Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 12/11 Τρίτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 12/11 Τρίτη

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Είστε ευέλικτοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Πολλές από τις αποφάσεις που παίρνετε θα σας βγουν σε καλό.

Ένας φίλος ή κάποιος που εμπιστεύεστε ως μέντορα, μπορεί να σας δώσει συμβουλές και βοήθεια αν το ζητήσετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο τροχός της τύχης

Δώστε λίγο παραπάνω χρόνο για να αποκτήσετε αυτά που θέλετε. Το να μπαίνετε στον πειρασμό να αλλάξετε μπορεί να σημαίνει ότι είναι ώρα να κάνετε προσαρμογές, όταν όμως η στιγμή είναι σωστή.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Η Αυτοκράτειρα

Η ευτυχία βρίσκεται στις λεπτομέρειες. Μερικές φορές μια σύμπτωση είναι απλώς σύμπτωση. Αυτό που συμβαίνει στη ζωή σας μπορεί να είναι μια συνάντηση με τη μοίρα ή μπορεί να έχετε αρχίσει να έχετε περισσότερη επίγνωση. Παρατηρήστε το πώς δένει η ζωή σας και ότι είστε κάτι πολύ μεγαλύτερου.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zodia-zwdia-9988

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Αφήστε τα πράγματα να ρέουν μέχρι να είστε βέβαιοι ότι μια βελτίωση θα λειτουργήσει καλά για τη δική σας κατάσταση. Οι δυνάμεις είναι εδώ για να σας βοηθήσουν στις προσπάθειές σας και να σας κρατήσουν στο βέλτιστο μονοπάτι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Ο Τρελός

Μπορείτε να κάνετε ένα σχέδιο και να το ακολουθήσετε, αλλά και πάλι κάτι σας λείπει. Μην αφήνετε μια μικρή απογοήτευση να σας χαλάσει την ημέρα. Μερικές φορές η ζωή σας αφήνει να βιώσετε μικρά εμπόδια, ώστε να σας κρατήσει ταπεινούς και ευγενικούς.

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Η Σελήνη

Δεν σας αρέσει να παίρνετε ρίσκα, αλλά μην το αφήσετε αυτό να σας αποτρέψει απ’ το να βιώσετε πραγματική χαρά. Μην επιτρέπετε στον φόβο για το τι θα μπορούσε να συμβεί να σας κάνει να αποφύγετε κάτι που θα απολαύσετε πολύ.

zwdia-9-zvdia-9

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Η υπομονή είναι εδώ για να δοκιμάζεται. Πώς θα ξέρετε πόση έχετε; Θα βρείτε την υπομονή που χρειάζεστε για να αποφύγετε να χάσετε τη ψυχραιμία σας. Οι σχέσεις έχουν τη μεγαλύτερη σημασία για εσάς. Πρώτοι οι άνθρωποι και μετά τα πράγματα.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Ο Κόσμος

Μην φοβάστε να δράσετε ή να κάνετε αυτό που πρέπει για χάρη της προόδου. Ένας νέος κόσμος γεμάτος ευκαιρίες ανοίγει για σας. Είναι ώρα να μείνετε επιμελείς και να μην γίνετε παθητικοί όσον αφορά αυτά που θέλετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Η Κρίση

Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας θα ξεκινήσει και είναι ώρα να πείτε αντίο στον παλιό τρόπο σκέψης σας. Η ζωή σας θα βελτιωθεί. Σκεφτείτε έξω από τα τετριμμένα για τις επόμενες εβδομάδες.

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Το Άστρο

Αν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως θα θέλατε, μην χάσετε το όραμα που έχετε για το μέλλον ακόμα κι αν το παρόν δεν είναι όπως το ονειρευόσασταν.

dream

Ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Ο Πύργος

Μερικές φορές τα προβλήματα μας παρασύρουν όταν δεν φταίμε εμείς γι’ αυτά. Φροντίστε τον εαυτό σας, ενώ προσπαθείτε να τα λύσετε.
Μην είστε πολύ σκληροί με τον εαυτό σας όταν περνάτε μια δύσκολη περίοδο. Ακόμα κι αν έχετε δημιουργήσει εσείς τις δυσκολίες, αξίζετε αγάπη, φροντίδα και νοιάξιμο. Έχετε συμπόνια για τον εαυτό σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Κόσμος

Αξιοποιήστε στο έπακρο όλες τις καταστάσεις. Δεν μπορούν να λυθούν τα πάντα στη ζωή. Δεν μπορείτε να κατακτήσετε όλα τα προβλήματα ή να τα βγάλετε από το μυαλό σας.
Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να κοιμηθείτε εκεί που στρώσατε. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει, είναι μέρος της ζωής.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia