Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 14/12 Σάββατο

taro-13

Ταρώ ερωτικές προβλέψεις 14/12 Σάββατο

Ταρώ ζώδια Κριός
Η Κρίση

Η αλλαγή μπορεί να είναι τρομακτική. Αλλά μπορεί να είναι και καλή: Μετά από καιρό που προχωράτε στον παράδρομο, θα περάσετε στη γρήγορη λωρίδα.

Σήμερα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για σημαντικά νέα που μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αποφάσεις. Ό,τι κι αν είναι, είναι απαραίτητο. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

zodia-taro-45

ζώδια Ταύρος
Το έξι των κυπέλλων

Σταματήστε για να θαυμάσετε τη ζωή! Σήμερα είναι η ιδανική στιγμή για να φωλιάσετε με τους αγαπημένους σας, ειδικά αν έχετε μικρούς χνουδωτούς φίλους. Αν νιώθετε έλλειψη αρμονίας στο σπίτι, σκεφτείτε την εποχή που ήσασταν πιο χαρούμενοι. Ποιο μάθημα μπορείτε να πάρετε για να αυξήσετε την γαλήνη σας;

ζώδια Δίδυμοι
Το δύο των ξιφών

Η πρόκληση είναι να κηρύξετε εκεχειρία σε μια προβληματική κατάσταση. Έχετε πίστη γιατί μπορεί να διορθωθεί, απλώς όχι αυτή τη στιγμή. Μερικές φορές το «αρκετά καλό» μπορεί να μην είναι αρκετό. Βάζετε ένα τσιρότο πάνω στην πληγή που χρειάζεται ράμματα. Αλλά άλλες φορές το «αρκετά καλό» είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Ηρεμήστε.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-taro-astra

Ταρώ ζώδια Καρκίνος
Ο Ιππότης των ξιφών

Τι σας κρατάει πίσω τελευταία; Κάποιο άλλο άτομο; Μια κατάσταση; Κάποια φυσική δύναμη; Ό,τι κι αν είναι, αυτή η κατάσταση πρέπει να τελειώσει σήμερα. Κάντε άμεσες ερωτήσεις για να μαζέψετε τις σωστές πληροφορίες. Ώρα να χρησιμοποιήσετε το σπαθί σας για να κόψετε τη σύγχυση!

ζώδια Λέων
Το άρμα

Αν έχει κολλήσει η μηχανή, η σημερινή ημέρα θα σηματοδοτήσει μια δραματική αλλαγή στην ταχύτητα. Ετοιμαστείτε να περάσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Η μετάβαση θα είναι ομαλή, σαν να σας τραβάνε οι δυνάμεις της τύχης. Δεν συμβαίνει όπως θα θέλατε; Ψάξτε ευκαιρίες για να προωθήσετε την ατζέντα σας. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια Παρθένος
Η Αρχιέρεια

Διψάτε για πνευματική γνώση; Καλά νέα! Η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για να βρείτε σοφία από βαθιές πηγές. Κάντε ένα μάθημα, διαβάστε ένα βιβλίο, βρείτε έναν δάσκαλο. Ώρα να αποτραβηχτείτε και να ψάξετε βαθιά.

chartomantia-098

ζώδια Ζυγός
Ο τροχός της τύχης

Μερικές φορές καθόμαστε στη θέση του οδηγού. Άλλες όχι. Σήμερα, ο τροχός της τύχης λέει ότι οι δυνάμεις της Τύχης οδηγούν το αμάξι σας και όχι εσείς. Αυτή η απώλεια ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε αισθήματα φόβου και άγχους. Η πρόκληση: Εμπιστευτείτε την απόλυτη γενναιοδωρία του σύμπαντος. Μακροπρόθεσμα όλα είναι γραφτό να γίνουν, ακόμα κι αν αυτή τη στιγμή μοιάζουν ασταθή.

ζώδια Σκορπιός
Το εννέα των ξιφών

Πώς κοιμάστε αυτές τις μέρες; Αν το άγχος σάς κρατάει ξύπνιους, το εννέα των ξιφών σας προτείνει να ρίξετε μια βαθύτερη ματιά στα θέματα που μαστίζουν τη ψυχή σας. Πάρτε τον έλεγχο χρησιμοποιώντας τη νοημοσύνη σας για να ξεπεράσετε τα συναισθήματα που σας δυσκολεύουν. Δεν μπορείτε να απεμπλακείτε από τις ανησυχίες που σας περιορίζουν; Βρείτε βοήθεια για να απελευθερώσετε τον εαυτό σας. Δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι. Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια Τοξότης
Ο Μάγος

Η αλχημεία είναι η τέχνη της δημιουργίας χρυσού από βασικά μέταλλα, της ύφανσης μεταξιού από άχυρα. Η σημερινή ημέρα σας προσφέρει την τέλεια ευκαιρία για να δουλέψετε με αυτή την ιδέα. Πού μπορείτε να πάρετε τον έλεγχο για να μεταμορφώσετε τη ζωή σας; Αποκτήστε τη δύναμή σας! Εναλλακτικά, μπορεί να έχετε νέα επίγνωση της δημιουργικότητάς σας, καθώς έρχεστε σε επαφή με έναν ανώτερο σκοπό.

ζώδια Αιγόκερως
Ο Αυτοκράτορας

Λαχταράτε έναν ηγετικό ρόλο στη ζωή σας; Ή δεν είστε σίγουροι; Σήμερα η εμφάνιση του Αυτοκράτορα δείχνει ότι είστε πολύ ικανοί και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για να προωθήσετε τους στόχους σας. Αν η προοπτική κάνει τα γόνατά σας να τρέμουν, αναζητήστε μια φιγούρα εξουσίας που μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Είναι η ιδανική στιγμή για να κυριαρχήσετε στον τομέα σας, είτε νιώθετε έτοιμοι είτε όχι.

xartomanteia

ζώδια Υδροχόος
Το έξι των πεντάκτινων

Οι εραστές σας ζητούν να κοιτάξετε με νέα επίγνωση τη φύση της παθιασμένης αγάπης. Πώς μπορείτε να την βιώσετε καλύτερα; Μπορεί να βρείτε την αγάπη σε κάποιον άλλο. Ή μπορεί να την βρείτε μέσω της αφθονίας του κόσμου. Ακόμα καλύτερα, βρείτε την για τον εαυτό σας: Γίνετε οι καλύτεροι σας φίλοι. Εξάλλου, αν δεν αγαπήσετε εσείς τον εαυτό σας, ποιος θα το κάνει; Στα ζωδια σημερα αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις για καθε ζωδιο

ζώδια Ιχθύες
Ο Ιεροφάντης

Μπορεί να νιώθετε ότι όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σας σήμερα και έχετε δίκιο. Ωστόσο, αντί να γίνετε παρανοϊκοί, χρησιμοποιήστε αυτή την επίγνωση για να καταλάβετε πώς φαίνεστε στους άλλους. Η δημόσια εμφάνισή σας υποστηρίζει τους στόχους σας; Αν όχι, η σημερινή ημέρα θα σας υπενθυμίσει ότι μερικές φορές η καλύτερη κίνηση είναι να ακολουθήσετε τους κανόνες. Θα έχετε άλλες ευκαιρίες να ταρακουνήσετε το έδαφος.

Διαβαστε τις εβδομαδιαιες Ταρώ  προβλέψεις για καθε ζώδιο

κριος ταυρος διδυμοι καρκινος λεων παρθενος ζυγος σκορπιος τοξοτης αιγοκερως υδροχοος ιχθυες

zwdia-3-zodia