Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 08/11 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 08/11 Παρασκευή

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Η Σελήνη

Η αλήθεια είναι ότι την κάνετε εσείς. Μπορείτε να δείτε πώς σχετίζονται τα πράγματα και πώς εξαρτώνται από τη δική σας οπτική.

Έχετε τη δύναμη να αλλάξετε τη στάση σας και έπειτα να κάνετε τη διαφορά. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Κόσμος

Έχει μεγάλη σημασία τι κάνετε τι ευλογίες που δέχεστε. Με πνεύμα ευγνωμοσύνης κάντε επιλογές που προωθούν την κλίση σας στη ζωή και όχι που σας κάνουν να νιώθετε μόνο άνετα, ενώ δεν είστε όσο αποτελεσματικοί θα θέλατε.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Πάντα υπάρχει ένα μάθημα κρυμμένο πίσω από τα σύννεφα μιας ομιχλώδους μέρας. Μπορεί να μην μπορείτε πάντα να δείτε τι βρίσκεται μπροστά σας, αλλά μπορείτε να καταλάβετε τι είναι καλό και τι κακό βάσει της εμπειρίας σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zvdia-zwdia-tarw

Ταρω Καρκίνος
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Οι φίλοι πάνε κι έρχονται αλλά αυτό που πάντα θα μένει είναι το πνεύμα και η εσωτερική σας δύναμη. Υπάρχουν μέρες που νιώθετε ότι στέκεστε μόνοι, αλλά στην πραγματικότητα στέκεστε πάνω στις αναμνήσεις και τα μαθήματα της ζωής. Αυτό είναι το σταθερό σας έδαφος.

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Οι εραστές

Θέλει δουλειά και προσπάθεια για να διατηρήσετε την αγάπη. Μπορείτε να επιλέξετε να ανεβάσετε τους άλλους, όπως κι αυτοί κάνουν το ίδιο για σας. Σήμερα δείξτε την ανωτερότητά σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Θάνατος

Τα μαθήματα που μαθαίνετε έρχονται στο τέλος τους. Είναι ώρα να διαβάσετε ένα νέο κεφάλαιο και να είστε ανοιχτοί στην επόμενη πρόκληση. Μην φοβάστε την αλλαγή. Αγκαλιάστε την!

prodosia

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Η Κρίση

Είναι εύκολο να πέσετε σε ένα μοτίβο αμφιβολίας για τον εαυτό σας και δύσκολο να τον εμπιστευτείτε όταν κάνετε τα πράγματα ανεξάρτητοι. Είστε ελεύθερο πνεύμα. Τα φτερά σας σάς επιτρέπουν να πετάτε μόνοι.

Ταρώ Σκορπιός

Κάρτα: Το οχτώ των πεντάκτινων

Ο τρόπος που προσεγγίζετε τα χρήματα και το πώς σκέφτεστε τον πλούτο είναι αυτό που επηρεάζει το πώς τα ξοδεύετε και σε τι επενδύετε. Αν νιώθετε ότι τα χρήματά σας είναι άφθονα, τότε είναι. Αν πιστεύετε ότι σας λείπουν, τότε σας λείπουν. Μην αφήνετε τον τρόπο σκέψης σας να σας κάνει να χάσετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα σήμερα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Το τέσσερα των κυπέλλων

Κάθε μέρα πρέπει να αποφασίζετε πώς θα επεκτείνετε την συναισθηματική ενέργειά σας. Οι άλλοι μπορεί να προσπαθούν να σας κάνουν να αντιδράσετε αρνητικά, αλλά εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια γνωστή αδυναμία για να επαναπρογραμματίσετε τις σκέψεις σας και να μετατρέψετε μια περίπλοκη στιγμή σε ευκαιρία για ανάπτυξη.

taro-6-9

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το τέσσερα των ξιφών

Τα λόγια έχουν πάντα νόημα που διαρκεί. Επιλέξτε το άτομο που τροφοδοτεί τους άλλους και προσθέτει αξία. Όταν έχετε την ευκαιρία να κάνετε ένα κομπλιμέντο ή να δώσετε το καλό που έχετε λάβει, κάντε το με γενναιοδωρία. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Το τρία των ξιφών

Μπορείτε να γίνετε δημιουργικοί στη λύση ενός προβλήματος σήμερα. Υπάρχουν πολλές δυνατότητες μέσα σε μια δύσκολη κατάσταση. Ξέρετε πώς να χειριστείτε τα προβλήματα που έχετε σήμερα. Γίνετε οι πρώτοι που θα αντιμετωπίσετε το πρόβλημα και θα κάνετε αλλαγές.

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το εφτά των κυπέλλων

Ως πνευματικό ον μπορείτε να προσελκύσετε το φως. Όταν το σκοτάδι κάποιου προσπαθεί να σας κυριεύσει, μην ξεχνάτε ότι το δικό σας φως δεν χάνετε επειδή το δικό τους δεν λάμπει. Για την ακρίβεια, το δικό σας λάμπει πολύ περισσότερο.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia