Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 08/10 Τρίτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 08/10 Τρίτη

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Οι εραστές

Βρείτε χρόνο για έρωτα. Είστε τόσο παθιασμένοι με αυτά που κάνετε, που μπορεί να ξεχάσετε να κάνετε διάλειμμα και να απολαύσετε άλλες όψεις την ημέρας σας.

Δεν θα χαλάσετε τη φήμη σας αν αφιερώσετε μια στιγμή στη διασκέδαση. Μπορεί μάλιστα να εντυπωσιάσετε τους φίλους σας με την ικανότητά σας να κάνετε τα πάντα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Το δέκα των πεντάκτινων

Να είστε ευγενικοί ηγέτες. Το δέκα των πεντάκτινων αποκαλύπτει πόσο έντονα νιώθετε για την οικονομική σας κατάσταση. Δουλεύετε για να βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν τακτοποιηθεί και έχετε καλύψει τα πάντα. Σήμερα είναι ιδανική ημέρα για να εξετάσετε πώς λειτουργούν τα χρήματα όταν επικεντρώνεστε στην εξοικονόμηση σε σχέση με το κέρδος.

ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Το τέσσερα των κυπέλλων

Διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας. Όταν είστε ανοιχτοί στις επιλογές μπροστά σας, είναι εύκολο να δείτε ότι είστε σε θέση ανάπτυξης και ευκαιρίας. Είναι εύκολο να ενθουσιαστείτε για το μέλλον και να θέλετε να βιαστείτε. Ωστόσο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι είστε πιο παραγωγικοί όταν κάνετε μικρά βήματα για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Ο Άσος των Κυπέλλων

Η αγάπη απαιτεί ισορροπία. Μπορεί να δίνετε περισσότερα απ’ όσα παίρνετε το άτομο που είναι δίπλα σας. Αυτό μπορεί να είναι σημάδι ότι χρειάζονται χρόνο μόνοι αλλά δεν σας το έχουν πει.
Αν καταλαβαίνετε πράγματα που σας πληγώνουν, γιατί να μην κάνετε ένα διάλειμμα από τη σχέση και να κάνετε κάτι που απολαμβάνετε εσείς; Συχνά μας λείπει αυτό που δεν μπορούμε να έχουν και λίγη απόσταση θα σας κάνει καλό.

ταρώ Λέων
Κάρτα: Το δέκα των ράβδων

Δουλεύετε σκληρά και μπορεί να νιώθετε ότι έχετε πολλά να κάνετε και πολύ λίγο χρόνο για να τα κάνετε όλα. Αυτό συμβαίνει γιατί προχωράτε σε ένα μονοπάτι που δεν έχετε βρεθεί πριν.
Οι στιγμές αυτές αποκαλύπτουν τις αδυναμίες σας και τους τομείς που πρέπει να αναπτύξετε. Μην αποθαρρύνεστε από το ταξίδι, αντίθετα σκεφτείτε το ως ευκαιρία να πάρετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας και να είστε οι ηγέτες που πάντα ξέρατε ότι μπορείτε να γίνετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Το έξι των ξιφών

Αφιερώστε μια μέρα στη ψυχική υγεία σας. Γράψτε δίπλα στη θάλασσα. Απολαύστε μια μεγάλη βόλτα στην παραλία ή κάντε γιόγκα στην αυλή σας. Αξίζετε λίγο χρόνο για να σκεφτείτε και να αναζωογονήσετε το μυαλό σας. Αύριο, μετά από μια μέρα ξεκούρασης, θα έχετε την πνευματική ενέργεια να αντιμετωπίσετε κάθε πρόβλημα.

xartomanteia

ταρώ Ζυγός

Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ράβδων

Να είστε μαθητές της ζωής. Μπορεί να μην κατανοείτε ένα θέμα που σας τραβά το ενδιαφέρον, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είστε πολύ μεγάλοι για να μάθετε. Κοιτάξτε ένα βίντεο πάνω στο θέμα που θα θέλατε να μελετήσετε. Κάντε λίγη διαδικτυακή έρευνα. Σε χρόνο μηδέν θα γίνετε ειδικοί στο θέμα και θα ξέρετε περισσότερα απ’ ό,τι ξέρετε σήμερα. Θέλει απλώς χρόνο.

ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Το άρμα

Η ζωή είναι γεμάτη προκλήσεις, αλλά η επιμονή κυριαρχεί στα πάντα. Πρέπει να επιμείνετε σε ένα πρόγραμμα για να δείτε αποτελέσματα που παίρνουν χρόνο για να εκδηλωθούν. Αν τα παρατήσετε πολύ νωρίς, θα χάσετε το θαύμα όταν ξεκινήσει. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zwdia-tarw-zodia-19

ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Θέλετε να σπάσετε ή να ακολουθήσετε τους κανόνες; Μερικές φορές, όταν ακολουθείτε το πλήθος, κερδίζετε χρόνο και χρήματα. Αν σκεφτόσασταν να ξεκινήσετε κάποια αποστολή, μπορείτε να μάθετε πρώτα από μια μεγάλη οργάνωση σαν εθελοντές και έτσι θα εξοικονομήσετε χρήματα και θα γίνετε σοφότεροι.

ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Όλοι στρέφονται σε σας για βοήθεια. Η αποφασιστικότητά σας μπορεί να σας βάλει σε πολύ καλή θέση για ανάπτυξη. Μπορεί να πρέπει να είστε πιο επιθετικοί για να επιτύχετε αυτά που θέλετε σήμερα.

ταρω Υδροχόος

Κάρτα: Ο Ήλιος

Υπάρχει φως στο τέλος κάθε σκοτεινού τούνελ αν είστε πρόθυμοι να περιμένετε για να το δείτε. Μερικές φορές το να κάνετε πράγματα με τυφλή πίστη, είναι ο μόνος τρόπος για να ξεκινήσετε. Όταν είστε σίγουροι μέσα σας ότι κάνετε αυτά που κάνετε για τους σωστούς λόγους, δεν μπορεί να είστε λάθος.

ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Η Κρίση

Έρχεται μια στιγμή που πρέπει να σταματήσετε να ζητάτε την έγκριση των άλλων και να κάνετε αυτό που ξέρετε ότι είναι η δουλειά της ζωής σας. Όταν νιώθετε εκνευρισμένοι από τους αρνητικούς ανθρώπους, σταματήστε να τους ακούτε και αποδείξτε τους ότι κάνουν λάθος.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-6-9