Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 13/11 Τετάρτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 13/11 Τετάρτη

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Το πέντε των κυπέλλων

Κριοί, νιώστε χαρά. Η μέρα μπορεί να είναι γεμάτη και σχεδιασμένες και απρόσμενες αλλαγές και όλες έρχονται με τις δικές τους δυναμικές, τους κανόνες και την ενέργεια.

Βρείτε κάτι καλό στα πάντα για να περάσει ο χρόνος πιο γρήγορα και να νιώσετε μια αίσθηση ανταμοιβής στο τέλος. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Θέλει χρόνο για να χτίσετε αυτοπεποίθηση όταν δουλεύετε σε κάτι καινούργιο. Δώστε στον εαυτό σας την έγκριση να δοκιμάσει νέα πράγματα και να κάντε με τρόπο που θα σας βοηθήσει να μεγαλώσετε.
Δεν χρειάζεται να είστε τέλειοι!

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Το εννιά των ράβδων

Όλοι θέλουμε να τα πηγαίνουμε καλά με τους άλλους. Μερικές φορές αυτό δεν γίνεται, αλλά μπορείτε να προσπαθήσετε. Σε προσωπικό επίπεδο, τα πράγματα πάνε πολύ καλά για σας.
Οι σωστοί άνθρωποι εκτιμούν αυτά που προσφέρετε. Αυτοί που σας καταλαβαίνουν, βλέπουν πόσο πολύ προσπαθείτε για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και να διατηρήσετε ένα πνεύμα αμοιβαίου σεβασμού.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-fotia

Ταρω Καρκίνος
Κάρτα: Το οχτώ των πεντάκτινων

Τα χρήματα κινούν τον κόσμο, αλλά υπάρχουν κι άλλα, όπως ο έρωτας, η αίσθηση της κοινότητας και η τιμή, που δεν εξαγοράζονται με τα παντοδύναμα λεφτά.
Πλαισιώστε τη ζωή σας και με τα απτά και με τα άυλα της ζωής. Μπορείτε να έχετε και όμορφα πράγματα, αλλά ο πραγματικός πλούτος βρίσκεται στις πλούσιες, βαθιές και ικανοποιητικές σχέσεις.

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Οι εραστές

Οι καταστάσεις φαίνονται και πολλά υποσχόμενες και απογοητευτικές σήμερα.
Μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε κίνητρα ή πληροφορίες για να αλλάξετε κάτι. Ο κίνδυνος είναι η απάθεια που μειώνει την ικανότητά σας να είστε ευέλικτοι στη ζωή.
Αν παραείστε άνετα, δοκιμάστε τον εαυτό σας κάνοντας μια νέα ρουτίνα ή δουλειά που θα σας προκαλέσει. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-zwdia-88-1

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Το άρμα

Είναι μια λογική επιλογή να ακολουθήσετε τη ροή, αλλά μπορεί επίσης να σας βγάλει σε ένα μέρος στο οποίο δεν χρειάζεται να βρίσκεστε ή δεν ανήκετε.
Αν δεν θέλετε να κάνετε κάτι ή αν νιώθετε ότι είπατε ναι ενώ θέλατε να πείτε όχι, μπορείτε να το αλλάξετε.
Βέβαια, δεν θα είναι εύκολο, αλλά είναι πολύ καλύτερο να ζείτε μια ζωή με μετάνοια παρά μια ζωή στην οποία κατευθύνετε τη ζωή σας με βάση κάποιο πράγμα που δεν θέλετε.

Ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Η Βασίλισσα των πεντάκτινων

Δεν είναι αρκετό να δωρίζετε ή να μοιράζεστε πράγματα με τους άλλους. Είναι επίσης σημαντικό να μπορείτε να κρίνετε τον χαρακτήρα του άλλου και να νιώθετε πότε κάποιος προσπαθεί να σας εκμεταλλευτεί.
Δεν είναι δική σας δουλειά να κρίνετε, αλλά αν ξέρετε ότι κάποιοι θέλουν κάτι που μπορείτε να μοιραστείτε, είναι πάντα καλύτερο να διαλέγετε το άτομο που θα το χρησιμοποιήσει σωστά.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Το έξι των κυπέλλων

Κάντε πράγματα που βελτιώνουν τη συναισθηματική και πνευματική σας ευεξία. Διαλογιστείτε. Διαβάστε ένα βιβλίο. Κάντε μια βόλτα στην εξοχή ή όπου νιώθετε ελεύθεροι από τις απαιτήσεις και μπορείτε να αναπνεύσετε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Το πέντε των κυπέλλων

Η αλλαγή μπορεί να φέρει πολλά συναισθήματα. Υπάρχουν και αισθήματα χαράς και στεναχώριας στις καταστάσεις της ζωής που είναι υπό τον έλεγχο σας ή όχι.
Όταν νιώθετε την ένταση της αλλαγής να γίνεται αρνητική, είναι ώρα να αφεθείτε. Μερικές φορές αυτή είναι η καλύτερη ανταπόκριση και δείχνει ότι έχετε πίστη στον εαυτό σας και στο ταξίδι.

chartomantia-098

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Κανείς δεν είναι σαν εσάς. Κουβαλάτε ένα σύμπαν μοναδικών και σημαντικών εμπειριών που σας έχουν δώσει την οπτική σας για τη ζωή.
Υπάρχουν στιγμές που οι άνθρωποι στη ζωή σας σάς νιώθουν και ανησυχούν αλλά δεν σας δίνουν τις συμβουλές που χρειάζεστε. Μέσα σας υπάρχουν όλες οι απαντήσεις. Απλώς θέλει χρόνο για να καταλάβετε τι να κάνετε. Μερικές διαδικασίες δεν γίνονται βιαστικά.

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Η Σελήνη

Το άγχος μπορεί να σας αποτρέψει απ’ το να απολαύσετε τον χρόνο σας με τους άλλους στη δουλειά και στο σπίτι. Αν χρειάζεστε ένα μικρό διάλειμμα από το χάος της ημέρας, βρείτε μια δικαιολογία για να δραπετεύσετε και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Ο Άσος των πεντάκτινων

Επιλέξετε ένα πράγμα για να χτίσετε στη ζωή σας τώρα. Δεν χρειάζεται να είναι κάτι τεράστιο που θα σας αλλάξει τελείως τη ζωή, αλλά μια αλλαγή στον τρόπο σκέψης σας θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε και να εστιάσετε στην τελειότητα. Δεν χρειάζεται να καταφέρετε πολλά για να έχετε μεγάλη επίδραση στην κάθε μέρα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia