Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 09/11 Σάββατο

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 09/11 Σάββατο

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Μια μικρή αναστάτωση μπορεί να ξεκινήσει άσχημα την ημέρα σας, αλλά είναι στην πραγματικότητα κρυμμένη ευλογία.

Μπορεί να αποφεύγετε κάτι μεγαλύτερο από αυτό που αντιμετωπίζετε, γιατί σας προστατεύουν οι πνευματικοί σας οδηγοί. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Κόσμος

Ο λόγος που σκέφτεστε τόσο πολύ το τι πρέπει να έχετε για να νιώθετε άνετοι είναι ότι μέσα στην καρδιά σας ξέρετε τις δυνατότητές σας. Είναι γραφτό να πετύχετε. Κάντε ένα βήμα τη φορά προς την κατεύθυνση των ονείρων σας και μη φοβάστε την προσπάθεια.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Το πέντε των πεντάκτινων

Πατήστε σταθερά στο έδαφος. Η ευτυχία σας μπορεί να έρθει από τη σκληρή δουλειά που κάνει καλό στους άλλους. Μπορεί να φροντίζετε παιδιά ή ανθρώπους που έχουν ανάγκες που σχετίζονται με την οικογένεια. Η ευγένειά σας και οι καλές πράξεις σας είναι τόσο βοηθητικές με ξεχωριστό τρόπο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

Ταρω Καρκίνος
Κάρτα: Το δέκα των ξιφών

Είστε προϊόν της σκέψης σας αλλά δεν χρειάζεται να γίνετε θύματα της αρνητικής σκέψης. Κυριαρχήστε στις ιδέες σας τροφοδοτώντας το μυαλό σας με υγιή πράγματα, όπως ομορφιά, καλή μουσική, τέχνη και καλό φαγητό. Περιβάλλετε τη ζωή σας με φως. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Το δύο των κυπέλλων

Οι σχέσεις είναι τα διασκεδαστικά πράγματα που κάνουν την καρδιά σας να χτυπά δυνατά και σας κάνουν να θέλετε περισσότερη διασκέδαση και παιχνίδι. Μπορεί να σας τραβάνε οι ευθύνες σας και να νιώθετε ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για όλα όσα θέλετε να κάνετε. Βρείτε χρόνο γι’ αυτά που αγαπάτε.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Μάγος

Η χαρά της ζωής βρίσκεται στην ανακάλυψη. Μαθαίνετε νέα πράγματα. Δοκιμάστε τις νέες δεξιότητες σας. Μπορεί να μην έχετε αυτοπεποίθηση, αλλά με τον καιρό θα είστε πολύ καλύτερα από τώρα.

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Ο Θάνατος

Πείτε αντίο σε παλιούς τρόπους και αφήστε χώρο για έναν νέο τρόπο ζωής. Είναι λογικό να νιώθετε στεναχωρημένοι που βλέπετε μια στιγμή ή μια εποχή να φεύγει, αλλά σκεφτείτε όλα τις αναμνήσεις που θα φτιάξετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Το Άστρο

Το παρελθόντος, το παρόν και η προέλευση σας είναι φωνές που σας ακολουθούν στη ζωή. Ακούστε τη δική σας φωνή τώρα και θυμηθείτε ότι πρέπει να είστε δημιουργικοί με τη μοίρα σας, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει να αφήσετε τις προσδοκίες των άλλων.

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Η Δύναμη

Δεν είναι εύκολο να είμαστε δυνατοί. Μπορεί να νιώθετε κουρασμένοι να είστε το δυνατό άτομο που χρειάζεται η οικογένεια ή οι φίλοι σας. Μπορεί ακόμα και να εύχεστε να ήταν κάποιος άλλος δυνατότερος.
Έχετε κουράγιο. Μαθαίνετε το εύρος των προσωπικών περιορισμών σας. Είστε τόσο ανθεκτικοί και ικανοί που δεν έχετε καταλάβει πόση δύναμη έχετε μέσα σας.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Η Σελήνη

Όλοι έχουμε κρυφούς εχθρούς ή πράγματα που έχουμε μάθει να μην εμπιστευόμαστε βάσει εμπειριών. Δεν χρειάζεται να είστε καλοί για να ευχαριστήσετε τους πάντες όταν ξέρετε ότι μια κατάσταση είναι λάθος. Υψώσετε το ανάστημά σας και αποφύγετε άσχημες καταστάσεις που σας ρίχνουν.

dream

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Οι εραστές

Δεν είναι όλες οι επιλογές ίσες. Μπορεί να νιώθετε μπερδεμένοι σχετικά με μια απόφαση που πρέπει να πάρετε για την ερωτική ζωή σας. Το να επιλέξετε να αποφύγετε αυτό που σας λέει η καρδιά σας δείχνει ότι φοβάστε και αυτό απλώς θα σας καθυστερήσει απ’ το να γίνετε αυτό που είναι γραφτό να γίνετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το άρμα

Τα όνειρά σας για τη ζωή μπορεί να είναι εξαντλητικά μερικές φορές. Μπορεί να μην θέλετε να σαμποτάρετε τις προσπάθειες σας, αλλά μερικές φορές απλώς συμβαίνουν κάποια πράγματα.
Σήμερα, όταν νιώθετε την ανάγκη να παραιτηθείτε από το παιχνίδι, μην απογοητεύσετε τον εαυτό σας. Κοιτάξτε τη δυσκολία που αντιμετωπίζετε και βρείτε την ευλογία μέσα της.
Πάντα υπάρχει ένα ουράνιο τόξο στο τέλος ενός μαύρου σύννεφου. Περιμένετέ το.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia