Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 10/10 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 10/10 Πέμπτη

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Το εννιά των ράβδων

Προσέχετε σήμερα. Μπορεί να έχετε μια τυχαία συνάντηση με ένα άτομο που μοιράζεται τα ενδιαφέροντά σας.

Μέσα από τη συζήτηση μπορεί να υπάρξει η σπίθα του έρωτα και να δημιουργηθούν ιδέες που θα σας βοηθήσουν να δείτε ευκαιρίες. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Το δέκα των ξιφών

Οι σκέψεις ξεκινούν από τις βασικές αξίες. Μπορεί να προσεγγίζετε τη ζωή με έναν τρόπο που λειτουργεί για σας τώρα, αλλά μπορεί να μην λειτουργεί αργότερα. Να είστε ανοιχτοί στις αλλαγές που έρχονται από προτάσεις ανθρώπων που σας αγαπούν.

ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ράβδων

Δοκιμάστε μια ενεργή προσέγγιση στη μάθηση. Βουτήξτε σε κάτι που σας ενδιαφέρει πραγματικά. Επενδύστε τον χρόνο και την ενέργειά σας για να απορροφηθείτε στην αστρολογία, την ιστορία και τα θέματα που σας τραβούν το ενδιαφέρον. Μπορεί να μην δείτε όλα τα κομμάτια του πάζλ απευθείας, αλλά θα τα δείτε σύντομα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Το τέσσερα των ξιφών

Γράψτε στο ημερολόγιο σας σήμερα. Για να διαχειριστείτε τις σκέψεις σας, πρέπει να πρώτα να αναγνωρίσετε τα συναισθήματά σας. Ξεκινήστε ένα ημερολόγιο ονείρων ή ευγνωμοσύνης. Γράφετε μερικά σημεία που ξεχωρίζουν κάθε μέρα. Η διαδικασία θα οξύνει τη σκέψη σας και θα σας βοηθήσει να γίνετε πιο κινητοποιημένοι κάθε μέρα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Λέων
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των ράβδων

Η μάχη είναι δική σας. Το να αφήνετε τους άλλους να αντιμετωπίζουν τα προβλήματά τους λειτουργεί και αντίθετα. Αν προσέξετε ότι οι άνθρωποι που σας νοιάζονται δεν είναι διαθέσιμοι να σας βοηθήσουν όταν τους χρειάζεστε, μπορεί να είναι το σύμπαν που σας δείχνει ότι είστε έτοιμοι να σταθείτε στα πόδια σας.

ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Η Βασίλισσα των ξιφών

Περιποιηθείτε τον εαυτό σας σαν να είστε αριστοκράτες. Πολύ συχνά αμφισβητούμε τον εαυτό μας και παίρνουμε αποφάσεις που μετά μετανιώνουμε. Σήμερα, ακούστε τον εαυτό σας και μην αγνοείτε αυτό που ξέρετε μέσα σας.

xartomanteia

ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Μην συμβιβαστείτε με λιγότερα. Όταν δέχεστε το ανεπίτρεπτο ξεκινά με μικρές δικαιολογίες για το άτομο απέναντι σας. Και η σκληρή αγάπη είναι αγάπη. Μείνετε σταθεροί σε αυτά που θέλετε.

ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Οι εραστές

Επιλέξετε τον ανώτερο δρόμο. Μια ερωτική σχέση ή μια στενή σύνδεση μπορεί να σας βάζει σε θέση να επιλέξετε ή να σας ζητά να συμβιβαστείτε με μια διαφορετική εκδοχή του παραδείσου. Το να ευχαριστείτε τους άλλους μόνο σάς αφήνει έξω από τον κύκλο της ευτυχίας. Ενδώστε μόνο σε πράγματα που είναι ισορροπημένα και δίκαια και για σας.

zwdia-zvdia-alex

ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Η φωνή σας μετράει, γι’ αυτό επικεντρωθείτε σε αυτά που είναι καλά. Υπάρχουν άνθρωποι, μέρη και πράγματα που έχουν δύναμη που εσείς δεν έχετε και μπορεί να μην είστε σε θέση να αλλάξετε την κατάσταση σήμερα. Αυτό που μπορείτε να αλλάξετε είναι η στάση σας και το πώς αντιδράτε στον κόσμο γύρω σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Ήλιος

Συνεχίστε να χαμογελάτε. Αν όλοι είχαν καλά πράγματα να πουν, θα τα έλεγαν. Η σκληρή δουλειά σας είναι αυτή που σας έχει δώσει ότι έχετε σήμερα και ο λόγος που συνεχίζετε να ανεβαίνετε στην κορυφή.

ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Το άρμα

Απολαύστε το ταξίδι. Οι αντιξοότητες διαρκούν μόνο για λίγο, αλλά η επιτυχία είναι για πάντα. Μπορεί να πρέπει να ξεπεράσετε ένα ψηλό κύμα, αλλά οι δυσκολίες κάποτε θα τελειώσουν. Ο ήρωας κερδίζει πάντα στο τέλος.

ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Μείνετε κεντραρισμένοι. Το ήρεμο μυαλό ψάχνει συνειδητά την ησυχία. Μπορεί να μην θέλετε να ξεκουράσετε τη σκέψη σας αρχικά, αλλά κάντε το για λίγο ώστε να μάθετε στο πνεύμα σας να εξασκεί την επιμέλεια και για να μείνετε γειωμένοι ό,τι κι αν συμβαίνει στον κόσμο γύρω σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-astrologia-65