Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 11/10 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 11/10 Παρασκευή

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Η σοφία έρχεται πρώτα σαν ψίθυρος. Εμπιστευτείτε τα συναισθήματά σας και μην σιγάζετε αυτό που νιώθετε γιατί τα πράγματα δεν βγάζουν νόημα ακόμα.

Θα δείτε στο τέλος πώς μπαίνουν όλα σε συγκεκριμένη σειρά. Αυτή τη στιγμή, απλώς παρατηρείτε και επεξεργάζεστε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Τρελός

Δεν χρειάζεται να έχετε όλες τις απαντήσεις. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να πάρετε ένα ρίσκο στα τυφλά και να εμπιστευτείτε ότι η επιλογή σας είναι η σωστή, ακόμα κι αν πρέπει να πάρετε μια βιαστική απόφαση απλώς και μόνο για να προχωρήσετε.

ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των ράβδων

Μαθαίνετε κάνοντας. Μπορεί να μην έχετε εμπειρία, αλλά αυτό που έχετε είναι κίνητρο, ορμή και αποφασιστικότητα. Αυτό που σας βοηθά είναι η ικανότητά σας να επιμένετε σε ένα πρότζεκτ και να θέλετε να δείτε το τέλος του.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Το πέντε των ράβδων

Μια αλλαγή μπορεί να οδηγήσει σε άλλη. Τίποτα ποτέ δεν συμβαίνει σε κενό. Κάθε απόφαση που παίρνετε ενεργοποιεί τον νόμο της δράσης και της αντίδρασης. Αυτό που κάνετε πρέπει να μιλά ειλικρινά και αυτό που ελπίζετε θα συμβεί και αυτό που θέλετε θα πραγματοποιηθεί. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Λέων
Κάρτα: Ο Άσος των Ξιφών

Θέλει πολλή έρευνα, ερωτήματα και ψάξιμο για να μπορείτε να πείτε τον εαυτό σας ειδικό στον τομέα σας. Συνεχίστε να διαβάζετε, να μαθαίνετε και να εξελίσσεστε. Καθώς προσπαθείτε να φτάσετε στην τελειότητα, θα σας βοηθήσει να διαβάσετε όλα όσα μπορείτε.

ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Η Βασίλισσα των ράβδων

Μπορείτε να γίνετε καταλύτης για την αλλαγή. Τα ένστικτά σας να φροντίζετε μπορούν να σας βοηθήσουν να αντιληφθείτε τις ανάγκες των άλλων. Μπορεί να πάρετε τον ρόλο του μέντορα για έναν φίλο και να εμπνεύσετε αυτό το άτομο να δοκιμάσει κάτι νέο που μέχρι πριν φοβόταν.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Οι άλλοι εμπιστεύονται την κρίση σας. Έχετε κερδίσει την καλή φήμη σας, έτσι όταν βρεθείτε στον ρόλο του συμβουλάτορα, μην διστάζετε να πείτε την αλήθεια με αγάπη.

ταρω Σκορπιός

Κάρτα: Ο Ήλιος

Τα καλά νέα έρχονται πάντα εκεί που δεν τα περιμένετε. Μπορεί να φοβάστε το χειρότερο, όταν βλέπετε ότι κάνετε πολλή δουλειά αλλά δεν φτάνετε πουθενά. Μπορεί να υπάρχει μια στροφή στον δρόμο μπροστά σας. Μην αποκλίνετε από το σχέδιό σας ακόμα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Μην γυρίζετε την πλάτη σας στο πρόβλημα. Μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς τρόπους να αντιμετωπίσετε ένα θέμα που είναι περίπλοκο. Το να γυρίσετε την πλάτη δεν θα σας βοηθήσει, αλλά ίσως η αντιπαράθεση να είναι έντονη και να είναι καλύτερο να περιμένετε και να δείτε.

ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Η Κρίση

Δεν είναι κακό να έχετε έντονες απόψεις, απλώς σημαίνει ότι έχετε ιδέες που προσδιορίζουν το ποιοι είστε. Μπορείτε να είστε ανοιχτόμυαλοι και να μένετε πιστοί στις προσωπικές πεποιθήσεις σας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι μαθαίνετε να βλέπετε καταστάσεις υπό νέο φως.

dream

ταρώ Υδροχόος

Κάρτα: Ο Διάβολος

Οι συνήθειες ούτε σχηματίζονται ούτε χαλάνε σε μια νύχτα. Αν παλεύετε για να αφήσετε ένα παλιό μοτίβο που υπήρχε στη ζωή σας για καιρό, μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας αν δεν τα καταφέρετε. Τα πράγματα θέλουν χρόνο για να αλλάξουν. Μπορεί να είναι καλύτερο να επικεντρωθείτε στη σκέψη πριν τη δράση. Μπορεί αυτή να αποκαλύψει το γιατί κάνετε κάποια πράγματα όπως τα κάνετε όταν είστε ευάλωτοι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Η Σελήνη

Οι φιλίες είναι δώρα με καθρέφτες. Όλοι έχουμε αδυναμίες στις οποίες είμαστε τυφλοί και χρειάζεται οι φίλοι να μας τραβήξουν την προσοχή σε αυτές. Αν αναγνωρίσετε κάτι που βρίσκετε δυσάρεστο σε έναν φίλο, θα πρέπει να δείτε αν διαθέτετε το ίδιο χαρακτηριστικό μέσα σας και να μάθετε πώς να το αφήσετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες προβλεψεις του Σαββατοκυριακου για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

tarw-zwdia