Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 10/11 Κυριακή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 10/11 Κυριακή

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Η ζωή είναι γεμάτη αδικία και πόσο καλό είναι αυτό.

Υπάρχουν τόσα πράγματα που θα μπορούσαν να συμβούν, αλλά δεν συνέβησαν, και δεν χαίρεστε γι’ αυτό; Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Το Άστρο

Οι πνευματικές ευλογίες σας είναι εδώ για να τις απολαύσετε. Δείξτε ευγνωμοσύνη για όλα όσα σας δίνονται και έπειτα πάρτε τα, είναι δικά σας.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Το να σκέφτεστε συνέχεια μπορεί να γίνει χόμπι σας. Πρέπει να πάρετε αποφάσεις κάποια στιγμή, διαφορετικά μπορεί να χάσετε μια ευκαιρία που είναι χρονικά ευαίσθητη και πρέπει να την αδράξετε τώρα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Η Σελήνη

Όταν νιώθετε ότι κάτι δεν είναι σωστό, μην αφήνετε την ανησυχία ή τον φόβο να σας κάνουν να αμφισβητείτε τον εαυτό σας. Είστε μεγαλύτεροι και πιο σοφοί τώρα. Δεν χρειάζεστε άλλους να επιβεβαιώσουν αυτά που ξέρετε ήδη. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Η Δύναμη

Η δύναμη δεν σημαίνει πάντα ότι κάνετε αυτά που δεν θέλετε να κάνετε. Δύναμη μπορεί να είναι να ακούσετε και τα ένστικτά σας, να τιμήσετε τον εαυτό σας και να αποφασίσετε πως ό,τι δεν σας δίνει χαρά δεν αξίζει τον χρόνο σας.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Το άρμα

Η ζωή είναι πάντα σε κίνηση και κάθε μέρα έχει τα δικά της προβλήματα και τις προκλήσεις. Ακόμα κι όταν σκέφτεστε ότι δεν μπορείτε άλλο, βρίσκεστε έναν τρόπο να προχωρήσετε.

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ξιφών

Πρέπει πρώτα να μάθετε και έπειτα να κάνετε. Γίνετε το άτομο που δέχεται τη μάθηση και την απόκτηση γνώσης. Η σοφία αγαπά να διδάσκει. Γίνετε μαθητές της.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Έχετε μεγάλα ιδανικά και μερικές φορές νιώθετε ότι δεν μπορείτε να τα ικανοποιήσετε. Τα όνειρά σας δεν είναι πολύ μακριά, αλλά θέλουν χρόνο για να γίνουν πραγματικότητα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Το τρία των πεντάκτινων

Ελάτε σε επαφή με τη γη. Σκάψτε βαθιά σε κάτι δημιουργικό σήμερα. Θα σας βοηθήσει να νιώσετε προσγειωμένοι. Θέλετε και τα δύο πόδια σας στο έδαφος.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το οχτώ των ξιφών

Οι σκέψεις, οι ιδέες και τα λόγια σας ευθυγραμμίζονται σωστά σήμερα. Τα μηνύματα, τραγούδια και οι άνθρωποι που φέρνουν έμπνευση, θα αγγίξουν την καρδιά σας και θα ανυψώσουν το πνεύμα σας. Περιβάλλετε τον εαυτό σας με πηγές φωτός.

taro-6-9

Ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Ο Πύργος

Τα προβλήματα της ζωής φαίνονται μικρότερα σήμερα. Βλέπετε την ευρύτερη εικόνα και ο τρόπος σκέψης σας σάς βοηθά να φτιάξετε ένα σχέδιο για να πετύχετε τους στόχους σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το εφτά των πεντάκτινων

Προσπαθήστε να κατανοήσετε τις πνευματικές αρχές των χρημάτων σήμερα. Μάθετέ τες. Η μοιρασιά είναι σημάδι εμπιστοσύνης στο σύμπαν και χτίζετε σχέση με αυτό που εμπιστεύεστε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia