Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 13/12 Παρασκευή

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 13/12 Παρασκευή

Ταρώ ζώδια Κριός
Το δύο των ράβδων

Αυτή η ιδέα που τριγυρνούσε στο μυαλό σας; Βρείτε έναν σύντροφο να σας βοηθήσει να την υλοποιήσετε.

Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε μια νέα προσπάθεια ή δουλειά. Και μη φοβάστε να δουλέψετε σκληρά. Χρησιμοποιήστε μόχθο για να μεταμορφώσετε την έμπνευσή σας σε κάτι παραπάνω από ιδέα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος
Το οχτώ των ξιφών

Αν νιώθετε θύματα της ζωής τελευταία, το οχτώ των ξιφών σας καλεί να βγάλετε τις παρωπίδες. Σήμερα εξετάστε τα πράγματα όπως είναι, όχι όπως σας κάνουν να νιώθετε. Σας παγιδεύουν τα συναισθήματά σας; Ή κάποιος άλλος; Σκεφτείτε τρόπους για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας.

ζώδια Δίδυμοι
Ο Διάβολος

Νιώθετε σαν να παίζετε στις πενήντα αποχρώσεις του γκρι σήμερα; Κάτι βάζει σε πειρασμό την σκοτεινή πλευρά του εαυτού σας; Παραθέτω τον αθάνατο Όσκαρ Ουάιλντ: ο καλύτερος τρόπος να απαλλαγείς από έναν πειρασμό, είναι να υποκύψεις. Άντε λοιπόν, περάστε καλά αλλά μην το παρακάνετε. Μόνο μην ξεχνάτε ποιος έχει τον έλεγχο: εσείς. Διαφορετικά, θα πρέπει να πληρώσετε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

ζώδια Καρκίνος
Ο Κρεμασμένος

Μπορεί να θέλετε να προχωρήσετε, αλλά η ζωή ανάβει ένα τεράστιο κόκκινο φως στο δρόμο σας. Αντί να πατάτε το γκάζι, ακούστε τους οιωνούς της στιγμής. Ναι, είναι ενοχλητικό, αλλά μερικές φορές η παράδοση στις δυνάμεις είναι η καλύτερη διαδρομή. Υπάρχει ένα μάθημα που πρέπει να μάθετε. Βρείτε το.

ζώδια Λέων
Το δέκα των κυπέλλων

Υπάρχει υπερβολή και στα καλά πράγματα; Πιστεύω πως όχι. Το μάθημά σας είναι τα δεχτείτε όλα: προσωπική ευτυχία, ικανοποιητικές ερωτικές σχέσεις, οικογενειακή αρμονία και πολλά περισσότερα. Μόνο μην ξεχνάτε να πείτε ευχαριστώ και να τα μοιραστείτε. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια Παρθένος
Η Βασίλισσα των ράβδων

Σήμερα η βασίλισσα των ράβδων σας παρέχει πολλές ευκαιρίες να δείξετε πόσο έξυπνοι είστε, ειδικά στον χώρο εργασίας σας. Ώρα να γοητεύσετε αυτούς που έχουν επιρροή και είναι ψηλά στην τροφική αλυσίδα! Κάντε ό,τι μπορείτε για να κερδίσετε την υποστήριξή τους για τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Εξάλλου, οι μεγάλες πράξεις χρειάζονται μια μεγάλη ομάδα βοηθών.

chartomantia-098

ζώδια Ζυγός
Το έξι των ξιφών

Τα πράγματα δεν είναι όσο άσχημα φαίνονται. Αλήθεια. Σήμερα, έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους περιορισμούς σας. Υπάρχει κάποια οπτική που δεν έχετε σκεφτεί; Ή μια τάξη ή ένα βιβλίο που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε νέα πράγματα; Εναλλακτικά, ένα σύντομο ταξίδι μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε λίγη απόσταση από οτιδήποτε σαν προβληματίζει. Ώρα να δείτε το δάσος και όχι το δέντρο.

Ταρώ ζώδια Σκορπιός
Το δύο των κυπέλλων

Αν νιώθατε μόνοι, η σημερινή ημέρα υπόσχεται αλλαγή της κατάστασης. Κρατήστε ανοιχτά τα μάτια σας για μια νέα αγάπη ή έναν φίλο που θα σας καταλαβαίνει με όλες τις υπέροχες παραξενιές σας. Εναλλακτικά, αν έχετε μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί να χρειάζεται αναζωογόνηση. Θέλει δύο για να χορέψετε ταγκό. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια Τοξότης
Ο τροχός της τύχης

Μερικές φορές καθόμαστε στη θέση του οδηγού. Άλλες όχι. Σήμερα, ο τροχός της τύχης λέει ότι οι δυνάμεις της Τύχης οδηγούν το αμάξι σας και όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα φόβου και άγχους. Η πρόκληση: εμπιστευτείτε την απόλυτη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα όλα είναι γραφτό να γίνουν, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή μοιάζει ασταθές.

zwdia-zodia-astrologia-65

ζώδια Αιγόκερως
Το πέντε των ράβδων

Ποιος σας επιτίθεται; Είναι δικό τους λάθος, σωστά; Ή μήπως φταίτε κι εσείς βάζοντας λάδι στη φωτιά; Ίσως υπάρχει κάτι που έχετε επιλέξει να αγνοήσετε. Το μάθημά σας για σήμερα: μόνο και μόνο επειδή σας προκαλούν δεν σημαίνει ότι πρέπει να δεχτείτε. Αν αρνηθείτε να αποσπαστείτε από μικροπρεπείς ανησυχίες, σας περιμένει ένα μεγαλύτερο μάθημα. Επιλέξτε να μην εμπλακείτε σε δράματα.

ζώδια Υδροχόος
Ο Κόσμος

Είναι ιδανική ημέρα για να στείλετε τα μεγαλύτερα και πιο ενδιαφέροντα έργα σας στον κόσμο. Αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα σχεδιάσατε, στραφείτε σε εκείνους που μπορούν να βοηθήσουν. Εναλλακτικά, βρείτε εμπειρίες από την αιώνια πηγή που μας τροφοδοτεί όλους. Έχετε κάθε λόγο να πιστέψετε ότι ο κόσμος είναι ένα μέρος γεμάτο αφθονία. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια Ιχθύες
Το εννιά των κυπέλλων

Τι θα θέλατε περισσότερο; Αγάπη; Ευημερία; Συναισθηματική ικανοποίηση; Ό,τι κι είναι, η σημερινή ημέρα θα σας το χαρίσει με αρμονικό τρόπο. Απλώς φροντίστε να απολαύσετε την ικανοποίηση. Νιώστε ευγνωμοσύνη και μοιραστείτε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

tarw-zwdia