Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 12/12 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 12/12 Πέμπτη

Ταρώ Κριός
Ο Ακόλουθος των ράβδων

Οι νέες ιδέες είναι συναρπαστικές και εσείς είστε γεμάτοι από αυτές τώρα. Ωστόσο, μην θαμπωθείτε από όλες τις πιθανότητες. Ζυγίστε την έμπνευση σας με την πραγματικότητα.

Εναλλακτικά, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για μηνύματα από ένα άπειρο, νεαρό άτομο που μπορεί να είναι πολύ παθιασμένο αλλά να του λείπει η εμπειρία. Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Ο Βασιλιάς των ράβδων

Είναι ώρα να μαζέψετε τις δυνάμεις του ενθουσιασμού. Εξάλλου χωρίς ενθουσιασμό, είναι δύσκολο να μετατρέψετε τις ιδέες σε πραγματικότητα. Αν νιώθετε ότι είστε αδρανείς τελευταία, υπάρχει κάποιος που μπορεί να σας φτιάξει τη διάθεση; Έξτρα μπόνους: Βρείτε κάποιον που μπορεί να σας προσφέρει καλές συμβουλές για το πώς να προχωρήσετε.

Ταρώ Δίδυμοι
Ο Μάγος

Η αλχημεία είναι η τέχνη της δημιουργίας χρυσού από βασικά μέταλλα, της ύφανσης μεταξιού από άχυρα. Η σημερινή ημέρα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να δουλέψετε με αυτή την ιδέα. Πού μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας; Αποκτήστε τη δύναμή σας! Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε νέα επίγνωση της δημιουργικότητας σας, καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν ανώτερο σκοπό.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρώ Καρκίνος
Το πέντε των ράβδων

Ποιος σας επιτίθεται; Είναι δικό τους λάθος, σωστά; Ή μήπως φταίτε κι εσείς βάζοντας λάδι στη φωτιά; Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα: μόνο και μόνο επειδή σας προκαλούν δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχτείτε. Αν αρνηθείτε να αποσπαστείτε από μικροπρεπείς ανησυχίες, σας περιμένει ένα μεγαλύτερο μάθημα. Επιλέξτε να μην εμπλακείτε σε δράματα.

Ταρώ Λέων
Το έξι των κυπέλλων

Σταματήστε για να θαυμάσετε τη ζωή! Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να φωλιάσετε με τους αγαπημένους σας, ειδικά αν έχετε μικρούς χνουδωτούς φίλους. Αν νιώθετε έλλειψη αρμονίας στο σπίτι, σκεφτείτε την εποχή που ήσασταν πιο χαρούμενοι. Ποιο μάθημα μπορείτε να πάρετε για να αυξήσετε την γαλήνη σας; Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Ο Ιππότης των ξιφών

Τι σας κρατάει πίσω τελευταία; Κάποιο άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Κάποια φυσική δύναμη; Ό,τι κι αν είναι, αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώσει σήμερα. Κάντε άμεσες ερωτήσεις για να μαζέψετε τις σωστές πληροφορίες. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το σπαθί σας για να κόψετε τη σύγχυση!

prodosia

Ταρώ Ζυγός
Η Αυτοκράτειρα

Ό,τι φύλο κι αν είστε, η παρουσία της αυτοκράτειρας δείχνει ότι κάτι γεννιέται μέσα σας. Μπορεί να είναι κάτι φυσικό ή μπορεί να είναι μεταφορικό. Όπως και να ‘χει, επωάζεται μέσα σας για καιρό και είναι έτοιμο να βγει στον κόσμο. Προχωρήστε και γίνετε σαν τη Γη. Ανθίστε!

Ταρώ Σκορπιός

Το πέντε των πεντάκτινων

Πόσο πλούσιοι είστε πραγματικά; Αυτή είναι η πρόκληση που τίθεται από το πέντε των πεντάκτινων. Στην επιφάνεια μπορεί να νιώθετε ενοχλημένοι από την έλλειψη χρημάτων αυτή τη στιγμή: Δεν έχετε αρκετούς πόρους, δεχτήκατε μια απογοητευτική επαγγελματική ευκαιρία. Ωστόσο, αυτό που συμβαίνει πραγματικά στον λογαριασμό σας μπορεί να αντικατοπτρίζει κάτι εντελώς διαφορετικό. Η πρόκληση σήμερα: Δείτε τι είναι αυτό που σας τροφοδοτεί πραγματικά. Ένας σωρός χρυσού σημαίνει λίγα πράγματα όταν είμαστε φτωχοί συναισθηματικά. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Η Βασίλισσα των κυπέλλων

Η Βασίλισσα των κυπέλλων θέλει να ξέρετε ότι είναι η ιδανική στιγμή να απολαύσετε τέχνη, ομορφιά και αγάπη. Λοιπόν, τι περιμένετε; Προχωρήστε και μοιραστείτε την χαρά. Ακόμα καλύτερα: Βρείτε τρόπο να τροφοδοτήσετε τους κοντινούς σας ώστε να απολαμβάνουν εσάς.

zwdia-zodia-astrologia-65

Ταρω Αιγόκερως
Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα και έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να γίνετε παρανοϊκοί, χρησιμοποιήστε αυτή την επίγνωση για να καταλάβετε πώς φαίνεστε στους άλλους. Η δημόσια εμφάνισή σας υποστηρίζει τους στόχους σας; Αν όχι, η σημερινή ημέρα θα σας υπενθυμίσει ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε άλλες ευκαιρίες να ταρακουνήσετε το έδαφος. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Υδροχόος
Το έξι των πεντάκτινων

Η μοιρασιά δείχνει το νοιάξιμο. Σήμερα βρείτε έναν τρόπο να μοιραστείτε το καλό με τον κόσμο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι θα δωρίσετε πόρους σε έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό ή θα προσφέρετε τα ταλέντα σας, είναι το ίδιο. Ο κύκλος της ζωής απαιτεί να δώσουμε όσα παίρνουμε. Αν σας ανησυχεί το αν θα εκτιμηθεί η γενναιοδωρία σας, μην αγχώνεστε. Ό,τι κι αν δώσετε, οι άλλοι θα το δεχτούν με ευγνωμοσύνη.

Ταρώ Ιχθύες
Το τέσσερα των ξιφών

Μερικές φορές πρέπει να προχωρήσουμε παρά τα σημάδια που δείχνουν το αντίθετο. Άλλες φορές όχι. Η εμφάνιση του τέσσερα των ξιφών δείχνει το δεύτερο για σας σήμερα. Αυτή τη στιγμή είναι σημαντικό να θεραπευτείτε απ’ ότι ενοχλεί το σώμα και τη ψυχή σας. Η αποστολή σας: Βρείτε την ισορροπία παίρνοντας απόσταση από τον καθημερινό κόσμο.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia