Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 10/12 Τρίτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 10/12 Τρίτη

Ταρώ Κριός
Ο Ιππότης των ξιφών

Τι σας κρατάει πίσω τελευταία; Κάποιο άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Κάποια φυσική δύναμη;

Ό,τι κι αν είναι, αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώσει σήμερα. Κάντε άμεσες ερωτήσεις για να μαζέψετε τις σωστές πληροφορίες. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το σπαθί σας για να κόψετε τη σύγχυση! Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Το δύο των πεντάκτινων

Πνίγεστε από την προοπτική μιας γεμάτης ημέρας; Νιώστε ηρεμία ξέροντας ότι θα τα καταφέρετε όλα. Αυτή τη στιγμή πρέπει να ισορροπήσετε πολλές ευθύνες: Δουλειά, ευκαιρίες, ιδέες και περισσότερα. Απλώς φροντίστε να βρείτε τον χρόνο για να ισορροπήσετε τις πιέσεις του κόσμου και των προσωπικών σας αναγκών.

Ταρώ Δίδυμοι
Η Βασίλισσα των ξιφών

Όπως λέει μια ξένη παροιμία, η εμπειρία είναι σαν χτένα που μας δίνει η ζωή αφού χάσουμε όλα τα μαλλιά μας. Ωστόσο, η Βασίλισσα των ξιφών κατέχει την ικανότητα να χρησιμοποιήσει την εμπειρία σε ό,τι κι αν της φέρει η ζωή. Σήμερα, η δουλειά σας είναι να χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας για να διορθώσετε αυτό που σας βαραίνει. Διαχωρίστε την ήρα απ’ το σιτάρι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρω Καρκίνος
Ο Άσος των Ξιφών

Τι θα μαθαίνατε αν μπορούσατε να μάθετε ό,τι θέλετε; Η εμφάνιση του άσου των ξιφών δείχνει ότι είναι ώρα για έναν νέο κύκλο διανοητικής ανάπτυξης. Εξάλλου, όσα περισσότερα ξέρετε, τόσο περισσότερο αναπτύσσεστε. Εναλλακτικά, μπορεί να σκέφτεστε πολύ καιρό μια κατάσταση. Χρησιμοποιήσετε αυτή την ενέργεια για να εξακριβώσετε την αλήθεια. Μπείτε στο ψητό!

Ταρώ Λέων
Το τέσσερα των κυπέλλων

Το πρώτο ποτήρι κρασί ζεσταίνει το αίμα. Το δεύτερο κάνει τον κόσμο ροζ και όμορφο. Μέχρι το τέταρτο, το πρωί έχει πονοκέφαλο. Το νόημα αυτών: Μερικές φορές η υπερβολή ενός καλού πράγματος δεν είναι καλή. Σήμερα κάντε την μετριοπάθεια φίλη σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Το δέκα των ξιφών

Η ζωή σας τελευταία σας κάνει να νιώθετε κουρασμένοι, αλλά η σημερινή ημέρα σηματοδοτεί το τέλος μιας δύσκολης κατάστασης. Από εδώ και πέρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι δεν χρειάζεται να ξαναπεράσετε αυτή την εμπειρία: Έχετε μαζέψει αρκετή σοφία από τους αγώνες σας. Για περισσότερους πόντους για το κάρμα σας, μοιραστείτε αυτά που έχετε μάθει με κάποιον, ώστε να μην περάσει από αυτά που περάσατε κι εσείς.

chartomantia-098

Ταρώ Ζυγός
Το οχτώ των πεντάκτινων

Σήμερα επικεντρώνεστε στη δουλειά και στα πράγματα της καθημερινότητας. Άντε λοιπόν, έχετε προθεσμίες να προλάβετε. Απλώς φροντίστε να πληρώνεστε όσα αξίζετε για την προσπάθειά σας. Αν δεν παίρνετε την υλική αναγνώριση που θα θέλατε, ώρα να συντονίσετε τις ικανότητές σας με τις ανάγκες της αγοράς.

Ταρώ Σκορπιός
Το τέσσερα των ξιφών

Μερικές φορές πρέπει να προχωρήσουμε, παρά τα σημάδια που δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές όχι. Η εμφάνιση του τέσσερα των ξιφών δείχνει το δεύτερο για σας σήμερα. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να θεραπευτείτε απ’ ό,τι ενοχλεί το σώμα και τη ψυχή σας. Η αποστολή σας: Βρείτε την ισορροπία παίρνοντας απόσταση από τον καθημερινό κόσμο.

Ταρώ Τοξότης
Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές και εσείς είστε γεμάτοι από αυτές τώρα. Ωστόσο, μην θαμπωθείτε από όλες τις πιθανότητες. Ζυγίστε την έμπνευσή σας με την πραγματικότητα. Εναλλακτικά, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μηνύματα από ένα άπειρο, νεαρό άτομο που μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο αλλά να του λείπει η εμπειρία. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Αιγόκερως
Ο Τρελός

Αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι τρελό, μπορεί να μην είναι και τόσο τρελό σήμερα. Τούτου λεχθέντος, μην πηδήξετε από βράχο χωρίς αλεξίπτωτο. Φτιάξτε τη βαλίτσα με όσα θα χρειαστείτε για ένα ταξίδι στο νέο. Διαφορετικά, μπορεί να καταλήξετε να πέφτετε στο κενό.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Υδροχόος
Ο Ακόλουθος των ξιφών

Ετοιμαστείτε για ένα απρόσμενο μήνυμα που θα ξεδιαλύνει τη σύγχυση. Ό,τι μάθετε σήμερα θα σας βοηθήσει να δείτε καλύτερα τα πράγματα, ειδικά για τον εαυτό σας. Δεν είχατε νέα; Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά: Κάποιος που πιστεύατε ότι δεν είναι ενήμερος, μπορεί να σας ξαφνιάσει με αυτά που ξέρει. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το εννέα των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σας κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας προτείνει να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στα θέματα που μαστίζουν τη ψυχή σας. Πάρτε τον έλεγχο, χρησιμοποιώντας τη νοημοσύνη σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας δυσκολεύουν. Δεν μπορείτε να απεμπλακείτε από τις ανησυχίες που σας περιορίζουν; Βρείτε βοήθεια για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia