύετε τον εαυτό σας για την περίπτωση επίθεσης. Ωστόσο, προσέξτε να μην αρχίσετε να ψάχνετε προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν. Η πρόκλησή σας για σήμερα: Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά αλλά τις γροθιές σας κάτω.

Ταρώ Σκορπιός
Ο Ιππότης των κυπέλλων

Μερικές φορές η καλλιτεχνική έμπνευση έρχεται σαν το ιππικό σε πόλεμο. Άλλες φορές, έρχεται σαν γάτα. Σε κάθε περίπτωση, ψάξτε για τις επιλογές που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε τα ταλέντα σας περισσότερο. Εναλλακτικά, ο ιππότης των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει έναν ταλαντούχο νέο άντρα που μπορεί να σας σπρώξει προς μεγάλα επιτεύγματα αγάπης και τέχνης. Πιείτε από την πηγή! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Ο Άσος των Ξιφών

Τι θα μαθαίνατε αν μπορούσατε να μάθετε ό,τι θέλετε; Η εμφάνιση του άσου των ξιφών δείχνει ότι είναι ώρα για έναν νέο κύκλο διανοητικής ανάπτυξης. Εξάλλου, όσα περισσότερα ξέρετε, τόσο περισσότερο αναπτύσσεστε. Εναλλακτικά, μπορεί να σκέφτεστε πολύ καιρό μια κατάσταση. Χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να εξακριβώσετε την αλήθεια. Μπείτε στο ψητό!

zwdia-tarw-zodia-19

Ταρώ Αιγόκερως
Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Όταν εμφανίζεται ο Βασιλιάς των κυπέλλων, σας λέει να δείτε σοβαρά τα καλλιτεχνικά σας όνειρα. Το θέλετε πραγματικά; Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να συνδυάσετε την έμπνευση με την πραγματικότητα της αγοράς. Εναλλακτικά, ο Βασιλιάς των κυπέλλων μπορεί να συμβολίζει κάποιον που αντιπροσωπεύει την ανώτερη ισορροπία της καλλιτεχνικής ακεραιότητας και της παγκόσμιας επιρροής. Έχουν φτιάξει τον δρόμο τους μέσα στον κόσμο. Μπορείτε κι εσείς. Τι μπορούν να σας διδάξουν;

Ταρω Υδροχόος
Το εννέα των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σάς κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας προτείνει να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στα θέματα που μαστίζουν τη ψυχή σας. Πάρτε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας τη νοημοσύνη σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας δυσκολεύουν. Δεν μπορείτε να απεμπλακείτε από τις ανησυχίες που σας περιορίζουν; Βρείτε βοήθεια για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το δέκα των ξιφών

Η ζωή σας τελευταία σάς κάνει να νιώθετε κουρασμένοι, αλλά η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι δεν χρειάζεται να ξαναπεράσετε αυτή την εμπειρία: Έχετε μαζέψει αρκετή σοφία από τους αγώνες σας. Για περισσότερους πόντους για το κάρμα σας, μοιραστείτε αυτά που έχετε μάθει με κάποιον, ώστε να μην περάσει από αυτά που περάσατε κι εσείς.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65