Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 14/11 Πέμπτη

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 14/11 Πέμπτη

Ταρώ Κριός
Κάρτα: Ο Ερημίτης

Ενώ είστε έτοιμοι να προχωρήσετε κάτι, μπορεί να αποφασίσετε ότι είναι ώρα να χαλαρώσετε και να επιλέξετε μια πιο συντηρητική προσέγγιση στα έξοδα.

Δεν είναι κακό να σκέφτεστε πριν κάνετε μια μεγάλη αγορά. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε να μετανιώσετε αργότερα. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

Ταρώ Ταύρος
Κάρτα: Η Αρχιέρεια

Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας. Όταν νιώθετε ότι τα πράγματα σας πνίγουν, θυμηθείτε ότι μπορείτε να βασιστείτε στα ένστικτά σας για να καταλάβετε τι νιώθετε. Τα συναισθήματα είναι μερικές φορές χαοτικά. Τιμήστε τα και επιτρέψτε στον εαυτό σας να σκεφτεί για να φτάσετε στη θεραπεία.

Ταρώ Δίδυμοι
Κάρτα: Η Σελήνη

Δεν υπάρχουν αναμνήσεις που δεν μπορείτε με κάποιον τρόπο να κατανοήσετε. Μπορεί να δυσκολεύεστε να δείτε το πώς και το γιατί συνέβησαν κάποια πράγματα, αλλά όταν τα σκέφτεστε μετά βλέπετε καθαρά την κατάσταση.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

taro-zodia-76

Ταρώ Καρκίνος
Κάρτα: Η Δύναμη

Με τους σωστούς ανθρώπους στο πλευρό σας, μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο. Οι φίλοι σας είναι δίπλα σας όταν τους χρειάζεστε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το ζητήσετε.

Ταρώ Λέων
Κάρτα: Ο Αυτοκράτορας

Όσον αφορά την ομαδική εργασία, μπορεί να θέλετε να πάρετε τα ηνία. Ίσως μπορείτε να μοιράσετε και να ενθαρρύνετε τους άλλους να αναλάβουν από ένα κομμάτι του πρότζεκτ. Έτσι όλοι θα πάρουν εύσημα γι’ αυτό και η δουλειά θα είναι ελαφρύτερη. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Παρθένος
Κάρτα: Ο Μάγος

Πάντα θέλατε να ταξιδέψετε. Αυτή τη στιγμή μπορεί να νιώθετε ότι έχετε πάρα πολλά να κάνετε και δεν υπάρχει χρόνος. Μπορεί να μην βλέπετε το φως στο τέλος του τούνελ στο πρόγραμμά σας. Αλλά ο χρόνος μπορεί να βρεθεί αν το θέλετε πραγματικά.

tarw-taro-xartomanteia

Ταρω Ζυγός
Κάρτα: Το εννιά των ράβδων

Όλοι έχουν ανάγκη κάτι διασκεδαστικό αυτή τη στιγμή. Θα νιώθετε ότι πηγαίνετε προς πολλές διαφορετικές κατευθύνσεις και όλοι θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σας. Προσπαθήστε να μείνετε εκεί που νιώθετε γαλήνη, διατηρώντας ένα πρόγραμμα που σας βοηθάει ακόμα κι αν σημαίνει ότι πρέπει να πείτε όχι σε μερικές προσκλήσεις.

Ταρώ Σκορπιός
Κάρτα: Το πέντε των κυπέλλων

Η συναισθηματική ενέργεια είναι έντονη σήμερα. Αρχίζετε πραγματικά να ανοίγεστε και να βλέπετε τον κόσμο όπως είναι. Είναι καλό να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας, έτσι ώστε τίποτα να μην μπορεί να σας σταματήσει απ’ το να βρείτε την ευτυχία.

zodia-zwdia-88-1

Ταρώ Τοξότης
Κάρτα: Το πέντε των πεντάκτινων

Κάντε κάτι που απολαμβάνετε πραγματικά σήμερα. Ίσως αυτή τη στιγμή να κοιτάτε τα πρότζεκτ σας και να αναρωτιέστε ποιο θα σας οδηγήσει σε περισσότερα χρήματα ή σε μελλοντική δουλειά. Αν δεν είστε βέβαιοι, ζητήστε από έναν φίλο να γίνει σύμμαχος σε αυτή την καταπληκτική εξερεύνηση του πλούτου που θέλετε να ξεκινήσετε. Μην σκέφτεστε ότι μπορείτε και μόνοι. Τα μεγάλα όνειρα θέλουν βοήθεια και από άλλους. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

Ταρώ Αιγόκερως
Κάρτα: Ο Βασιλιάς των Ξιφών

Η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος τρόπος όταν θέλετε να χτίσετε μια σχέση εμπιστοσύνης και ακεραιότητας. Η ικανότητά σας να εμμένετε στην ηθική και τις αξίες σας είναι αυτό που αγαπούν και εμπιστεύονται οι άλλοι.

Ταρώ Υδροχόος
Κάρτα: Η Εγκράτεια

Σκεφτείτε τα πράγματα πριν δεσμευτείτε σε κάτι που θα σας φάει πολύ χρόνο και ενέργεια. Μπορεί να χρειαστεί να γράψετε τα θετικά και τα αρνητικά σε ένα χαρτί, ώστε να απαντήσετε όλες τις ερωτήσεις σας και να συγκρίνετε τις πληροφορίες που έχετε με άλλους.

Ταρώ Ιχθύες
Κάρτα: Το δύο των ξιφών

Η απάθεια δεν είναι ποτέ εύκολη. Θέλετε να κάνετε κάτι αλλά πρέπει να κάνετε κάτι άλλο. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να πάρετε την απόφαση ακόμα κι αν δεν είστε βέβαιοι ή δεν είναι η τέλεια στιγμή, οι επιλογές που έχετε τώρα δεν θα περιμένουν για πάντα.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia