Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 14/10 Δευτέρα

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 14/10 Δευτέρα

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Ο Θάνατος

Έχετε την ευκαιρία να σταματήσετε να κάνει πράγματα που μετανιώνετε στο τέλος… Να αρχίσετε να κάνετε επιλογές που σας βοηθούν να φτάσετε πιο κοντά στους στόχους σας.

Θα είναι δύσκολο σήμερα να διακρίνετε αυτό που θέλετε από αυτό που πιστεύετε ότι θέλετε, λόγω των απόψεων των άλλων. Αλλά ακούστε την καρδιά σας και δεν θα κάνετε λάθος. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Οι εραστές

Κάθε μέρα είναι μια απόφαση να ζήσετε στο παρελθόν ή να μείνετε στο παρόν. Σήμερα μπορεί να πρέπει να επιλέξετε ανάμεσα στη ζωή που θα θέλατε να έχετε και στη ζωή που λαχταράτε να έχετε αλλά λόγω περιστάσεων δεν μπορείτε.

ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Ο Κρεμασμένος

Μπορείτε να είστε όσο καλόβολοι και ευέλικτοι χρειάζεται η κάθε κατάσταση, αλλά θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να νιώσετε τα συναισθήματά σας και να κάνετε αυτό που είναι καλύτερο για σας. Κατανοείτε τις θυσίες που κάνετε και μπορεί να αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να προσαρμόσετε τις επιλογές σας τώρα, πριν είναι πολύ αργά και πιεστείτε να παραμείνετε σε μια κατάσταση που δεν θέλετε.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

taro-zodia-76

ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Όταν σκέφτεστε ξανά και ξανά ένα πρόβλημα, τότε ξέρετε ότι έχει έρθει η ώρα να παραδοθείτε. Μπορεί να μην είστε σε θέση να λύσετε όλες τις δυσκολίες της ζωής, αλλά, ευτυχώς, δεν χρειάζεται κιόλας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Λέων
Κάρτα: Ο Κόσμος

Έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό του κόσμου. Για σας, μπορεί να μην είναι πάρτι, μπορεί να είναι μια ήσυχη βραδιά που απλώς κρατάτε το χέρι του αγαπημένου σας.

ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Ιεροφάντης

Πάντα οι δυνάμεις είναι αυτές που καθορίζουν τι γίνεται στη δουλειά ή στις ζωές μας, αλλά αυτή τη στιγμή τις παίρνετε μόνοι σας. Όταν νιώθετε ότι δεν έχετε φωνή, μιλήστε πιο δυνατά.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

chartomantia-098

ταρώ Ζυγός
Κάρτα: Η Δικαιοσύνη

Σήμερα μπορεί να νιώθετε περισσότερο από καιρό ότι είστε ο εαυτός σας. Δεχτείτε τη μέρα όπως έρχεται. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε ή να αγχωθείτε για πολλά παράλληλα. Απολαύστε κάθε στιγμή.

ταρώ Σκορπιός

Κάρτα: Ο Ακόλουθος των πεντάκτινων

Μαθαίνετε τη ρουτίνα της δουλειάς σας ξανά. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι βλέπετε πράγματα που δεν βλέπουν οι άλλοι και αυτό μπορεί να αποδειχθεί θετικό για όσους εξαρτώνται από σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των κυπέλλων

Οδηγήστε με συναίσθημα. Είστε στην κορυφή σήμερα. Φέρνετε ισχυρή ενέργεια στην εξίσωση και οι άλλοι σαν βλέπουν σαν θησαυρό στην ομάδα και σαν σέβονται πραγματικά.

ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Ιππότης των ράβδων

Κάτι μπορεί να προκαλέσει τη σκέψη σας και να σας εμπνεύσει να δοκιμάσετε μια νέα ιδέα ή ένα προϊόν. Αυτό θα αλλάξει το παιχνίδι για σας, ειδικά αν πρόκειται για κάτι που αντιμετωπίζει μια δυσκολία στη ζωή σας.

Διαβαστε τις αναλυτικες εβδομαδιαιες προβλεψεις για καθε ζωδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθεις

zodia-zvdia-yy

ταρω Υδροχόος
Κάρτα: Ο Θάνατος

Μια νέα αρχή βρίσκεται μπροστά σας και πρέπει να συζητήσετε όλα αυτά που βλέπετε να γίνονται στο μέλλον σας. Παραμείνετε αισιόδοξοι και γεμίστε τον κόσμο σας με λόγια ελπίδας και προσμονής. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το εφτά των ξιφών

Λαμβάνετε υποστήριξη από το σύμπαν με τόσο ισχυρούς τρόπους που σύντομα θα δείτε την υλοποίηση των στόχων σας. Θα διαπιστώσετε ότι έχετε περισσότερες επιτυχίες σε αυτό το μονοπάτι λόγω της πίστης σας.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia