Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 09/10 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 09/10 Τετάρτη

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Ο Ήλιος

Η κάρτα του Ήλιου κυβερνάται από τον Λέοντα και είναι μια αισιόδοξη κάρτα. Η ζωή συχνά συνοδεύεται από δυσκολίες, αλλά δεν μπορείτε να ζείτε τη ζωή σας τρομαγμένοι. Άσχημα πράγματα μπορεί να συμβούν, αλλά οι καλοί άνθρωποι βλέπουν την ευκαιρία που είναι κρυμμένη στις αντιξοότητες.

Αγκαλιάστε την παιδική σας φύση και παραμείνετε γεμάτοι ελπίδα. Το πνεύμα σας θα οδηγήσει τα βήματά σας εκεί που πρέπει να πάτε. Μην σταματήσετε να πιστεύετε ότι τα καλά πράγματα έρχονται. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Κόσμος

Είναι δύσκολο να αφήσετε τις ανέσεις σας έστω και για λίγο, όταν θέλετε η ζωή να επιστρέψει στους πιο απλούς καιρούς όταν τα πράγματα ήταν εύκολα. Κάνετε απαραίτητες θυσίες τώρα και όταν είστε κοντά στην πραγματοποίηση του στόχου σας, ειδικά έναν που ονειρευόσασταν για πολύ καιρό, το τελευταίο κομμάτι είναι πιο δύσκολο από το πρώτο.

ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Η Βασίλισσα των ράβδων

Είστε παράγοντας αλλαγής. Υπάρχουν δύο ειδών ενέργειες στον κόσμο. Η ανδρική, που είναι η επιθετική φύση του ατόμου και η θηλυκή, που είναι η πιο απαλή και στοργική. Τώρα είναι απαραίτητη η ευαισθησία σας. Ξέρετε πώς να γίνετε το άτομο που πυροδοτεί τη σπίθα και εμπνέει τους άλλους να κάνουν το σωστό. Δεν χρειάζεται να περιμένετε την έγκριση για να φέρετε το φως στον κόσμο. Απλώς να είστε ο εαυτός σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

astrologia-zwdia-oroskopio-67

ταρώ Καρκίνος

Κάρτα: Το τέσσερα των κυπέλλων

Κάντε ένα βήμα τη φορά και αν ακόμα νιώθετε φοβισμένοι, μείνετε σε αυτά που ξέρετε ότι λειτουργούν. Τα πράγματα συμβαίνουν όταν έχει έρθει η σωστή ώρα. Ίσως πρέπει να κάνετε κάτι όταν νιώθετε έμπνευση να το κάνετε. Μπορεί να χρειαστεί να ακολουθήσετε την πραγματική κλίση σας με τυφλή πίστη. Οι συνεπείς προσπάθειές σας θα δημιουργήσουν αποτελέσματα όποια εμπόδια κι αν αντιμετωπίσετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Λέων
Κάρτα: Το δέκα των ράβδων

Έχετε πολλά σχέδια και ιδέες που θέλετε να δουλέψετε. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες. Μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε μόνο μία. Η αυτοπεποίθηση είναι σημαντική, αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν τα άστρα ευθυγραμμίζονται, ακόμα κι όταν φοβάστε, έρχεται η ώρα σας και κανείς δεν μπορεί να σας σταματήσει.

ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Τα ένστικτά έχουν σημασία. Μπορεί να έχετε την τάση να αγνοείτε τη φωνή που ακούτε και σας δίνει συμβουλές ή σας βοηθά να δείτε κάτι για μια κατάσταση. Όταν είστε τόσο απασχολημένοι που δεν αναγνωρίζετε ότι το σύμπαν προσπαθεί να σας τραβήξει την προσοχή, κόψτε ταχύτητα και προσέξτε.

chartomantia-098

ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Ο Μάγος

Όλοι έχουν μια ξεχωριστή ικανότητα ή ταλέντο που τους κάνει μοναδικούς. Μπορεί να θεωρείτε δεδομένη τη δική σας και να πιστεύετε ότι δεν έχετε κάτι ξεχωριστό, αλλά έχετε! Δώστε προσοχή στα σχόλια και τα κομπλιμέντα που παίρνετε αυτή την εβδομάδα και θα ανακαλύψετε ποια είναι αν δεν είστε σίγουροι.

ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Η ζωή σας κινείται προς μια νέα κατεύθυνση. Με τη γνώση που έχετε αποκτήσει φέτος, μπορείτε να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση κάνοντας τολμηρά βήματα για να υλοποιήσετε τον επόμενο μεγάλο στόχο σας. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να περιμένετε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Πρέπει να βγείτε και να διεκδικήσετε αυτά που είναι δικά σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Η Κρίση

Αφιερώστε χρόνο στη σκέψη. Η ανάπτυξη αρχίζει πάντα με το γνώθι σαυτόν. Όταν κατανοήσετε τον εαυτό σας καλύτερα, θα αναγνωρίσετε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σας με χάρη. Μπορεί να επιλέξετε κάτι από φόβο αν υποθέτετε ότι η ζωή σας είναι γεμάτη ανάγκες. Αλλά η αυτογνωσία σάς βοηθά να δείτε πού βρίσκονται οι πιο μεγάλες δυνάμεις σας.

ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το Άστρο

Είστε πιο ανοιχτοί σε νέες ιδέες. Σήμερα είναι μια υπέροχη μέρα για να κάνετε σχέδια και να ζητήσετε από το σύμπαν να σας δώσει σοφία και ακριβή κατεύθυνση. Ψάξτε για στιγμές επιβεβαίωσης που σας αποκαλύπτουν ότι τα πράγματα βρίσκονται σε εξέλιξη στη ζωή σας. Νιώστε ευγνωμοσύνη για τις μικρές καρμικές ευλογίες που λαμβάνετε σήμερα.

zodia-zvdia-yy

ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Ο Ήλιος

Αυτό που έχει σημασία στη ζωή είναι οι απλές απολαύσεις που σας φέρνουν χαρά. Προσπαθήστε να αποφύγετε τους περισπασμούς που σας κλέβουν την ευγνωμοσύνη και τη χαρά σας, όχι μόνο σήμερα, αλλά για όλη σας τη ζωή. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Κόσμος

Μπορεί να αναρωτιέστε πού ταιριάζετε στον κόσμο, αλλά πολλοί άνθρωποι και τομείς εκτιμούν τη μοναδικότητά σας. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε για να ενσωματωθείτε. Ξεχωρίστε γιατί η ομορφιά σας ήταν γραφτό να λάμψει.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia