Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 12/10 Σάββατο

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 12/10 Σάββατο

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Ο Ιππότης των κυπέλλων

Τείνετε να ακολουθείτε τα συναισθήματά σας αλλά αυτή η Πανσέληνος σας ζητά να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

Η Πανσέληνος σας οδηγεί να αναρωτηθείτε πόσο χρόνο είστε πρόθυμοι να αφιερώσετε στο να κόψετε ταχύτητα και να ελέγξετε τα συναισθήματά σας.
Είναι καλή στιγμή για να κάνετε διαλογισμό ή να βρείτε έναν τρόπο να κάνετε τη γυμναστική μια πιο πνευματική μορφή τέχνης. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Το τρία των ράβδων

Καλέστε τους φίλους σας στο σπίτι ή σχεδιάστε μερικά ραντεβού στα οποία μπορείτε να κάνετε κάτι διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο. Βγάλτε τα επιτραπέζια σας ή πηγαίνετε για μπόουλινγκ ή για οτιδήποτε θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τη ζωή.

ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Το δύο των κυπέλλων

Έρχεστε αντιμέτωποι με μερικές σημαντικές επιλογές. Η λογική και τα συναισθήματά σας ταιριάζουν αυτή τη στιγμή. Μπορεί να αναρωτιέστε αν πρέπει να αγνοήσετε αυτό που προτείνουν οι φίλοι σας και να ακολουθήσετε τα ένστικτά σας. Με την Πανσέληνο να έρχεται, είστε περίεργοι να μάθετε όλα όσα μπορείτε πριν κάνετε κάτι δραστικό.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-zodia-33

ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Ζήστε τη ζωή σαν μαθητές που είναι έτοιμοι να σκίσουν σε διαγώνισμα. Όταν παίρνετε ρίσκα, ακόμα κι αυτά που δεν νιώθετε άνετοι να κυνηγήσετε, μαθαίνετε να αντιμετωπίζετε τους φόβους σας και να ξεπερνάτε τις προκλήσεις που απειλούν την αποφασιστικότητά σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Λέων

Κάρτα: Το οχτώ των κυπέλλων

Αν πρέπει να δουλέψετε μέσα σε ομάδα, μπορεί να νιώσετε την τελειομανία σας να απογειώνεται. Όταν μοιράζεστε ευθύνες με άλλους, σκεφτείτε πώς μπορείτε να τους ενθαρρύνετε να κάνουν κάτι πολύ καλό και πώς εσείς μπορείτε να αναλάβετε αυτό που ταιριάζει στις δικές σας δυνάμεις.

ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Το δέκα των κυπέλλων

Ζήστε, αγαπήστε και γελάστε. Είστε στην τέλεια θέση να γνωρίσετε την αδελφή ψυχή σας. Αν ήδη έχετε κάποιον στη ζωή σας, μπορείτε να συζητήσετε τη σχέση σας, τον γάμο ή το πώς θα χτίσετε το μέλλον σας.

ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Οι εραστές

Υπάρχει χώρος για δημιουργικότητα. Η επερχόμενη Πανσέληνος σας καλεί να εξερευνήσετε τα καλά πράγματα που σας προσφέρει η ζωή και να βεβαιωθείτε ότι τα εκμεταλλεύεστε όταν νιώθετε άγχος.

tarw-wroskopio-4

ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Απολαύστε την επιτυχία σας. Δουλεύατε σκληρά για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να προετοιμαστείτε για ένα καλύτερο μέλλον. Υπάρχει λόγος να νιώθετε ελπίδα και αισιοδοξία. Έχετε αυτοπεποίθηση γιατί έχει έρθει η ώρα σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Ακόλουθος των κυπέλλων

Μερικές φορές νιώθετε ότι πρέπει να έχετε την επίσημη έγκριση από κάποιον με περισσότερη εμπειρία. Μπορεί να παλεύετε με την ανάγκη σας να νιώσετε επικύρωση στη δουλειά αυτή τη στιγμή. Η αναζήτηση της έγκρισης στην αρχή μπορεί να σταματήσει την πρόοδο σας. Ίσως το να δοκιμάσετε επιφανειακά αυτό που θέλετε να κάνετε να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το δημιουργικό εμπόδιο σας.

ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το έξι των ξιφών

Όλοι έχουν αναμνήσεις που κρατούν στην καρδιά τους –μερικές καλές και άλλες λυπηρές. Όταν σκέφτεστε περισσότερο το παρελθόν, μπορεί να κρύβεστε από το παρόν και να αποφεύγετε μια ευκαιρία που βρίσκετε μπροστά σας.

taro-6-9

ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Όλα όσα έχετε μπορεί να υπάρχουν σήμερα και να εξαφανιστούν αύριο. Βρείτε ασφάλεια και αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας. Είστε ο λόγος που έχετε όσα έχετε εξ αρχής. Ό,τι κι αν συμβεί, μπορείτε πάντα να ξεπεράσετε τις απώλειες. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το έξι των κυπέλλων

Δεν μπορείτε να επιστρέψετε στο παρελθόν, αλλά μπορείτε να θυμάστε όλα όσα μάθατε και να χρησιμοποιήσετε τη σοφία στο παρόν. Όταν κάποιος από το παρελθόν επιστρέφει στη ζωή σας και βλέπει πόσο έχετε αλλάξει, νιώστε καλά. Έχετε ξεπεράσει πολλά.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia