Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 11/01 Σάββατο

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 11/01 Σάββατο

Ταρώ Κριός
Οι εραστές

Οι εραστές σας ζητούν να κοιτάξετε με νέα επίγνωση τη φύση της παθιασμένης αγάπης. Πώς μπορείτε να την βιώσετε καλύτερα; Μπορεί να βρείτε την αγάπη σε κάποιον άλλο. Ή μπορεί να την βρείτε μέσω της αφθονίας του κόσμου.

Ακόμα καλύτερα, βρείτε τη για τον εαυτό σας: Γίνετε οι καλύτεροι σας φίλοι. Εξάλλου, αν δεν αγαπήσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Η Αρχιέρεια

Διψάτε για πνευματική γνώση; Καλά νέα! Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να βρείτε σοφία από βαθιές πηγές. Κάντε ένα μάθημα, διαβάστε ένα βιβλίο, βρείτε έναν δάσκαλο. Ώρα να αποτραβηχτείτε και να ψάξετε βαθιά.

Ταρώ Δίδυμοι
Το εννέα των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σάς κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας προτείνει να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στα θέματα που μαστίζουν τη ψυχή σας. Πάρτε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας τη νοημοσύνη σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας δυσκολεύουν. Δεν μπορείτε να απεμπλακείτε από τις ανησυχίες που σας περιορίζουν; Βρείτε βοήθεια για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι.

zwdia-taro-astra

Ταρώ Καρκίνος
Το δύο των ράβδων

Αυτή η ιδέα που τριγυρνούσε στο μυαλό σας; Βρείτε έναν σύντροφο να σας βοηθήσει να την υλοποιήσετε. Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια ή δουλειά. Και μη φοβάστε να δουλέψετε σκληρά. Χρησιμοποιήστε μόχθο για να μεταμορφώσετε την έμπνευση σας σε κάτι παραπάνω από ιδέα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Η Σελήνη

Νιώθετε λίγο συναισθηματικοί; Έχετε έντονα όνειρα; Αυτά είναι όλα σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω σήμερα για να φροντίσετε το παιδί μέσα σας. Εξάλλου, αν δεν φροντίσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Εναλλακτικά, δώστε προσοχή στη διαίσθησή σας. Η σοφία που παίρνετε μπορεί να μην έρθει από τη λογική, αλλά θα σας χρησιμεύσει.

Ταρώ Παρθένος
Η Κρίση

Η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική. Αλλά μπορεί να είναι και καλή: μετά από καιρό που προχωράτε στον παράδρομο θα περάσετε στην γρήγορη λωρίδα. Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για σημαντικά νέα που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις. Ό,τι κι αν είναι, είναι απαραίτητο.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

prodosia

Ταρώ Ζυγός
Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Ο ακόλουθος των πεντάκτινων σας δίνει το μήνυμα: Ετοιμαστείτε για επικοινωνίες που θα προσφέρουν την ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας. Εναλλακτικά, αν περιμένατε πληρωμές που έχουν καθυστερήσει, θα φτάσουν πολύ σύντομα.

Ταρω Σκορπιός
Το τρία των πεντάκτινων

Τι σημαντικό έργο θα μπορούσατε να υλοποιήσετε αν είχατε άλλους για βοήθεια; Το τρία των πεντάκτινων σας καλεί να δείτε την πραγματικότητα και να γίνετε φιλόδοξοι. Κάντε μια λίστα με εποικοδομητικά, εφικτά βήματα που θα σας πάνε από το σημείο Α στο Ω. Η δουλειά σας για σήμερα: Βρείτε βοηθούς που τα ταλέντα τους θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εξάλλου, δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα μόνοι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Ο Θάνατος

Αν προσκολλάστε σε κάτι που έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του, είναι η κατάλληλη ημέρα για να του πείτε αντίο και να καλωσορίσετε το νέο. Οι αλλαγές μπροστά σας μπορεί να είναι επώδυνες στη σκέψη, αλλά είναι απαραίτητες. Η πρόκληση είναι να επιτρέψετε στο παλιό να γίνει το λίπασμα για το νέο χωρίς φόβο.

Ταρώ Αιγόκερως
Το Άστρο

Αν ψάχνετε ένα σημάδι από το σύμπαν για τις ελπίδες σας, σήμερα παίρνετε το λαμπρό αστέρι. Τυχόν συναισθήματα ανασφάλειας και αμφιβολίας εξαφανίζονται. Όταν ακολουθείτε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους χωρίς φόβο, περιμένετε απρόσμενες πόρτες να ανοίξουν. Η ελπίδα είναι φίλη σας!

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρώ Υδροχόος
Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να ξέρετε ότι είναι η ιδανική στιγμή να απολαύσετε τέχνη, ομορφιά και αγάπη. Λοιπόν, τι περιμένετε; Προχωρήστε και μοιραστείτε την χαρά. Ακόμα καλύτερα: Βρείτε τρόπο να τροφοδοτήσετε τους κοντινούς σας ώστε να απολαμβάνουν εσάς. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Το εφτά των πεντάκτινων

Η αναμονή είναι το χειρότερο κομμάτι. Και αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε αυτή τη φάση σε ένα έργο. Η αναμονή είναι η λιγότερο απολαυστική φάση από τον κύκλο της δημιουργίας, απαιτεί τυφλή πίστη ότι όλα θα πάνε καλά. Η εμφάνιση του εφτά των πεντάκτινων δείχνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή για πολύ ακόμα. Στο μεταξύ, βρείτε έναν τρόπο να φροντίσετε τον εαυτό σας. Ξαναγεμίστε το πηγάδι.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia