Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 09/12 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 09/12 Δευτέρα

Ταρώ Κριός
Η Αυτοκράτειρα

Ότι φύλο κι αν είστε, η παρουσία της αυτοκράτειρας δείχνει ότι κάτι γεννιέται μέσα σας. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μπορεί να είναι μεταφορικό.

Όπως και να ‘χει, επωάζεται μέσα σας για καιρό και είναι έτοιμο να βγει στον κόσμο. Προχωρήστε και γίνετε σαν τη γη. Ανθίστε! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το δέκα των πεντάκτινων

Τι θα σας έκανε να νιώθετε πραγματικά πλούσιους στον υλικό κόσμο; Ένα άνετο σπίτι; Ένας γεμάτος λογαριασμός; Μια αφοσιωμένη οικογένεια για να τα μοιραστείτε αυτά; Αν παλεύατε τελευταία με το να κατακτήσετε αυτές τι βασικές ανθρώπινες ανάγκες, το δέκα των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα. Σήμερα βρείτε τρόπους να μαζέψετε τη σοδειά γύρω σας. Σαν τα σταφύλια που ωριμάζουν στον φθινοπωρινό ήλιο, οι στόχοι σας είναι ώριμοι για μάζεμα.

Ταρώ Δίδυμοι
Ο Βασιλιάς των πεντάκτινων

Ο βασιλιάς των πεντάκτινων αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της ευημερίας: ακίνητα, χρήματα, ακόμα και τη ζεστασιά των οικογενειακών δεσμών. Μας υπενθυμίζει ότι το σύμπαν είναι ένα μέρος γεμάτο αφθονία –δεν θα παλεύουμε για πάντα με την έλλειψη. Δεν μπορείτε να έχετε όσα θα θέλατε; Ψάξτε συμβουλές από κάποιον που είναι δύναμη στο πεδίο του. Υπάρχει άλλος τρόπος να ζήσετε σε αυτόν τον υλικό κόσμο;

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρώ Καρκίνος
Το δύο των ράβδων

Αυτή η ιδέα που τριγυρνούσε στο μυαλό σας; Βρείτε έναν σύντροφο να σας βοηθήσει να την υλοποιήσετε. Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια ή δουλειά. Και μη φοβάστε να δουλέψετε σκληρά. Χρησιμοποιήστε μόχθο για να μεταμορφώσετε την έμπνευση σας σε κάτι παραπάνω από ιδέα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Το οχτώ των πεντάκτινων

Σήμερα επικεντρώνεστε στη δουλειά και στα πράγματα της καθημερινότητας. Άντε λοιπόν, έχετε προθεσμίες να προλάβετε. Απλώς φροντίστε να πληρώνεστε όσα αξίζετε για την προσπάθειά σας. Αν δεν παίρνετε την υλική αναγνώριση που θα θέλατε, ώρα να συντονίσετε τις ικανότητές σας με τις ανάγκες της αγοράς.

Ταρώ Παρθένος
Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Ένα σημαντικό μήνυμα σας περιμένει, αλλά δεν θα φτάσει όπως περιμένατε. Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για απρόσμενες αναλαμπές της διαίσθησής σας και όνειρα που σας δίνουν έμπνευση. Δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο; Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ζωγραφίσει ή να γράψει χωρίς σκέψη. Δείτε τι όνειρα μπορεί να προκύψουν στην καλλιτεχνική μορφή.

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός

Το εφτά των κυπέλλων

Περνάτε ώρες κάνοντας όνειρα για το τι μπορεί να φέρει το μέλλον; Ενώ είναι γλυκά αυτά τα όνειρα, σήμερα είναι ώρα να δείτε την πραγματικότητα. Χρησιμοποιήστε τις φαντασιώσεις σας γι’ αυτό που είναι: ένας χάρτης για να αλλάξετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Προχωρήστε μπροστά και ξαναμπείτε στον πραγματικό κόσμο. Διαφορετικά, το μυαλό σας μπορεί να παραμείνει στα σύννεφα.

Ταρώ Σκορπιός
Το δέκα των ράβδων

«Τόσο κοντά, αλλά και τόσο μακριά» είναι το μήνυμα για σας σήμερα. Τα καλά νέα είναι ότι ένα έργο για το οποίο έχετε προσπαθήσει πολύ, είναι έτοιμοι για να το μοιραστείτε με τον κόσμο. Τα κακά νέα, νιώθετε ότι η δουλειά που μένει να κάνετε είναι ακόμα πολλή. Σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, όταν είστε τόσο κουρασμένοι, είναι εύκολο να τα παρατήσετε και να φύγετε. Ωστόσο, αυτό δεν είναι λύση. Στρωθείτε στη δουλειά και κάντε το. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Το άρμα

Αν έχει κολλήσει η μηχανή, η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτήσει μια δραματική αλλαγή στην ταχύτητα. Ετοιμαστείτε να περάσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Η μετάβαση θα είναι ομαλή, σαν να σας τραβάνε οι δυνάμεις της τύχης. Δεν συμβαίνει όπως θα θέλατε; Ψάξτε ευκαιρίες για να προωθήσετε την ατζέντα σας.

taro-6-9

Ταρω Αιγόκερως
Η Δικαιοσύνη

Αυτή η κατάσταση που τραβάει τόσο καιρό και σας βαραίνει; Θα φτάσει επιτέλους στο τέλος της. Όταν το κάνει, χρησιμοποιήστε το μυαλό σας, γείρετε υπέρ σας τη ζυγαριά χρησιμοποιώντας λογική αντί για συναίσθημα. Αν εκνευρίζεστε γιατί ο κόσμος είναι άδικο μέρος, μην ανησυχείτε. Θα σας ακούσουν δίκαια αυτιά και θα αποκατασταθεί η δικαιοσύνη.

Ταρώ Υδροχόος
Ο Ερημίτης

Ξέρετε πού βαδίζετε; Σήμερα επιτρέψτε στον εαυτό σας να κάνει ένα διάλειμμα για να μπορέσετε να σκεφτείτε την κατεύθυνση της ζωής σας. Πηγαίνετε βαθιά, ησυχάστε, βρείτε την ηρεμία σας. Αυτή τη στιγμή, οι ανάγκες σας δεν είναι τόσο επικεντρωμένες στις σχέσεις με τους άλλους, αλλά με τον εαυτό σας. Εμπιστοσύνη! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το δέκα των κυπέλλων

Υπάρχει υπερβολή και στα καλά πράγματα; Πιστεύω πως όχι. Το μάθημά σας είναι τα δεχτείτε όλα: προσωπική ευτυχία, ικανοποιητικές ερωτικές σχέσεις, οικογενειακή αρμονία και πολλά περισσότερα. Μόνο μην ξεχνάτε να πείτε ευχαριστώ και να τα μοιραστείτε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia